Peki anlaşıldı, sizleri dün ikaz ettim topikte konu kapanmıştı, bunu özele taşıdınız, bu topikte bir süre yazamayacaksınız, konuya yazanlar sizin didişmelerinizi okumak zorunda değil, herkesin derdi kendine yetiyor çünkü, birbirini göz ardı etmez, özelden devam ederseniz de her ikiniz de banlanacaksınız zira olay tek taraflı değil.

Peki anlaşıldı, sizleri dün ikaz ettim topikte konu kapanmıştı, bunu özele taşıdınız, bu topikte bir süre yazamayacaksınız, konuya yazanlar sizin didişmelerinizi okumak zorunda değil, herkesin derdi kendine yetiyor çünkü, birbirini göz ardı etmez, özelden devam ederseniz de her ikiniz de banlanacaksınız zira olay tek taraflı değil.
Bunu gerçekten bu şekilde mi düşünüyorsunuz? İstemiyorum konuşmak dediğim halde özelimden taciz eden ortada ve ben buradan da cevap vermiyorum

Geçmişte kalıcı işlem olmuş sonuç almış ya da şuan geçmişte kalıcı olmuş uzun süredir sonuç için bekliyor olan arkadaşlarda böyle bir sorun olmadı. Yenilerde varsa aksi durum bilmiyorum canım. İşlem olanlara sordun ama geçmişte işlem olup sonuç almış Kişiler hesap kapatıp gelmedikleri için ya da işlem olanların bi kısmının da buraya yazmak istemediğini bildiğim için onların söyleyeceklerini bilmek istersin diye yazdım :)
Teşekkür ederim canım 🤗

Benim işlemden sonra ilk birkaç adetim çok ağrılı olmuştu. Tabii ben işlem olduğumu zannetmiştim :) etkisi var mıdır bilmiyorum canım.
Benim normalde aşırı ağrılı oluyor etkilenirse dikimden daha zor geçerse diye korktum teşekkür ederim canım :)

Kızlar çok şükür benim işlemimde tutmuş başarılı 👌 Darısı bekleyen herkese inşallah şimdi geçmişime sünger çekip önüme bakıcam çok şükür 🙏 Dualarım sizlerle ❤

Geçmiş olsun tatlım güzel haberlerlerinide alırız ins ☺️

Kızlar çok şükür benim işlemimde tutmuş başarılı 👌 Darısı bekleyen herkese inşallah şimdi geçmişime sünger çekip önüme bakıcam çok şükür 🙏 Dualarım sizlerle ❤
Canım gözün aydın çok sevindim vallahi darısı bekleyenlerim başına 🌹

Keşke benimde tutmuş olsaydı:( inşalla h bir sorun çıkmaz korumaya devam et salıverme hemen kendini

GöZün aydın canım 😇 acaba mı diyordum doktor hakkında ama bu kadar olumlu dönüte acaba silindi gitti aklımdan 😊 virüs derdi bitse de gitsek🙄

GöZün aydın canım 😇 acaba mı diyordum doktor hakkında ama bu kadar olumlu dönüte acaba silindi gitti aklımdan 😊 virüs derdi bitse de gitsek🙄
Saol canım darısı sizlere ☺️ Evet bende çok doğru bir tercih yapmışım çok büyük risk aldım gittim tek şansım vardı şükürler olsun bakalım tutmuş 🙏 İnşallah kanamam oldu diye gelir size yazarım..

Merhaba bisey sormak istiyorum bundan 1 seene once gökçene islem yaptrdim fakat dugunden once kesin gel diyince gecici yaptığını anladım simdi doktora kontrole gtmek istyrum doktor islem yapildigini anlar mi yoksa eskisi gibimidir

Merhaba bisey sormak istiyorum bundan 1 seene once gökçene islem yaptrdim fakat dugunden once kesin gel diyince gecici yaptığını anladım simdi doktora kontrole gtmek istyrum doktor islem yapildigini anlar mi yoksa eskisi gibimidir
Bence söyleme işlem olduğunu daha önce söylemeden başka doktora kontrol için gidenler olmuştu burda yazmışlardı...

Aynen soylemekte istemiyorum zaten ama adim gibi eminim o kadının gecici yaptığına tek merak ettigim gecicide olsa ve tutmamis bile olsa doktor anlar mı bunu sadece utandigim icin soruyorum

Arkadaşlar bişey sorucam bakırköy ile İstanbul havalimanı arası kaç dk tam olarak bilen var mi

Back
X