Geciciyi diktirdigin zman bi darlik hissettinmi canım eskisine gore merak ediyorumda cevaplarsan sevinirimAnlamaz. Beni de kandırdı gökçen geçici yapmış meğerse m eski kızlığı dikmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geciciyi diktirdigin zman bi darlik hissettinmi canım eskisine gore merak ediyorumda cevaplarsan sevinirimAnlamaz. Beni de kandırdı gökçen geçici yapmış meğerse m eski kızlığı dikmiş.
Evet tabiiGeciciyi diktirdigin zman bi darlik hissettinmi canım eskisine gore merak ediyorumda cevaplarsan sevinirim
Kime oldun ameliyatınıKızlar nasılsınız ses çıkmıyor hicbirinizden ben durmadan sayfayı kurcaliyorumbugün 44. Günüm 16 gün kalmış 2 ay olmasina. Ben kafama takılan bazı şeyleri sormak istiyorum sizlere sayfayı karıştırırken farkettim ben doktora gittiğimde senin zarın yok hiç yok birleştirme yapıcaz zar toplicaz dedi bende o zaman bu kadar araştırıp gitmedim tabi acaba bana geçici mi yapacaktı ki anlamadım ben şuan okuyunca öyle geldi normalde kalıcı için yeni bir zar toplaniyor diye okudum hep siz ne düşünüyorsunuz
Antalya'da oldum ayla hanıma tanindik bir doktor değilKime oldun ameliyatını
Çok çok Normal cnmArkadaslar merhaba benim 74. Günüm hala agrılarım ve batmam var bu normal mi sizdede oluyor öy sadece sol tarafımda bi sızlama oluyor hep
Hmm evet canım. Her doktor ayrı yapıuor ama asıl gerçek vajina alt kısmındaki etlerden yeni kızlık yapmaktır. Eski kızlıkla geçici dikim yapılır.Antalya'da oldum ayla hanıma tanindik bir doktor değil
evde dikkat çekiyorum canım da doğru diyorsun yaptırmışken riske atmayım kendimiBenim 1.5 ayım doldu ama hala sakınıyorum canım dikkat et bence 2 ayın dolana kadar
Hangi doktora yaptırdınızSaol canım darısı sizlere ☺ Evet bende çok doğru bir tercih yapmışım çok büyük risk aldım gittim tek şansım vardı şükürler olsun bakalım tutmuşİnşallah kanamam oldu diye gelir size yazarım..
Sorununuzu başka bir konuda okudum ama ne olur 9 yaşındaki bir çocuk için kızlık zari diktirme olayını düşündüğünüzü söylemeyin hele ki tecavüze uğrayan bir çocuk için lAklım cok karisik biriniz yardimci olsun ne olur
Cezasını çekiyor zaten haklisiniz amaSorununuzu başka bir konuda okudum ama ne olur 9 yaşındaki bir çocuk için kızlık zari diktirme olayını düşündüğünüzü söylemeyin hele ki tecavüze uğrayan bir çocuk için lInanın acısına acı katarsınız onun yerine o şerefsizi şikayet edin ki cezasını bulsun.
Lütfen bunu o küçücük yavruya yapmayın inanın onun için daha büyük bir yıkım buCezasını çekiyor zaten haklisiniz ama