Kızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii 😞
Bence sakin ol dar olmuş bak çok sevindim emin ol kanamada olur

Kızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii 😞
Dar ise girmeye o kadar zorlandıysa eğer korkma kan bile gelmese onu problem edeceğini sanmıyorum canım gönlünü ferah tut

Şimdilik akıntı yok ama bilmiyorum
İŞlem olmuş muydun onu hatırlamıyorum ama eğer işlemin iyileşme dönemindeysen hemen hemen her arkadaşta oldu canım bu. Eğer değilse de mantar şüphesi varsa doktorunla konuşup merhem falan kullanabilirsin belki ya da hap

Son düzenleme:
Kızlar ben toplamda 3 kez ilişki yaşadım ikisinde içime tam giremedi ama üçüncüde girdi tam anlamıyla ilişki oldu şimdi ben diktirmeyi düşünüyorum bunun üzerinden 2 sene gecti ama acaba diktirdikten sonra anlaşılır mı içerde bolluk olmuş mudur

Kızlar ben toplamda 3 kez ilişki yaşadım ikisinde içime tam giremedi ama üçüncüde girdi tam anlamıyla ilişki oldu şimdi ben diktirmeyi düşünüyorum bunun üzerinden 2 sene gecti ama acaba diktirdikten sonra anlaşılır mı içerde bolluk olmuş mudur
Benim bilgim yok bu konuda

Doktor cevap vermiş “dokular eriyince iplikler ya düşer ya erir. “ kitap gibi konuşuyor bu adam da sinir oluyorum sana foto atmışım çürümüş ip görüyorsan de çürümüş ya de böle söyle bi kere daha böle oldu bana işlemden sonra su değdirme duşta bile bacağını açma demişti haliyle bende su değdirmedim sonra akıntı için yazdığımda temizliği nasıl yapayım diye bana diyor sen beni yanlış anlamışsın ipliklere su degmicek demiştim bir hafta sonra normal kızlar gbi temizleyebilirsin yazmış yarabbim sabır ver bana aynı doktora işlem yaptırmış biri yazmıştı zaten bu doktora işlem olunca 45 gün soru işaretleriyle yaşıyorsunuz asla iletişime geçilmiyor ....
Kime olmuştun canım

Meraba kızlar benim bugün tam 21.günüm , biraz önce lavaboda ip geldi ama ipin düğüm kısımları geldi yalnız ip şeffaftı sizde nasıldı ipler

Back
X