Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım msjlarını olursan orda yazıyo dr hakan yaza olmus antepteDOktorun kimdi canım hangi yöntem oldu
Saçını ayrı yıkarsın sorun o değil canım bence.Duş almıcaksın ilişkiye girerken iç çamaşırına iP parçaları gelebilir temizle dedi valla dugunde o saçı yıkamadan nasıl yatağa gircem bilmiyorum
İşlem olanlardan bu kadar duymadım canım ben hepsi oynadı etti duşa da oraya çok gelmeyecek şekilde girdiler duş sorun değil o kadar bence. İkisinin de süreç zor zatenKalıcıyı korumak belki bi ay kadar zor bi süreç ama tuttuğu vakit rahat edersin geçicinin de dünya sıkıntısı varmış yani tamam en garanti deniliyor ama sancılı süreçmiş yazılanlardan onu çıkardım
Tesekkr ederi.Canım msjlarını olursan orda yazıyo dr hakan yaza olmus antepte
M canmTesekkr ederi.
Yani o dugunde bana da çok zor geldı ama bi doktorun dedıgını biri farklı diyorAaa o kötüymüş ya, insan duşa girmek istemese bile iplere birşey olacak diye kocası diyebilir önce duşa girelim diye o zaman nasıl olacak
Ya tutmazsa maddi manevi hersey sıfıra döncek sonucta tamam doktor önemli ama biraz senin bunyenlede alakalı bişeyKalıcıyı korumak belki bi ay kadar zor bi süreç ama tuttuğu vakit rahat edersin geçicinin de dünya sıkıntısı varmış yani tamam en garanti deniliyor ama sancılı süreçmiş yazılanlardan onu çıkardım
Tabi herkesin bünyesi farklı düğünün seninde başka şehirde olsaydı sende mecbur gider kalıcı yaptırırdınYa tutmazsa maddi manevi hersey sıfıra döncek sonucta tamam doktor önemli ama biraz senin bunyenlede alakalı bişey
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor süreçİşlem olanlardan bu kadar duymadım canım ben hepsi oynadı etti duşa da oraya çok gelmeyecek şekilde girdiler duş sorun değil o kadar bence. İkisinin de süreç zor zaten![]()
Bu kadar değil işlem olanlarla konuşmuştum ben düğün sonrası da geçici olup bu kadar kimse dikkat etmedi. Düğününde de herkes oynadı 2 düğün yaptılar, hatta 2. düğünü başka şehirlerde olan var. Sadece aşırı şekilde hopla zıpla yapmadan hepsi oynadı, o bölgelerine çok su gelmeden hepsi de duş aldı. Saçını ayrı vücudunu ayrı yıkayarak.Allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor süreç
Düğünde oynama denmiş illaki kaldırıyorlar o halaya bi anlık ters hareket de dikişler attı mesela o zaman ne olacak oynanmayacak kadar nazende ise bu işlem
Gökçen hanım oyna sorun yok diyor, o bölgene su gelmesin ılık su ile yıkan diyor diye biliyorumBu hangi doktor ben ilk defa böyle dikkat edilmesi gerektiğini duydum eskilerden geçici yaptırıp düğünde kınada oynayan ayakta duşunu da alanlar oldu diye hatırlıyorum okuduklarımdan
Ben sana resim atmıştım bi hatirliyo musun alttan açıklık vardı ama iyice boşluk görünmüyordu aralanma vardı Sadec e onun ickn oyle bi aklıma geldi ne bilim tamamen açıldı o zaman benim yaCanım demek istediğim dıştaki açıklık için iç ya da dış dikiş birinin tutması lazım ki ipler eridiktn sonra kapalı olsun, açıksa ikisi de tutmadı demek
Senin o bahsettiğim yerler açık görünmüyordu belirleyici kısımlar orası benceBen sana resim atmıştım bi hatirliyo musun alttan açıklık vardı ama iyice boşluk görünmüyordu aralanma vardı Sadec e onun ickn oyle bi aklıma geldi ne bilim tamamen açıldı o zaman benim ya
İlk gece duşa girebilecek eş ile muhtemel öncesinde fazlaca yakınlaşmış olmak gerek bence zaten o kadar yakınlaştıysa geçici baştan sona yanlış seçim olur.Kizlar benim aklıma birşey geldi kalıcı ya da geçiciyi yaptırmak bunun kararını en iyi yaptıracak olan verir, yalnız bir şey söylemek istiyorum diyelim ki düğün gecesi ilişkiye gireceksiniz ve duş alacaksiniz once, eşiniz dese ki dur bende geliyorum duşa o zaman ne diyeceksiniz hayır benim oraya su sabun degdirmeden yikanmam mi gerekiyor diyeceksiniz, düğün günü geçici yaptıracaklar böyle birşey olursa da uygun bir yalan bulsun. Duşa tek girin, oluyor böyle şeyler cunku
Kalıcıda bilmiyorum garantimi amaTabi herkesin bünyesi farklı düğünün seninde başka şehirde olsaydı sende mecbur gider kalıcı yaptırırdın
Canım sen neden hep bir savunma halindesin acaba artık karısı olduktan sonra cok öyle düşünmez erkeklerİlk gece duşa girebilecek eş ile muhtemel öncesinde fazlaca yakınlaşmış olmak gerek bence zaten o kadar yakınlaştıysa geçici baştan sona yanlış seçim olur.