Ankarada meral sönmezer e olmustum da o anki gerginlikle tutmazsa ücretsiz yaparmisiniz diye sormamışım sorsaymistim yok derdi ise yaptırmazdım şuan durumum ne bilmiyorum hiç
Hiç duymadım o doktoru . Peki evlenmeden 3 gün önce falan gel dedimi

Arkadaşlar kalıcı da geçici de çok iyi yöntemler ve ikisi de işe yarıyor kişilerin isteğine bağlı değişir. Sadece birini savunmak olmaz. Sıkıntı yok yani hararet yaratmaya değmez.
Yaklaşık iki yıldır aynı cümleleri kuruyorum senin yazdıklarınla canım, ben anlaşılmadım dilerim sen anlaşılırsın :)

Bir arkadaşım önceki gece sahur programında Nihat Hatipoğlu nu izlemis. Bir kadın programa bağlanmış.Evlenmeden önceki hayatımı eşime anlatmalı miyim, sakladigim şeyler var, psikolojim bozuldu. Bunun vebali nedir kendimi ona karşı kötü hissediyorum diye. Yani genel hayatını anlatmista arkadaşımın anladığı gayrimeşru iliski gibi birşey Hatipoğlu cevap veriyor diyor ki, evlenmeden önceki hayatınızı eşinize anlatmak zorunda değilsiniz, onunda bunu sorgulamaya hakkı yoktur. Önemli olan evlendikten sonradir. Bir kıstas anlatıyor birisi Hz Ömer'e benim kızım gayrimeşru ilişkiler içine girdi sonra müslüman oldu kurtardik. Şimdi benim kızımı bir adam istiyor, bu olayı anlatayım mı anlatmayayim mi diyor.Hz Ömer diyor ki git ve kızını iffetli namuslu biri gibi evlendir. Söylediğini duyarsam seni Medine'den sürerim diyor. Bu şekilde anlatıyor. Af dileyin diyor. Allah bağışlayıcıdır. Tovbeden sonra o defter kapanır Allah a birakilir. Vesvese edip sürekli aklınıza getirip sürekli sorun yapmayın psikolojinizi bozmayın diyor. Kadın hala diyor detaylı anlatmazsam hakkı geçmez dimi çok kafama takiyorum diye. Diyor ki vesvese bu hanımefendi siz vesvese yapıyorsunuz. Hiçbir şey paylaşmayın. Paylasmanizin hickimseye faydası yok, ne size ne eşinize ne çocuğunuza. Aksine zararı var diyor. Arkadaşımın bana yazdığı şekilde bende sizlerle paylaşmak istedim.

Birde birşey daha söylemek istiyorum. Burada herkes kendi yasadiklarindan, duyduklarindan yola çıkarak bazı paylaşımlarda bulunuyor. Bu yaptığımız paylasimlari kendi üzerimize alınarak değerlendirmeye hiç gerek yok. Burada kimse kimsenin kötülüğünü isteyemez. Çünkü herkes aynı durumda. Baktığımızda balayı odalarının çoğunda jakuzi var, bazı insanlar ilk gece namaz kılar, bazıları şarap şampanya içer, bazıları balayina bile gitmeyi tercih etmez. Bazı şeyler herkesin durumuna göre değişir. İnsan olarak farklı görüşlere saygılı olmak en güzelidir. Yani karı koca arasında değişkenlik gosterir. Bir yorum yaptığımda yok ben öyle değilim deyip savunmaya geçmek ya da evet ben öyleyim diye savunmak.. Herkes düşüncelerini paylaşıyor. Her gorusede saygım var. Burada kimseye ithafen birşey demiyorum. Lütfen kimse üzerine alınmasın.

Hanımlar,
lütfen konu uzamasın, herkes nasıl biliyor ve istiyorsa öyle yapsın, fikir ayrılıkları olur elbette ama bu ayrılıklar üzerinden polemiğe girmeye veya itham etmeye gerek yok değil mi?

Kızlar oruç ve açlıktan dolayi gergin olabiliriz . Bu sebeble belki birbirimizi yanlış anliyoruzdur . Özelden konusuruzsanz üçüncü kisiler girmeden daha saglikli iletisim kucağınıza inaniyorum. Hepinizn gönlüne göre olsn insallah

Kalıcı işlem yaptırıp henüz evlenmeyen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum adet düzeniniz ya da ağrılı ağrısız olma durumunda bir değişiklik oluyor mu?

Kalıcı işlem yaptırıp henüz evlenmeyen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum adet düzeniniz ya da ağrılı ağrısız olma durumunda bir değişiklik oluyor mu?
Geçmişte kalıcı işlem olmuş sonuç almış ya da şuan geçmişte kalıcı olmuş uzun süredir sonuç için bekliyor olan arkadaşlarda böyle bir sorun olmadı. Yenilerde varsa aksi durum bilmiyorum canım. İşlem olanlara sordun ama geçmişte işlem olup sonuç almış Kişiler hesap kapatıp gelmedikleri için ya da işlem olanların bi kısmının da buraya yazmak istemediğini bildiğim için onların söyleyeceklerini bilmek istersin diye yazdım :)

Kızlar bu erkekler herkesle yatmak istiyo olmayıncada çoğunluk ayrılıyo artık
Artık beraber olup evleniyor çoğu kişi bu durumda neden bakire arıyolar ben anlamadım valla 25 geçip bakire kız neredeyse yok
Bakir erkekte nerdeyse yok

Benim işlemden sonra ilk birkaç adetim çok ağrılı olmuştu. Tabii ben işlem olduğumu zannetmiştim :) etkisi var mıdır bilmiyorum canım.

Mune ilk yazan kendisi insan yerine koyup mesajına insan gibi cevap verdiğim için özür dilerim :)

Eklentiler

• DF3B6E46-7447-4766-8358-AEB26D6E9117.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 92
  • D05397EA-4518-4BCC-9938-0C1EE2C199DD.webp
    34 KB · Görüntüleme: 93
  • B5A0BFD0-C42F-44CC-BD7F-F0166FD26987.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 94
Mune lütfen arkadaşın bana attığı mesajları size raporladim. Kim kimi taciz ediyor. Lütfen bakıp inceler misiniz. Polemik çıkarmaya çalışıyor.
Mune ilk yazan kendisi insan yerine koyup mesajına insan gibi cevap verdiğim için özür dilerim :)
Sizden rica ediyorum şu an birbirinizin profiline girip göz ardı et butonuna basınız, ki birbirinize göndereceğiniz özel mesajları, topiklerde yazdıklarınızı görmeyesiniz, şayet bunu yapmaz da özelden veya topikte devam ederseniz, sanmayın ki biriniz gider diğeri kalır, her ikinizde banlanırsınız.

Neden olacak kıyaslanmaktan korkuyorlar :)

Kime sorsam herkes beraber oluyo mantık olaracak düşünce bakire kız kalmıyo bu durumda kızlar ne yapsa yanlıs yazık valla erkeklerin çoğu iki yüzlü bence çoğu erkek bekarete takmıyo

Mune gördüğün gibi kendisinden o sözüm için özür dilemiştim. Fakat taciz ettigimi söyleyip yaygara çıkarmayı başardı. Kim kimi taciz etmiş.Herkes görsün.

Yapıştı yemin ederim yapıştı. Kusura bakmayın sizi de bu tarz şeylerle uğraştırıyoruz. Öneri için teşekkür ediyorum gerçekten bu da işe yaramazsa banı ben kendim isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…