Bende hep onu diyorum kendime korka korka öyle olcaz vallaKızlar vajinusmus olup cikcaz bu gidişletövbe tövbe
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep onu diyorum kendime korka korka öyle olcaz vallaKızlar vajinusmus olup cikcaz bu gidişletövbe tövbe
![]()
Bence sakin ol dar olmuş bak çok sevindim emin ol kanamada olurKızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii![]()
Dar ise girmeye o kadar zorlandıysa eğer korkma kan bile gelmese onu problem edeceğini sanmıyorum canım gönlünü ferah tutKızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii![]()
Beyaz süt kesiği akıntı varsa mantar olmuş olabilirsin canımKizlar benim çok kasintim var. Hijyenede çok dikkat ediyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum.
Şimdilik akıntı yok ama bilmiyorumBeyaz süt kesiği akıntı varsa mantar olmuş olabilirsin canım
İŞlem olmuş muydun onu hatırlamıyorum ama eğer işlemin iyileşme dönemindeysen hemen hemen her arkadaşta oldu canım bu. Eğer değilse de mantar şüphesi varsa doktorunla konuşup merhem falan kullanabilirsin belki ya da hapŞimdilik akıntı yok ama bilmiyorum
Iyilesme sürecinde olabilir böyle kaşıntıKizlar benim çok kasintim var. Hijyenede çok dikkat ediyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum.
32. Gün canim
Benim bilgim yok bu konudaKızlar ben toplamda 3 kez ilişki yaşadım ikisinde içime tam giremedi ama üçüncüde girdi tam anlamıyla ilişki oldu şimdi ben diktirmeyi düşünüyorum bunun üzerinden 2 sene gecti ama acaba diktirdikten sonra anlaşılır mı içerde bolluk olmuş mudur
Geciyo geciyo benim iki ay olcak 3 gün kaldı27. Gün benimde şöyle iki ay bi geçse
Kime olmuştun canımDoktor cevap vermiş “dokular eriyince iplikler ya düşer ya erir. “ kitap gibi konuşuyor bu adam da sinir oluyorum sana foto atmışım çürümüş ip görüyorsan de çürümüş ya de böle söyle bi kere daha böle oldu bana işlemden sonra su değdirme duşta bile bacağını açma demişti haliyle bende su değdirmedim sonra akıntı için yazdığımda temizliği nasıl yapayım diye bana diyor sen beni yanlış anlamışsın ipliklere su degmicek demiştim bir hafta sonra normal kızlar gbi temizleyebilirsin yazmış yarabbim sabır ver bana aynı doktora işlem yaptırmış biri yazmıştı zaten bu doktora işlem olunca 45 gün soru işaretleriyle yaşıyorsunuz asla iletişime geçilmiyor ....
Ben hiç ipleri görmedim eridi mi düştü mü bilmiyorum o yüzdenMeraba kızlar benim bugün tam 21.günüm , biraz önce lavaboda ip geldi ama ipin düğüm kısımları geldi yalnız ip şeffaftı sizde nasıldı ipler
Kontrole gittin mi dikişlerin tutmuş muBen hiç ipleri görmedim eridi mi düştü mü bilmiyorum o yüzden