Yani iyiyim ama hala dikkat ediyorum iki ay olcak ve adetim bayadır gene açıp bakmadım ip dustumu bilmiyorum bitsin ne alemde bakacağım
İyi olmana sevindim canım iki ay doldu ya düşmüş olabilir ip peki kendin bakabiliyormusun gözükürmü düşüp düşmediği

Kızlar ben de 18. Günümdeyim ama artık hiçbişey hissetmiyorum, normal mi ki yani baya rahatladı hareketleri
Canım genelde öyle oluyor galiba yani buraya yazan arkadaşlardan biliyorum iki hafta sonra rahatlaşıyor

Kızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii 😞

Kızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii 😞
Bence içine girince kanar

Kendi ağzıyla demiş nişanlın kapalı diye yırtıldığında kanayacak canım

Bencede kanar canım doktor işlemi iyi yapmış o kadar dar olduğuna göre bir dahaki denediginizde ilişki esnasında gelirdir 1 2 damla da olsa kan

Merak etmiştim seni walla oyle mi oldu kiz bence dar olduğu icin giremedi ve darlıktan kaynaklı illa girince bi kanama olacak bence rahatla

Bu kadar zor mu ilişkiye gitmek ya çok canımız acıcak mi benim sadece bozuldu hani içime giren bisey olmadi onu için ben biraz tırstım

Back
X