kızlar bu sıte doktor reklamı amaclı kurulmus ben burda dr ların foyasını anlattım dıye üyeliğimi iptal ettiler özelden tehdıtler aldım bu üyeliğimi yeni açtım uyanık olun coğu şeye inanmayın burda bunlar dr larla anlasmıs sanırım benim gırtlagıma bastılar inş bu üyeliğimide kapatmazlar senın soruna gelınce canım bır yanlıslık olmalı ben geçici degıl kalıcı yaptrmıstım benmı yanlıs yazdım senmı yanlıs anladın bılmem ama benımkı kalcıı dkimdiSibellax sen geçicide kanamam olmadi demiştin ameliyat tan kac gun sonra iliski yasadin
ya sızler ne biçim ınsanlarsınız BEN SİBELLAX ESAS SENIN GIBI MALLARIN ALLAH BELASINI VERSİN AGZINI TOPLADA KONUS BEYINSIZ HEPİNİZİ KANDIRIYORLAR BU SITE DOKTORLARLA ANLASMALI VEDE DOKTORLARIN FOYASINI CIKARDIGIM İÇİN BENI YASAKLAMIS BIRDE UTANMADAN REKLAM AMACLI DIYOR YA DİĞER MERYEM ADLI ÜYE İLE ALAKAM YOK BENIM BU YENI ÜYELİĞİM BU SITE KOMPLE DOKTORLARA PRİM VERMEK İÇİN KURULMUS HERHANGI BIR DOKTORUN HATASINI SÖYLEDIGINDE REKLAM AMACLI DIYEREK ENGELLIYORLAR GÖZÜNÜZÜ AÇIN SAHTEKAR BURASI HABERINIZ OLSUN BANA BELA OKUYAN ARKADAS ALLAH SENIN BELANI VERMİŞKİ BU SITEYE İNANIYORSUN BURASI DR LARIN PARA KAZANDIGI BIR SITE HABERINIZ OLSUN EN UFAK BIR HATA ANLATTIGINIZDA HEMEN REKLAM AMACLI DIYEREK SIZIN GIBI AHMAKLARI KANDIRMAK AMACLI ENGEL ATIYORLAR ŞİMDİ BÜYÜK IHTIMAL SIZIN GIBI ZAVALLILARI TAVLAMAK ICIN BU ÜYELİĞİMİDE HEMEN ENGELLEYİP REKLAM AMACLI DIYECEKLERDIR MAİL ADRESLERIME DÜNDEN BERİ TEHDIT MESAJLARI ALIYORUMBiliyodum ya Allah belalarini versin sibellaxmidir nedir iki gündür moralimi alt ust etti
ya ben burda doktorları şikayet ettım ya doktorların acıgını vermiş oldum sıte yönetıcılerının hoşuna gıtmedı burası doktorlara para kazandıran onların reklamını yapan bır sıte onlarla anlasmalı bunlar kar payı alıyorlar müşteri kazandırıyorlar ben ve dıger hollandalı meryemmary mi nedir işte o arkadas ikimiz bır doktorlara yüklenince bızlerı aynı kişi bunlar ve reklma amaclı dıyerek sıte yönetıcısı engellemıs bırde burdan bunlar reklam amaclı dıye yazmıs utanmazlar işlerıne gelmedı tabi ben reklam falan yapmıyorum doktor adımı verdım ben ne reklamı basımdan gecenlerı yazdım benNasi reklam acli ya ben sdi gidip bi dra diktirsem buraya gelsem yazsa bwnimkidemi reklam yani cogu kisi gercegi anlatiyo tabi aralarinda reklamlar olabilir. Ama nolur dogru bilgi verin cok can akici bi durum zaten bu.
nette böyle bır sey buldum sanırım dikerken her tarafını dıkmıyor bır kac yerıne dikiş atıyorlar kanarsa kanar yoksa şansa oluyor bu yuzden garantı degıl bu işlemi adam gıbı saatlerce ugrasarak yapmıyorlar işte en guzel örneği benım diktirdim tutmadıkızlar yazıları aşağı yukarı okumaya çalıştım benım böyle bır sorunum yok ama kuzenımın vardı ben yurt dısındayım şu an 10 gün için Turkıyede tatildeyim bu operasyonun gerceği 4 saat falan yazmıs hollandada yaptıran arkadas yazmıs sanırım avrupa ülkelerınde her sey cok önemlıdır mesela annem Turkıyede İstanbulda bır özel hastanede dunya para verip safra kesesını aldırdı amelyat 45 dakıka sürdü ve ertesı gün taburcu ettiler annem cok sorun yaşadı sıkıntı cektı adam gıbı ılac yamadılar agır dıyetler uygulandı 1 sene dıyet uygulandı babam Almanyada ehrenfeld dıye bır eyalette aynı emalyatı oldu safra kesesı amelıyatı ve amelyat 2.5 saat sürdü babamı 4 gun hastaneden bırakmadılar adam 1 ayda ıyı oldu ılac yazdılar dıyet bıle yapmadı yanı büyük ıhtımal işlem aynıdır ama burda malesef her sey başdan savma o yuzden 1 saatte dikip yolluyorlardır sizi ve özensız bakımsız düzensız oldugu ve geregı yapılmadıgı içinde kanama olmuyordur çoğunda olay budur ufak farklar vardır elbet mesela amelyat teknıklerı dr almanyada anneme bu nasıl bır safra amelyatı demıstı yöntemi cok yanlıs yapılmıs demıstı sızınde bunun gıbıdır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?