Bende tam işlem sonrası o sıralar regl oldum kanama geldi ne oldu ne bitti anlamadım ama zorlama olmadı dikkat ettim elimden geldiğince sonucu merak ediyorum tekrar kontrolde olamıcaz bu gidişte
Ben işlem olduktan üç gün sonra adet oldum ne oldu ne bitti hiç umrumda olması hatta iyiki adet oldum dedim çünkü takarım biliyorum bence bi sıkıntı yok kuruntu yapiyosun sakin ol 😊

Ben işlem olduktan üç gün sonra adet oldum ne oldu ne bitti hiç umrumda olması hatta iyiki adet oldum dedim çünkü takarım biliyorum bence bi sıkıntı yok kuruntu yapiyosun sakin ol 😊
İnş öyledir valla evdeyim bacaklarımıda hiç ayırmamaya dikkat ediyorum ama görücez bakalım artık doktorun marifetine kaldı sonuç

Ben burayı okudukça umutsuzluğa düşüyorum doktorum tuttu dediği halde kendimden şüphe etmeye başladım ya olmadıysa diye kabızlık kan gelmesi canlı kan gelmesi hepsini yaşadım ama asla olması diye ne üstüne oturdum ne zorladım ve hijyenik olmaya çalıştım şimdiden karalar bağlamayın daha sonuçlar bile belli değil kızlar sakin olun sakin herşey çok güzel olacak inşallah 😊

Ben burayı okudukça umutsuzluğa düşüyorum doktorum tuttu dediği halde kendimden şüphe etmeye başladım ya olmadıysa diye kabızlık kan gelmesi canlı kan gelmesi hepsini yaşadım ama asla olması diye ne üstüne oturdum ne zorladım ve hijyenik olmaya çalıştım şimdiden karalar bağlamayın daha sonuçlar bile belli değil kızlar sakin olun sakin herşey çok güzel olacak inşallah 😊
İnşallah canım hepimiz atlatalım sonra gelip burda birbirimize geçti kötü günler diyelim

Sonucun ınsallah hiç bana benzemezde benimde 10.gün bildigin kan gelmişti ya benimde sağ tarafımda acı hissetmiştim o an açıkta sağ tarafta zaten . Kızlar diyelim iliskiye girdik gayet de zor girdi ole geniş bi vajina yok . Ama kan gelmedi . Eşinize doktora gidelim dedik doktor o an aaa bu dikiş yaptırmış bu daha önce bozulmuş der mi ki sizce bunu yaparlar mı ? Kızlık zarı çok farklı seyleri var mesela kimisi damarsız diye kan gelmiyor kimi esnek diye . Doktor da belki bozulmuş ama kan gelmemesi de normal diyip göndermez mi ? Sizde kendinizden emin bi şekilde doktora gittiğiniz için bi sıkıntı olmaz belki bilmiyorum ne diyorsunuz 😔
Bence sen erken ilişkiye girmeye çalış ve bence başka doktora da göster diye ısrar ediyorum sana

Benim doktor sprey bile vermedi ama çok o konuyada bağlamıyorum aynı doktorda islem yapan çok kişiyle konuştum onların sureci bakımı da aynı benim gibiymiş biri ben 30 gün boyunca vajinamı kuru peçeteyle sildim demişti . Ki ben 17 günden sonra yıkamaya başlamıştım neyse suan neden olmadığına takılmak istemiyorum olmadı tutmadı iste benim veya doktorun hatası bilmiyorum orayı . Sen endişelenme gördüm resmini kapalı basbaya ama yine de başka doktora git bu isi yapamayan bi jinekolog olsun

Kızlar böyle şeyler görünce bütün umutlarım sönüyor işlemi yaptırmak da kurtuluş olmuyor ☹️

Sende iyiki varsın herşey düzelecek inşallah bak ezan okunuyo su an burda ezanlar okunurken rabbim yardımcımız olsun merhamet etsin bize
Amin inşallah inşallah düğünü yakın zamanda olacak arkadaşlar kanamanız olur ve o güzel haberlerinizi bize verirsiniz Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar böyle şeyler görünce bütün umutlarım sönüyor işlemi yaptırmak da kurtuluş olmuyor ☹
Sakin sakin yok oyle bisey herşey yolunda herşey yolunda bakma biz iki bunalırız sonra toplarız bunlar normal süreç A Aysetutac12345 oda bi ilişkiye girse biseyi kalmayacak ki kanicak ben hala oyle dusunuyorum 😀😍

Sakin sakin yok oyle bisey herşey yolunda herşey yolunda bakma biz iki bunalırız sonra toplarız bunlar normal süreç A Aysetutac12345 oda bi ilişkiye girse biseyi kalmayacak ki kanicak ben hala oyle dusunuyorum 😀😍
Ben de öyle düşünüyorum canım bence kanayacak %80 az bir ihtimal değil hem daha yarası da taze
iyi düşünelim iyi olacak 🥰

Demekki kanaması olacağını düşünen tek kişi değilmişim. Allah yardım etsin yeter ki hepimize 🙏

Yüzde 80 kanar demedi doktor kızlar yüzde 80 kapanmış dedi o yanlışı düzelteyim aynı anlam taşımıyor bence. Biraz kapalılık goruyorum bende ama doktor kendine toz kondurmamak için de sölüyor olabilir yaşayıp göreceğiz 🤷‍♀️ Herkesin süreci farklı kızlar lütfen olumsuzluğa kapılmayın sadece bilgi toplayın

Back
X