Hadi kan kısmı bir şekilde halloldu diyelim girerkende çok kolay girmemesi lazım ki inandırıcı olsun
Kendimizi sıksak olmaz mı ki benim ilk ilişkim de gayet kolay olmuştu hiç zorlanmadan zar dedigimiz şey duvar değil ya sanki

İlla ki dikimden başka çözümler var bu kan olayı için ama yapan insanlar buraya yazmak istemiyor. Bundan 20 yıl önce de operasyon olmuyorlardı sonuçta.

B
Kendimizi sıksak olmaz mı ki benim ilk ilişkim de gayet kolay olmuştu hiç zorlanmadan zar dedigimiz şey duvar değil ya sanki
Demek ki kişiden kişiye değişiyor benimde ilk ilişkim çok zor olmuştu. 15 dakika ugrasmistik neredeyse. Ve 2-3 gün boyunca ara ara kanamam devam etmişti. Şimdiki aklım olsaydı yapmazdım.

Benim zaten çok dar zor girecek belli ama iste kan kısmını halletmem lazım . Düşünsenize tutmamıs iki islem yapmışım ve hiç iliski olmamış 🤷‍♀️ Sadece kan eksik . Düşün düşün düşün 🤦‍♀️

Benim zaten çok dar zor girecek belli ama iste kan kısmını halletmem lazım . Düşünsenize tutmamıs iki islem yapmışım ve hiç iliski olmamış 🤷‍♀️ Sadece kan eksik . Düşün düşün düşün 🤦‍♀️
Ben Türkçe bişey bulamadım artık İngilizce araştırma yapıyorum o iki damla kanı akıtmak için 😒 Bulacağım inşallah bişey

Benim 1 ay oldu bugün. Hala dikişler var. İyilesmis gibi hissediyorum ama bu dikişler ne olacak acaba. Doktor filan mı alır ki

Msjları okudum kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm kızlar içimde bi ses var benimki de tutmadı o 8. Günde yaşadığım kanama normal değildi.... düğün öncesi geçici dikiş attırmak dışında jilet olayı tehlikeli ben yapamazdım... yapay kızlık zarını ise ben de araştırdım ama boya olayı korkutucu geldi beceremeyeceğimi düşündüm... düğün öncesi geçici dikiş son şans.
Bir de şu var yüzde seksenbeş tutmuş yani aslında kanama ihtimali yüksek artı penis çapı da kanamada etkiliymiş

Sahte olan mantıklı değil içind e kalma ihtimali var hiçbişey olmaması ihtimali var benim tutmuştu ama ven kontrol ettireceğim genede ne olur ne olmaz ama herhangi bir durum olmasına karşı fazladan para biriktirmistin ben geçici yaparım diye 5 buçuk lira para biriktirdim ben bu is için ne olur ne olmaz diye jilet iz bırakır kızlar ne bilim ya of napilcak

Msjları okudum kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm kızlar içimde bi ses var benimki de tutmadı o 8. Günde yaşadığım kanama normal değildi.... düğün öncesi geçici dikiş attırmak dışında jilet olayı tehlikeli ben yapamazdım... yapay kızlık zarını ise ben de araştırdım ama boya olayı korkutucu geldi beceremeyeceğimi düşündüm... düğün öncesi geçici dikiş son şans.
Bir de şu var yüzde seksenbeş tutmuş yani aslında kanama ihtimali yüksek artı penis çapı da kanamada etkiliymiş
Hicbir zorlama olmadıysa neden anormal geliyo kanama ki sana 10 güne kadar normal kontrole gittin mi

Hicbir zorlama olmadıysa neden anormal geliyo kanama ki sana 10 güne kadar normal kontrole gittin mi
Bende tam işlem sonrası o sıralar regl oldum kanama geldi ne oldu ne bitti anlamadım ama zorlama olmadı dikkat ettim elimden geldiğince sonucu merak ediyorum tekrar kontrolde olamıcaz bu gidişte

Lekelenme şeklinde olsaydı normal olurdu ama aktif kırmızı kandı o yüzden, kızlar bi de batma bazen sağ tarafta bazen sol tarafta hissederdim 8. Güne kadar o kanamada sağ tarafım acıdı ve bir daha orda batma olmadı sol tarafta batma hissediyorum ama.... benimde yarım yamalak olacak... ama panik olmamaya çalışıyorum mapabiliriz diye çözüm bulmaya çalışıyorum sakin olmamız gerek bu işte

Lekelenme şeklinde olsaydı normal olurdu ama aktif kırmızı kandı o yüzden, kızlar bi de batma bazen sağ tarafta bazen sol tarafta hissederdim 8. Güne kadar o kanamada sağ tarafım acıdı ve bir daha orda batma olmadı sol tarafta batma hissediyorum ama.... benimde yarım yamalak olacak... ama panik olmamaya çalışıyorum mapabiliriz diye çözüm bulmaya çalışıyorum sakin olmamız gerek bu işte
Sonucun ınsallah hiç bana benzemezde benimde 10.gün bildigin kan gelmişti ya benimde sağ tarafımda acı hissetmiştim o an açıkta sağ tarafta zaten . Kızlar diyelim iliskiye girdik gayet de zor girdi ole geniş bi vajina yok . Ama kan gelmedi . Eşinize doktora gidelim dedik doktor o an aaa bu dikiş yaptırmış bu daha önce bozulmuş der mi ki sizce bunu yaparlar mı ? Kızlık zarı çok farklı seyleri var mesela kimisi damarsız diye kan gelmiyor kimi esnek diye . Doktor da belki bozulmuş ama kan gelmemesi de normal diyip göndermez mi ? Sizde kendinizden emin bi şekilde doktora gittiğiniz için bi sıkıntı olmaz belki bilmiyorum ne diyorsunuz 😔

Back
X