Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence senin güzel sonuçlanacak çünkü girmeye zorlandıysa eğer kan gelir gelmese bile o kadar dar olduğu için aklına acaba mı diye bişey de gelmeyecek korkma tabi insan stres yapıyo seni de anlıyorumSesim cıkmıyo ama her gün girip size bakıyorum kızlar umarım çok olumlu sonuçlar alırsınız . Benim beynim donuk biraz napacagımı bilmiyorum kurbanlık koyun gibiyim lütfen benim icinde dua edin
Sesim cıkmıyo ama her gün girip size bakıyorum kızlar umarım çok olumlu sonuçlar alırsınız . Benim beynim donuk biraz napacagımı bilmiyorum kurbanlık koyun gibiyim lütfen benim icinde dua edin
Endişelenmekte haklısın ama o kadar dar olmus ise kan da gelir darlığın olmasida avantaj aklına başka bir ihtimal getirmez Allah yardımcımız olsunSesim cıkmıyo ama her gün girip size bakıyorum kızlar umarım çok olumlu sonuçlar alırsınız . Benim beynim donuk biraz napacagımı bilmiyorum kurbanlık koyun gibiyim lütfen benim icinde dua edin
Oldu ev araba yapalım üstüne olmadi bi porselen tabak alırım onla be350 yine iyi 600 lira diyen doktorlarla karşılaştım ben bi bekaret muayenesi için
Bi damla kan geldi ya ondan korktum ben onun için içimrahat etsin diye ya zorlandı ya sitres yada bazen bende böyle oluyo adetten sonra içinden biri hani rahat etsin kafam diyeNeden muayene ettiriyosun ki tekrardan senin hiç ihtiyacın yok küçücük kalmış deliğinn:)
Onlar da işin çakallığını yapacak bi şekilde ne yaparsınOldu ev araba yapalım üstüne olmadi bi porselen tabak alırım onla be![]()
Evet hatta insanın gözü o an bisey gormuyo spreyi ordan 70 liraya aldim eczanede sordum 50 liraymış insan biseyi gözü gormuyo hani 100 dese onu bile vercenOnlar da işin çakallığını yapacak bi şekilde ne yaparsın![]()
Kontrole gidemedim salgından dolayı. Hic agrım yoktu 3 gun once regl sonrası abdest aldım namaz kıldım sonra bi agrı basladıMerhaba kızlar ben buraya yeni üye oldum. 2 ay once kalıcı yaptırdım idrar deligi asagı sarkmıs islem yerinin hemen ustunde boslukta duruyor sanki. Cok korkuyorum bu normal mi toparlar mı daha
Aâa hiç böyle bisey duymadım da sen kuruntu yapiyo olabilir misin çünkü ona bu zararı olsun sanmamMerhaba kızlar ben buraya yeni üye oldum. 2 ay once kalıcı yaptırdım idrar deligi asagı sarkmıs islem yerinin hemen ustunde boslukta duruyor sanki. Cok korkuyorum bu normal mi toparlar mı daha
Bilmiyorum ki ilk defa bugün aynayla baktım bildigin asagıda duruyor. Simdi daha cok korktum of yaAâa hiç böyle bisey duymadım da sen kuruntu yapiyo olabilir misin çünkü ona bu zararı olsun sanmam
Yok yahu walla iyice kuruntulu olduk tuvaletine cikiyosan yanma felan yoksa ne olacakBilmiyorum ki ilk defa bugün aynayla baktım bildigin asagıda duruyor. Simdi daha cok korktum of ya
Doktora dedim mi bunu yada üşütmüş olabilirsin mikrop kapmış olabilirsinacaba ben korkudan bakamadım mı kafam allak bullak kafayı yedim. Ama yaptırdıgım icin her gun pisman oluyorum
Enfeksiyon olunca asagı sarkar mı ki? Mantardan supheleniyorum ilaca basladım. Doktora ulasamadım asistanı da beni basından atmak icin normal korkma duzelir dedi kapattı telefonu. Ben islemi unuttum bu sarkmanın derdine dustum simdi deDoktora dedim mi bunu yada üşütmüş olabilirsin mikrop kapmış olabilirsin
Walla ne diyim bilemedim doktora mi gitsen ayaklarını üşütme sıcak tut bakalim değişecek mi durumEnfeksiyon olunca asagı sarkar mı ki? Mantardan supheleniyorum ilaca basladım. Doktora ulasamadım asistanı da beni basından atmak icin normal korkma duzelir dedi kapattı telefonu. Ben islemi unuttum bu sarkmanın derdine dustum simdi de![]()