Onu da nasıl ayarlarım bilmiyorum o zaman bi gelsin bakalım, sürekli şunu düşünüyorum kalıcı tutmadı geçici dikiş planlayıp geçici dikiş attıramadım diyelim napıcam sürekli bu aklımda ne diycem... aklımdan atmaya çalışıyorum geliyomara sıra bazı bazı

Ankara İstanbul 6 güne kadar diyorlar, ama işlemi daha önce yapıp şuan yapmayan bir doktor 72 saate kadar en garanti olduğunu söyledi sonrasında da kanama oluyor ama gün geçtikçe oran düşer dedi. İnternetten eriyen iplikleri araştırdım orada da şöyle bir bilgi edindim. 5. Gün sonunda ip mukavemeti yarıya düşüyormuş. Ben 4-5 gün önce yaptırabileceğim geçiciyi. Bu 72 saat diyen doktor da kalıcıyı çok düşünme genelde tutmuyor o bölge zor bir bölge dedi ( yapabilen doktorlar var bu doktor kendi tecrübesini söylüyor kalıcı olanlar ya da olacaklar endişe etmesin ) ipi de kimse öyle sanıldığı gibi farketmedi ilginç ama

İşlemsiz kurtuluş olabilseydi keşke yaaa

İşlemsiz kurtuluş olabilseydi keşke yaaa
Benim tek secenegim vlaa . Burada geçici yaparım diyen olmadığı için işlemsiz bi olay arıyorum ben 30 yıl önce başına böle bi olay gelmiş bi kız illa Ki bir şekilde kurtuldu ve bu zamana kadar evlenen çoğu kişi bunun elbet bi yolu olmalı

Benim tek secenegim vlaa . Burada geçici yaparım diyen olmadığı için işlemsiz bi olay arıyorum ben 30 yıl önce başına böle bi olay gelmiş bi kız illa Ki bir şekilde kurtuldu ve bu zamana kadar evlenen çoğu kişi bunun elbet bi yolu olmalı
Ah o yolu bir bulsak işte. Bunları görüp bir yolunu bilen ama buraya yazmaya çekinen varsa bize özelden ulaşsın 😂

Back
X