arkadaşlar ben yaptıralı 9 gün oldu bir iki gündür çok az sarımsı akıntılar gelmeye başladı yaptıran arkaşlar sizce bu normal mi yoksa bir sorun mu var bilgi vedin lütfenn

sağol canım Allah razı olsun.inşallah herşey hepimiz için iyi olur.senin kanaman oldumu hiç.benim yolda az bişey gelmş bi nohut tanesi kadar sonradan gelmedi.öyle gerginlik hissi falan da yok.

canım ilk bir kaç gün normal kanamanın olması korkma. Benim de 9 gün oldu tek sorunum çok az sarımsı akıntılar geliyor ebru hanımı aradım sorun olmaz normal dedi. inşallah biran önce kurtuluruz bu sorundan hepimiz...

evt arkadaşlar beklenen gün bugünmüş demkki gittim bugün doktora ve eve gelir gelmez yazıyorum size kontrole gittim ve doktor baktı ve yanındaki hemşire ye deediki şuna bak bunu kadın dogum doktoru bile anlamaz degilmi dedi gururla:) eee hakkı tabi bana da parmagını bile sokma kanar o derece garanti veriyorum bir daha gelmene gerek yok dedi ısrarla dedim evlenirken geleyimmi dedim yok gerek yok dedi nasıl mutluyum anlatamam ya normal hayatına geri dön dedi istedigin hareketi yapabilirsin ama denize gittiğinde suya direk atlama tabiki dedi istedigini giy bacak hareketlerini kısıtlama herşey normal dedi elanur hiç bekleme git yeniden dogmuş gibi hissettiğim gün bugün benim burdaki arkadaşlarada allh yardım etsin ama maddi sıkıntınız yoksa beklemeyin derim tabi kesin sonucu yazamıcam yakında düğün yok ama bu kadr da yeter sanırım :)

canım zaten çok bişey gelmemiş.bi nohut tanesi kadar gelmiş.sonrasında hiç gelmedi.lavaboda falan da gelmedi.öyle gerginlik hissim batma kaşınma kanama hiç bişey yok ama yürürken bacaklarımı ayırmadan sadece dizimden itibaren adımımı ileri atarak yürüyorum.yani hiç ayırmadım bacaklarımı.öyle gerginlik falan hissetmeyince de tedirgin oluyorum ama dikiş atmış olsa bi kan gelirdi herhalde.bi de operasyon sırasında sizden kan geldimi.benden geldi.

operasyon sırasında kan geldimi bilmiyorum hiç hissetmedim bakmadım da. Sende mi ebru hanıma yaptırdın? ben randevu almak için aradım ama tel.açmadı sanırım müsait değil şuan.. yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum on gün olacak adet dönemime kadar bekleyemeyeceğim çok merak ediyorum durumumu..

canım hayırlı olsun çok sevindim darısı benim başıma inşallah bende biran önce kurtulurum şu işten..

o kadar çok sevındım kı violencim.... bırer bırer buradakı arkadaşlarımız yaptırmaya başladı. ben de cuma yada cumartesı dusunuyorum... adetim 25ınde bıttı... bıran once gıtmem lazım.... Allah yar ve yardımcımız olsun.

ben kalkınca baktım epey bi kan vardı.ben burcu hanıma yaptırdım.uzaktan geldiğim için tekrar uğraşmıyım bi de ağladığım için psikolojik olarak etkileniyorsan sıklıkla gelmeyebilirsin dedi ama ilk adetimden sonra kontrole gidip durumuma baktıracağım.yoksa içim rahat etmez.bana şüphelendiğin bi durum olursa gelirsin bu süre zarfında demişti.şüpheli bi durum yok yani işin garibi hiç bi his yok ben o yüzden gidip bi baktıracağım adetimden sonra.

canım bir an önce yaptır benden sana tavsiye.benim adetimin bitiminde hemen ertesi gün gittim.iyileşme sürecinde o bölgenin kuru olması çok önemli.o yüzden diğer adetine kadar 20-25 gün tamamen kuru olur.daha kolay iyileşir.

hmm... evet. ebru hanımla da mailleştiğimde adet bıtımınden bır hafta sonraya kadar gelebılırsın demişti.. inşallah bı çıkabılsem şu şehırden.. ınanırmısınız otobus bıletıne kadar dusunuyorum.. kendı ısmımı versem ılerde bu durum açığa çıksa gittiğim tespit edılse diye.. sonra bankadakı paramı dusunuyorum.. şuan o parayı bırıktırdığımı kımse bılmıyor.. bilinse diyorum sonra bır anda nasıl nereye gitti o para deseler ebru hanıma yatırdığım anlaşılsa naparım ben dıyorum... kafayı yıcem dusunmekten.

ben de aynı şeylere çok taktım ama zaten isimleri kayıt altına almıyorlar.savcılık bir durum olmadıktan sonra kimse seni kontrol etmez.evleneceğin adam şüphelenecek savcılığa dilekçe vericek v.s

ben de aynı şeylere çok taktım ama zaten isimleri kayıt altına almıyorlar.savcılık bir durum olmadıktan sonra kimse seni kontrol etmez.evleneceğin adam şüphelenecek savcılığa dilekçe vericek v.s

ya kanaması kafi.. şüphelık bı durumu yok şükür.hatta konusuyorz da kafanı oraya takma ona odaklanma sen dıyo.

violen sendede hiç akıntı felan geldimi bu süre zarfında??

yok canım zaten normal herzamnki akıntım geldi ve batticon tedavisi uyguladıgım için bi sorun çıkmadı akına takılırsa sende baticon sür o zaten akıntının orada kurumasını engelliyo bide gece yatarken alt tarafına iç çamaşırı giyme etek le felan uyu kuru kalıp hava alması iileşmeyi hızlandırıyo

ya kanaması kafi.. şüphelık bı durumu yok şükür.hatta konusuyorz da kafanı oraya takma ona odaklanma sen dıyo.

tamam o zaman şüphelik bir durum yoksa rahat ol.bazen insan kendi bildiği şeyi acaba anlıyorlarmı biliyorlarmı gibi şüphelere düşüyor.onlardan birini yaşıyoruz sadece.sen isminin kayıt altına alınmamasını söyle.hatta başka bi isimle randevu al.çıkar da kimliğine bakalım demicekler sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…