Sesim cıkmıyo ama her gün girip size bakıyorum kızlar umarım çok olumlu sonuçlar alırsınız . Benim beynim donuk biraz napacagımı bilmiyorum kurbanlık koyun gibiyim lütfen benim icinde dua edin

B
Sesim cıkmıyo ama her gün girip size bakıyorum kızlar umarım çok olumlu sonuçlar alırsınız . Benim beynim donuk biraz napacagımı bilmiyorum kurbanlık koyun gibiyim lütfen benim icinde dua edin
Bence senin güzel sonuçlanacak çünkü girmeye zorlandıysa eğer kan gelir gelmese bile o kadar dar olduğu için aklına acaba mı diye bişey de gelmeyecek korkma tabi insan stres yapıyo seni de anlıyorum

Endişelenmekte haklısın ama o kadar dar olmus ise kan da gelir darlığın olmasida avantaj aklına başka bir ihtimal getirmez Allah yardımcımız olsun 🤲

Neden muayene ettiriyosun ki tekrardan senin hiç ihtiyacın yok küçücük kalmış deliğinn:)
Bi damla kan geldi ya ondan korktum ben onun için içimrahat etsin diye ya zorlandı ya sitres yada bazen bende böyle oluyo adetten sonra içinden biri hani rahat etsin kafam diye

Merhaba kızlar ben buraya yeni üye oldum. 2 ay once kalıcı yaptırdım idrar deligi asagı sarkmıs islem yerinin hemen ustunde boslukta duruyor sanki. Cok korkuyorum bu normal mi toparlar mı daha

Merhaba kızlar ben buraya yeni üye oldum. 2 ay once kalıcı yaptırdım idrar deligi asagı sarkmıs islem yerinin hemen ustunde boslukta duruyor sanki. Cok korkuyorum bu normal mi toparlar mı daha
Kontrole gidemedim salgından dolayı. Hic agrım yoktu 3 gun once regl sonrası abdest aldım namaz kıldım sonra bi agrı basladı

Aâa hiç böyle bisey duymadım da sen kuruntu yapiyo olabilir misin çünkü ona bu zararı olsun sanmam

acaba ben korkudan bakamadım mı kafam allak bullak kafayı yedim. Ama yaptırdıgım icin her gun pisman oluyorum

Doktora dedim mi bunu yada üşütmüş olabilirsin mikrop kapmış olabilirsin
Enfeksiyon olunca asagı sarkar mı ki? Mantardan supheleniyorum ilaca basladım. Doktora ulasamadım asistanı da beni basından atmak icin normal korkma duzelir dedi kapattı telefonu. Ben islemi unuttum bu sarkmanın derdine dustum simdi de😭😭

Enfeksiyon olunca asagı sarkar mı ki? Mantardan supheleniyorum ilaca basladım. Doktora ulasamadım asistanı da beni basından atmak icin normal korkma duzelir dedi kapattı telefonu. Ben islemi unuttum bu sarkmanın derdine dustum simdi de😭😭
Walla ne diyim bilemedim doktora mi gitsen ayaklarını üşütme sıcak tut bakalim değişecek mi durum

Back
X