Hiç duymadım o doktoru . Peki evlenmeden 3 gün önce falan gel dedimiAnkarada meral sönmezer e olmustum da o anki gerginlikle tutmazsa ücretsiz yaparmisiniz diye sormamışım sorsaymistim yok derdi ise yaptırmazdım şuan durumum ne bilmiyorum hiç
bende gruptan duymuştum araştırdım aradım öyle gittim de evet canım işlem olduktan sonra dediHiç duymadım o doktoru . Peki evlenmeden 3 gün önce falan gel dedimi
Yaklaşık iki yıldır aynı cümleleri kuruyorum senin yazdıklarınla canım, ben anlaşılmadım dilerim sen anlaşılırsın :)Arkadaşlar kalıcı da geçici de çok iyi yöntemler ve ikisi de işe yarıyor kişilerin isteğine bağlı değişir. Sadece birini savunmak olmaz. Sıkıntı yok yani hararet yaratmaya değmez.
Geçmişte kalıcı işlem olmuş sonuç almış ya da şuan geçmişte kalıcı olmuş uzun süredir sonuç için bekliyor olan arkadaşlarda böyle bir sorun olmadı. Yenilerde varsa aksi durum bilmiyorum canım. İşlem olanlara sordun ama geçmişte işlem olup sonuç almış Kişiler hesap kapatıp gelmedikleri için ya da işlem olanların bi kısmının da buraya yazmak istemediğini bildiğim için onların söyleyeceklerini bilmek istersin diye yazdım :)Kalıcı işlem yaptırıp henüz evlenmeyen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum adet düzeniniz ya da ağrılı ağrısız olma durumunda bir değişiklik oluyor mu?
Benim işlemden sonra ilk birkaç adetim çok ağrılı olmuştu. Tabii ben işlem olduğumu zannetmiştim :) etkisi var mıdır bilmiyorum canım.Kalıcı işlem yaptırıp henüz evlenmeyen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum adet düzeniniz ya da ağrılı ağrısız olma durumunda bir değişiklik oluyor mu?
Neden olacak kıyaslanmaktan korkuyorlar :)Kızlar bu erkekler herkesle yatmak istiyo olmayıncada çoğunluk ayrılıyo artık
Artık beraber olup evleniyor çoğu kişi bu durumda neden bakire arıyolar ben anlamadım valla 25 geçip bakire kız neredeyse yok
Bakir erkekte nerdeyse yok
Mune lütfen arkadaşın bana attığı mesajları size raporladim. Kim kimi taciz ediyor. Lütfen bakıp inceler misiniz. Polemik çıkarmaya çalışıyor.
Sizden rica ediyorum şu an birbirinizin profiline girip göz ardı et butonuna basınız, ki birbirinize göndereceğiniz özel mesajları, topiklerde yazdıklarınızı görmeyesiniz, şayet bunu yapmaz da özelden veya topikte devam ederseniz, sanmayın ki biriniz gider diğeri kalır, her ikinizde banlanırsınız.Mune ilk yazan kendisi insan yerine koyup mesajına insan gibi cevap verdiğim için özür dilerim :)
Neden olacak kıyaslanmaktan korkuyorlar :)
Sizden rica ediyorum şu an birbirinizin profiline girip göz ardı et butonuna basınız, ki birbirinize göndereceğiniz özel mesajları, topiklerde yazdıklarınızı görmeyesiniz, şayet bunu yapmaz da özelden veya topikte devam ederseniz, sanmayın
Mune ilk yazan kendisi insan yerine koyup mesajına insan gibi cevap verdiğim için özür dilerim :)
Yapıştı yemin ederim yapıştı. Kusura bakmayın sizi de bu tarz şeylerle uğraştırıyoruz. Öneri için teşekkür ediyorum gerçekten bu da işe yaramazsa banı ben kendim isteyeceğimSizden rica ediyorum şu an birbirinizin profiline girip göz ardı et butonuna basınız, ki birbirinize göndereceğiniz özel mesajları, topiklerde yazdıklarınızı görmeyesiniz, şayet bunu yapmaz da özelden veya topikte devam ederseniz, sanmayın ki biriniz gider diğeri kalır, her ikinizde banlanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?