Evet canım karar verdim nikah ertelendi randevu almak için aricam doktoruSen karar verdin mi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım karar verdim nikah ertelendi randevu almak için aricam doktoruSen karar verdin mi canım?
Kime yaptıracaksın?Evet canım karar verdim nikah ertelendi randevu almak için aricam doktoru
Kime gidiceksinEvet canım karar verdim nikah ertelendi randevu almak için aricam doktoru
Güzel sonuçları bekliyoruzİnşallah tutar
Çok sağol canım hepimizin güzel sonucları olsun inşallah ❤Güzel sonuçları bekliyoruz![]()
ben tutmazsa kalıcı dikimim, geçici dikiş attırıcamGeçici düşünen yok mu aramızda benden Başka ?
1 hafta falan dayanacağını bilsem ben de geçici yaptırmak istiyorum ama 2-3 gün diyorlarGeçici düşünen yok mu aramızda benden Başka ?
Yoo 6 gün diyolar1 hafta falan dayanacağını bilsem ben de geçici yaptırmak istiyorum ama 2-3 gün diyorlar
Hangi doktor? Benim günübirlik rahat gidip gelebilecegim Kayseri var ordaki doktor 2-3 diyor maalesefYoo 6 gün diyolar
Benim tek secenegim vlaa . Burada geçici yaparım diyen olmadığı için işlemsiz bi olay arıyorum ben 30 yıl önce başına böle bi olay gelmiş bi kız illa Ki bir şekilde kurtuldu ve bu zamana kadar evlenen çoğu kişi bunun elbet bi yolu olmalıİşlemsiz kurtuluş olabilseydi keşke yaaa
Ah o yolu bir bulsak işte. Bunları görüp bir yolunu bilen ama buraya yazmaya çekinen varsa bize özelden ulaşsınBenim tek secenegim vlaa . Burada geçici yaparım diyen olmadığı için işlemsiz bi olay arıyorum ben 30 yıl önce başına böle bi olay gelmiş bi kız illa Ki bir şekilde kurtuldu ve bu zamana kadar evlenen çoğu kişi bunun elbet bi yolu olmalı
Ah o yolu bir bulsak işte. Bunları görüp bir yolunu bilen ama buraya yazmaya çekinen varsa
kontrol ettin miKizlar meğer benim dikişler erimiş. Doktora sordum erimistir, su dök gider dedi. Dökünce gitti hepsi.