Netten bakınca 1 saat 20 dakika falan diyor emin olmak istedim malum haziranda açılacak muhtemelen heryer günü birlik gidebilmek adına saati ayarlamak için1 saate yakın trafiğin durumuna göre de değişir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten bakınca 1 saat 20 dakika falan diyor emin olmak istedim malum haziranda açılacak muhtemelen heryer günü birlik gidebilmek adına saati ayarlamak için1 saate yakın trafiğin durumuna göre de değişir
Hayır canım bir aksaklık olmadık halde 1 saatte gidersin ama trafik falan işin içine girerse uzayabilir yol. Ama normal koşullarda senin söylediğin kadar uzun değil, rica ederimNetten bakınca 1 saat 20 dakika falan diyor emin olmak istedim malum haziranda açılacak muhtemelen heryer günü birlik gidebilmek adına saati ayarlamak için
Aynen soylemekte istemiyorum zaten ama adim gibi eminim o kadının gecici yaptığına tek merak ettigim gecicide olsa ve tutmamis bile olsa doktor anlar mı bunu sadece utandigim icin soruyorum
Teşekkürler canım bilet alicam ona göre hesaplama yapıyordumHayır canım bir aksaklık olmadık halde 1 saatte gidersin ama trafik falan işin içine girerse uzayabilir yol. Ama normal koşullarda senin söylediğin kadar uzun değil, rica ederim![]()
Spor pek sanmıyorum da oturmada sıkıntı kalmıyor hoş ben hala bazen yan oturma ihtiyacı duyuyorum orası hassaslasiyor fazlasıyla çünkü dar giyince rahatsız oluyorum daha tutup tutmadığını bende bilmiyorum ama hassas fazlasıylaKızlar nasılsınız bir şey sormak istiyorum kalıcı olup da yakında evlilik planı olmayan arkadaşlara benim kontrole gitmeye 19 günüm kaldı inşallah sonucu ogrenicem sonra bu zamana kadar çok dikkat ettim evdeyiz zaten düz oturmadim bile hep yan yattım umarım sonuç olumlu olur peki siz daha sonra nasıl devam ettiniz artık normal oturabiliyoruz bacaklarımizi acabilecegiz sporumuzu yapabilcez artık dimi eğer tutarsa tabi sizin nasıl gidiyor
Evet benimde öyle şuan Allah yardımcımız olsun inşallah tutmuşturSpor pek sanmıyorum da oturmada sıkıntı kalmıyor hoş ben hala bazen yan oturma ihtiyacı duyuyorum orası hassaslasiyor fazlasıyla çünkü dar giyince rahatsız oluyorum daha tutup tutmadığını bende bilmiyorum ama hassas fazlasıyla
İnşallah canim ben 5. Ayimdayim hala hassas yani çok dikkat ediyorum o yüzden .ufukta evlilik yok ama nisanim olacak karantinadan sonra kontrole gidip kafamın rahat olmasını istiyorum artık belirsizlik çok kötüEvet benimde öyle şuan Allah yardımcımız olsun inşallah tutmuştur
Canım iç hatlarda uçuşa 45 dakika kala havaalanında olman gerekiyor diye biliyorum ama sen yine de bir buçuk saat öncesinde orda ol İstanbul havaalanı karışık biraz eşeği sağlam kazığa bağla riske atmamış olursun.Teşekkürler canım bilet alicam ona göre hesaplama yapıyordumhavaalanina en son kaç dakika kala gitsem sıkıntı olmaz peki sence 1,5 saat önce falan diyorlar ya
Doğru çok büyük kestiremiyor insan olduğum sehirdende kalkmıyor günü birlik biraz zor ama mecbur ayarlicam bı şekilde bakalımCanım iç hatlarda uçuşa 45 dakika kala havaalanında olman gerekiyor diye biliyorum ama sen yine de bir buçuk saat öncesinde orda ol İstanbul havaalanı karışık biraz eşeği sağlam kazığa bağla riske atmamış olursun.
bende aynı sorun var diyorum sorun bende mi işlemden sonra acayip kötü geçiyor eskiden böyle değildiBenim işlemden sonra ilk birkaç adetim çok ağrılı olmuştu. Tabii ben işlem olduğumu zannetmiştim :) etkisi var mıdır bilmiyorum canım.
Asistanına sor canım ama.bu süreçte zaten kapalilar Ay sonuna doğru açılır dedi bana bakalimKızlar bişey sorcam Turgay Karakaya gece saatlerinde açık mı acaba bilgisi olan var mı![]()
Yazdım cevap vermedi dedim belki Burda bilgisi olan vardır Haziran ayı sonlarına doğru uçak bileti bakıyorum onun için sormuştumAsistanına sor canım ama.bu süreçte zaten kapalilar Ay sonuna doğru açılır dedi bana bakalim
Anlamaz. Beni de kandırdı gökçen geçici yapmış meğerse m eski kızlığı dikmiş.Merhaba bisey sormak istiyorum bundan 1 seene once gökçene islem yaptrdim fakat dugunden once kesin gel diyince gecici yaptığını anladım simdi doktora kontrole gtmek istyrum doktor islem yapildigini anlar mi yoksa eskisi gibimidir
Ben Turgaya gökçenin yaptığını da söyledim tutmadığını da resmi de gösterdim tek yorum bile yapmadı o kadar asil. Ama hemşiresi bu geçici dikim desdi kalıcı böyle olmazki dediAynen soylemekte istemiyorum zaten ama adim gibi eminim o kadının gecici yaptığına tek merak ettigim gecicide olsa ve tutmamis bile olsa doktor anlar mı bunu sadece utandigim icin soruyorum
Flaşla çekersen canm bakabilir istersenCanım ya nasıl durumdasın bende oldum tutup tutmadgnı anlayamıyorum 1 ay oldu nasıl anlaşılıyor