bakteost: 42244590 .!.:
ilk defa duydum bence her doktor yapmaz yapanı bulmak lazım. tabi bence devlet doktorları daha iyi yapar işini
Evet ben birde bunu arastiracagim hem maddi yönden de o kadar sıkıntı yasamayiz

ya nette kızlarla ılgılı forum arıyordum kız yazınca googleye kızlık dikimi cıkıyor vede direk kadınlar klübü en baslarda yer alıyor :) yazdıklarınızu dünden beri okuyorum ve dayanamayıp en sonunda hıc nıyetım yokken üye oldum ya sızler nasıl mahluklarsınız hıcmı utanma sıkılma yok sızlerde yok dikim yok yapayı dikeyi geçeyi rezalet ya bızım gıbı namusunu saklayanların sucu ne peki? Her haltı işle onla bunla yat düş kalk sonrada temizim diye safın tekine kendini diktirip kakala oh ne ala memleket yemin ederim mide bulandırıcısınız hatta o kadar ahlakı yitirmişsinizki burdan acık acık yırtıgınıza çareler arıyorsunuz :) nasıl vıcdan var sızde bence adam gıbı dürüst olun söyleyın sızı kabul eden bu sekılde kabul etsin yada hıc etmesın en azından ınsanlara kendınızı temız dıye kakalamaya ugrasmaktan iyidir ALlah szıler akıl vıcdan versın bence dürüst olun ve ne halt yedıysenız söyleyın kabul etmıyorsa sızı keyfı bilir en azından yalancı olmayın şimdi sorsam hepınız ya tecavüze ugrasmısıtır yada wc de düşünce fırcanın üzerıne düşmüştür bozulmustur :) ama her türlü fantazıyı cok ıyı bılırsınız 100 kişiyle yata kalka erbabı olmussunuzdur sızın gıbler zaten bu toplumun ahlakını çökerten . Bizim gibi namusluların devri bitti galıba artık devır namus yoksunu utanmazların devri vay be dünden beri ibretle okuyorum yazılarınızı hıc utanma sıkılma yokmu arkadas sızde ? Sizi alacak olan adama yazık zavallı sızı temız sanacak ama lağım çukuru gibi karı alacak haberı yok bence bu kafanızı değiştirin adam gibi doğru düzgün itiraf edin yedıgınız haltı

merhaba kızlar bende dikim arastırıyorum üniversıteden bır arkadas yaptıracak o kendı evınden bu ara nete rahat gıremıyor benden rıca ettı arastırma yapıyorum ne tavsıye edersınız ona geçici yaptırma demişler sızın görüşünüz nedır?

Bize hakaret etmek için üye olmuşsun başka işin gücün yok heralde sizin gibi namuslulara napmışızda yırtıyosunuz kendinizi hayır biz evlenmicezde koca bulman mı kolaylaşacak sanane bizim hayatımızdan büyük büyük konuş böyle sen düşmez kalkmaz bir Allah biz günahımızı biliyoruz gelip kendini yırtmana gerek yoktu seni alıcak adam kimbilir kimin namusunu aldı ama ö.değil dimi nede olsa erkek namus kadınlara özgü çünkü sende korudun tebrik ederiz senin gibi kafalar oldukça kimse dürüst olmaz işte bi kadın öldürülebilir bu durum yüzünden kafan almaz böyle şeyleri boşver sen namusunu koru aman bişey olmasın

Geçici kesin çözüm diyolar canım sorun yaşayan olmadı geçicide

ben gerçekten tecavuze uğradım. Sizin bilmeden böyle bişey hakkında bu kadar iddalı konusmamiz doğrumu ? Lağam çukuru ne demek. İnsan namusunu Allah için korur. Ben dikim düşünmüyorum. Ama namus sadece bedene özgü bi kavram değildir. Benim başıma bu geldi deyip herşey yapabilirdim. Sen namusunu kendin için korudun ve Allahtan korktugun için bunun karşılığını alırsın ama senin gibi olmayan birine sen bu kadar aşağılık şekilde konuşamazsın

Son düzenleme:
Ayrıca namus insana özgü bi kavramdır. Kadına değil. Kadına ölüme kadar giden namus olgusu erkektir yaparla sonuçlanmamalıdir. Çünkü ıslamda günah kadın ve erkek için ayrı ayrı inmemiştir her ıkisine eşittir. Ama sen aynı hakka sahip iki varlık için biri hayatına devam ederken diğerini bu kadar aşağılamak yanlış. Bende tasvip etmiyorum kendimde yapmıyorum zaten. Ama sen bile bu halinle bu kadar aşağılayabiliyosan diğerlerine düşünmek istemiyorum.

