Kızlar ben kendi sürecimi anlatıyım daha sonra okuyacaklarada yardımım olmuş olsun.
öncelikle bende çok korkmuştum işlem olmaya giderken ve
K
kurtulmakistiyormmm
sağolsun ikimizde tesadüfen yarım saat arayla randevu almışız ve klinikte buluştuk. Benim psikolojim berbattı işlem olmaya gittiğimde
K
kurtulmakistiyormmm
olmasaydı ben düşüp bayılırdım sevgilimden yeni ayrılmıstım ve ağladım hatta psikolojik olarak çöküşteydim. Her neyse ilk
K
kurtulmakistiyormmm
girdi işlemini oldu ve gitti. Sıra bendeydi.kalçadan ve vajina girişine iğne yapılıyor. İğneleri hissettim sonra dikmeye basladı ben gözümü kapattım ve bakmamaya çalıştım. Sonlara dogru bikaç dikiş hissediliyr ama dayanılmıcak bişey yok. Ben yemek yemeden gitmiştim işlem olduktan sonra hemen giyindiö dinlenmek istemedşm ama başım döndü gözüm karardı beni dinlendirttiler. Aç karnına gitmeyin. Sonrasında reçete de yazılanları alıp eve geldim. Aksama kadar damla damla kanamam oldu. İlk 2-3gün gece ağrılarım oldu dayanılmıcak birşey asla değil. Hijyenime oldukca dikkat ettim. İç çamaşırı ilk 10gün nerdeyse hiç kullanmadım evdeydim çünkü. Dısarı cıktgıım zamankarda 1-2saat giydim eve gelınce cıkarttım hep.İşlem sonrası rahat geçti benim ama kişiden kişiye görw değişir ben ikinci gün hiç dikiş hissetmiyorum diye asistana mesaj atmıştım o derece:) acıp bakmasam işlem olmusum demicektim yani. Sonuc şükürler olsunki olumlu inşallaj evlenene kadar esneme vs yapmaz cunku ne bir aday nede kafamda acıkcası kısa vadede evlilik var. Ben sadece kendimi kafa olarak iyi hissetmek için yaptım belkide o yüzden biraz daha rahat davrandım psıkolojik olarak oyuzden rahat geçti benim sürecim bilmiyorum. Ama burayı kim okuyorsa şunu bilsin gerçekten çözülmücek hiçbirşey değil. Öyle veya böyle birşekşlde halloluyor