İlk gece duşa girebilecek eş ile muhtemel öncesinde fazlaca yakınlaşmış olmak gerek bence zaten o kadar yakınlaştıysa geçici baştan sona yanlış seçim olur.
Karısı olduktan sonra noluyor yani beraber duşa girmek istedi diye adam kötü niyetli mi oluyor kullanmaya mi çalışıyor oluyor ne oluyor karısı olmuş

Ayrıca ben nişanlımla dusada girdim üstelik benim bakire olduğumu biliyor, bunlar olabiliyor arkadaşlar, özel hayatımı bu kadar dökmek istemezdim şuan ama hani yani aklınızda olsun diye kotulugunuzu istediğimden degil

Canım sen neden hep bir savunma halindesin acaba artık karısı olduktan sonra cok öyle düşünmez erkekler
Savunma derken anlayamadım? Savunma ile itham edilecek herhangi bir paylaşımım olduğunu düşünmüyorum. Geçmişten bugüne yazdıklarım ortada zaten. Ben burada asla geçici ya da kalıcı taraftarı olan biri olmadım. Kalıcı işlem olanların psikolojik kendilerini daha rahat hissetmeleri için geçiciyi karalama olaylarını anlamlandıramıyorum ya da aynı şekilde geçici işlem olup kalıcı işlemi karalayanları. Farkındaysanız bilgim olmayan konularda da konuşmuyorum hiç bir şekilde. Ve savunma yaptığımı düşündüğünüz noktaları( noktaları diyorum çünkü hep öyle yapıyormuşum) izah ederseniz memnun olurum

Karısı olduktan sonra noluyor yani beraber duşa girmek istedi diye adam kötü niyetli mi oluyor kullanmaya mi çalışıyor oluyor ne oluyor karısı olmuş
Kötü niyetli olmuyor da hiç yakınlaşmadığı birine ilk gün bu teklifi sunan erkeği nezaketsiz buluyorum bunu yapmasının doğru olduğunu düşünüyor olmanızı ben anlamıyorum fakat saygı duyuyorum düşüncenize.

Evet güzelim mesela kiz diyor ki doktor duş alma dedi su değdirme dedi sen diyorsun ki kafanı yıkarsın daha çok örneği varda, sürekli bir geçicinin iyi olduğunu över tarzdasin, ben nişanlımla canım dusada girdim ve bakire olduğumu biliyor, bunlar insanın başına gelebilecek seyler, burada kotulugunuzu istediğim için konuşmuyorum, ben yasadim belki sizlerinde başına gelir diye söylüyorum, artık karısı olmuş karı koca olmuşlar adam beraberde duşa girmek isteyebilir kendi arkadaşlarımdan da duydum ki şöyle birşey var ben bu ihtimali de düşünüp duşa tek girin dedim siz olayı neresinden tuttunuz gene geciciyle getirdiniz bu kadar ovuyorsan geciciyi git yaptır milletin kararını etkileme sonra bir sorun yaşar o gece sorumlusu olursun.

Canım sen bu kadar namus timsaliysen neden o zaman bakire değilsin acaba, lütfen sizle konuşmak istemiyorum, gerçekten aynı frekansta degiliz

Üslubunuzun farkında mısınız acaba, güzelim derken ? Rica ediyorum ben yorumlarımla ilgilenmeyin, herkes hür, bildiğim doğrular ile ilgilenen ve faydası olacak insanlarla iletişimde oluyor olmam sizi rahatsız etmesin. Kalıcı oldunuz, Allah yolunuzu açık etsin mutlu olun.

Ayrıca diyorsun ki hiç yakınlaşmasını birine ilk gece beraber duşa girelim nasıl der diyorsun, sen nereden biliyorsun ki milletin nisanliyken ne kadar yakınlaştığı mi, ki gördüğün gibi bilemiyorsun, çünkü ben yakinlastim, dusada girdim ve bakire olduğumu biliyor, o yüzden çok emin laflara gerek yok canim, milletin nisanliyken ne kadar yakınlaştığı mi bilemezsin,

Vallahi ben ilgilenmiyorum da siz benim her yazdığına bir yorum, ben sizin iletişimde olduğunuz değil ama birşey yazdıktan sonra benim yorumuma cevap yazarken savunmalar geçmeniz beni irrite ediyor iyi aksamlar

Canım sen bu kadar namus timsaliysen neden o zaman bakire değilsin acaba, lütfen sizle konuşmak istemiyorum, gerçekten aynı frekansta degiliz
Polemik yaratan sizsiniz, konuşmak istemiyorum da diyen sizsiniz :) aynı frekansta olmak zorunda olmadığım birisiniz farkında mısınız? Namus kavramıyla da irdelediniz durumu, ne kadar komikleşeceksiniz daha? İyi akşamlar diliyorum size, tutarsız konuşmalarınız yerine konuşmalarınızın arkasında durup benimle konuşmazsanız memnun olurum

Benim komiklestigim bir durum yok, 1. şu milletin nisanliyken ne kadar yakinlastigini bilemezsiniz. 2.si bu durumu nezaketsiz buluyorsanizda ok siz o kadar yakinlasmamissinizdir. 3. sude farklı görüşlere biraz saygılı olup herkesi kendiniz gibi değerlendirmeyin 4. Sude sizin yaşınız kaç ya böyle nokta koymalar filan

Burda hepimiz aynı sıkıntıyı yaşarken bu şekilde birbirimize bu soruyu sormak ya da bu imada bulunmak hiç hoş olmamış.

Biz burda birbirimize destek olmak bilgi alışverişinde bulunmak için buradayız her işlemin tabiki riskleri vardır illaki sonuçta herkesin genetik yapısı bir değil hepimiz aynı Problemin içindeyiz herkes kendi deneyimlerinden yola çıkarak yorum yapıyor

Geçmiş konuşmalara bakılırsa eğer 2 mesajından biri kalıcı iyi kalıcı güvenilir kalıcı şöyle gibi konuşup herkesi kalıcıya yönlendirme çabası olan insan belli. Utanmayıp kendi yaptığı şeyi geçiciyi teşvik edici kalıcıyı karalayıcı hiç bir konuşmam yokken (geçici için de kalıcı için de bilgilerimi hep sundum gerçek doğru bilgileri bunu kastetmiyorum) ben geçici savunucusu olmuşum :) bir de kendisi duşa girmek isteyebilir vs yazmış benim yazdığım yorum şu; nişanlısı ile bu kadar yakınlaşmış birinin geçici yaptırması hata olur. Benim bu yorumumu geçici savunucusu olarak algılayacak bir insana ben yorum yapmak istemiyorum zaten :) ben nişanlımla yakınlaşmadım, geçmişte yaptığım hataları tekrarlamak bana göre bir şey değil, bana evlenince de duşa birlikte girelim dediğinde ben onun malı değilim eşiyim istemezsem giremez. Vs vs. Yani anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demişler. Benim geçmiş tüm konuşmalarımda tarafsız olduğum aşikar. Elimden geldiğince yardımcı oluyorum yıllardır burada. Yardım talebi olan olursa özelden mesaj atar oradan yardımcı olurum. Buradan böyle lüzumsuzluklarla uğraşasım yok zaten arkadaşa verecek cevabım hiç yok benim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kalıcı da geçici de çok iyi yöntemler ve ikisi de işe yarıyor kişilerin isteğine bağlı değişir. Sadece birini savunmak olmaz. Sıkıntı yok yani hararet yaratmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…