Cevap yazmaya bile degmez canim bosver. Yarin obur gun basima gelir benim gelmezse sevdiklerimin basina gelir diye dusunmeden soyledigi sozler ahlaksizligin ta kendisi zaten

Ben çok üzülüyorum gerçekten ben zaten kendi içimde cozemezken insanlara laf anlatmak kendini inandırmaya çalışmak kabul ettirmeye çalışmak o kadar zor geliyor ki bana. Tecavuz dersiniz diyo yüz kişi diyo ben kendimi nasıl inandirayim bişey yapmadigima çok zor benim için

İnsan kınadığını şeyi yaşamadan ölmezmiş kızlar kendi yada çevresi canı yanar elbet .kimin ne yaşadığını çok biliyomuş gibi hakaretler etmesi nasıl bi karaktere sahip olduğunu gösterir. oldu o zaman biz pisliğin biri yüzünden bütün hayatımızı bitirelim hayatımız boyunca aldatılıp kandırılalım. Biz kendimizi biliyosak mutlu olucaksak kimseye hesap vermek zorunda değiliz zaten bu ameliyat ve sonucunu beklemek yeterince zor bir durum

Boşver canım anlamaz bunu yaşamayan bilemez insanlar görmek istediği gibi görür çünkü işine geldiği görüyo kadının düşmanı kadındır diye boşuna demiyolar öldürülsek hak etmiş derler böyleleri o kadarını alıyo kafaları çünkü hiç takmaya değmez

Senin gerdek gecesi kandıracağın adamın gerçekten bakir olabileceği hiç aklına gelmiyor mu? Bir ilişkinin temelde evliliğe gitmesi için ortalama iki yıl gerekir. Kocan senin bakire olduğunu zannediyor doğru mu? Çünkü seninle hiç ilişkiye girmedi. Çünkü seni gerçekten seviyor. Gerçekten seven bir adam sevdiği kadına evlenene kadar dokunmaya bile kıyamaz. Daha önce ilişkiye girmiş oldukların ise üzgünüm hayatım ama seni sadece cinsel ihtiyaçlarını gideren bir araç olarak görmüşler. Yazık evleneceğin adama. Senin parmağına yüzük takmış, seni çocuklarının anası yapacak adamdan bakire olmadığın anlaşılmasın diye kendinden uzak tutuyorsun.

Benim hayatımı sen yaşamışcasına nasıl böyle bir yorum yapabiliyosun herkes birbirinden farklı hayatları nasıl aynı olabilir evet yaşım küçükken düşünemedim bi kişiyle bunu yaşadım evlenicektim ama karşımdaki kişi aldattı sustum ona katlandım çok acı çektim kendimi öldürmeyi düşündüm evlenenleri gördükçe değer verilenleri sevilenleri gördükçe içim acıdı hayatım boyunca yanlız ve mutsuz olacağımı düşünüyodum onu hayatımdan çıkardım çünkü nefret ediyorum artık ondan kimseyi kabul etmedim kimseyle konuşmadım ondan sonra yıllar geçti bu insanla tanıştım çok iyi biri evet ben onu hak etmiyorum hatalıyım ama onu seviyorum oda beni seviyor sadece mutlu olmak istiyorum bunu söylesem oda yıkılcak benimde her gün dilimin ucuna geliyo söylemek ama korkuyorum kaybetmekten ailemin duymasından bunlar basit şeyler değil ben istemez miydim onun ilk olmasını emin ol geçmişimi değiştirmeyi çok isterdim ama mümkün değil böyle bişe rahat insanlar değiliz sizin uzaktan gördüğünüz gibi sadece sevilmek sahip çıkılmak istiyoruz bu çaresizlik ne kadar zor bilemezsin sanki biz herseyden memnunuz size göre şuan bile hayatımı sonlandırmak istiyorum bazen hayatımın ne olacağı belirsiz ben istemez miydim en mutlu günlerimi doya doya yaşamak ama mümkün değil en sevdiğim insana yalan söylemek en acı durum zaten burdaki cogu insan vicdan azabıyla kavruluyo zaten siz rahat olun kimse mutlu değil

Kime ne anlatıyorum dimi size göre yaşamayı hak etmeyen kiminle ne yaptığı belli olmayan insanlarız erkekleri kandırıyoruz midenizi bulandırıyoruz emin olun o rahatlıkla yazdığınız cümleler burdaki insanların içine işliyor artık buraya girip egonuzu tatmin etmeyin biz zaten acı çekiyoruz bu bizim hayatımız kimsenin ahkam kesmesini istemiyoruz bizim yerimizde sizde kızınızda kardesinizde olabilirdi başımıza gelmez demeyin bizde öyle diyoduk canımızı yakmayın rahat bırakın bizi kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez kendinizi çok akıllı sanıp saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz öyle yaşamışsın böyle yapmışsınlı cümleler okumak istemiyoruz yazmayın kardesim bi akıllı siz değilsiniz bu hayatta o yazdığınız şeyleri biz zaten sürekli kendimize söylüyoruz siz bulmadınız yani o can yakıcı kelimeleri bizim hayatımız söyleriz yada söylemeyiz.

Ya kızlar bu namus abideligi taslayanlara neden cevap veriyosunuz neden uzuluyosun yapmaniz gereken sadece şöyle güzel bi hossssssstttt cekmek.. Allah bile affediyorken tovbe eden kulunu siz ne sifatla yargiliyosunuz .. burda parazit yapan kimseyi gormek istemiyoruz.. Allahim yaa google kiz yazmista burayi bulmusta miş miş miş taa bence sen Google'da kendi türündeki mahlukatlari incelee

Aynen bi daha cevap vermicem zaten burayıda boşuna meşgul ediyoruz hayatımızı kurtaralım eşlerimizi mutlu edelim başka bir dileğim yok bu hayatta umarım bizim gibi olup tutunmaya çalışan herkes kurtulur Allah hepimizi affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…