- 5 Mart 2013
- 81
- 4
- 28
- Konu Sahibi karamelsos
-
çayyolu park caddesi-rush kuaför canım.. özelden yazarsan daha iyi bilgi veririm..MERHABA HANIMLAR, ANKARADA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İYİ BİR KUAFÖR VAR MI???
KUAFÖRÜMÜ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. İYİ SAÇ KESİMİ VE BOYAMA YAPAN BİLDİĞİNİZ YERLERİ BENİMLE PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ??
Canim aradığın kuaförü bulabildin mi? Bende ariyorum düzgün kesim ve boya yapabilen bir kuaför. İnternetten araştırmıştım magic touch diye bi kuafor tunalida. Ama gitmedim fiyat falan nedir bilmiyorum. Bu hafta buyuk ihtimal denicem buRayi. Gittiğin bir yer varsa tavsiye alabilirim...MERHABA HANIMLAR, ANKARADA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İYİ BİR KUAFÖR VAR MI???
KUAFÖRÜMÜ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. İYİ SAÇ KESİMİ VE BOYAMA YAPAN BİLDİĞİNİZ YERLERİ BENİMLE PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ??
Canim magic touch cok pahali balyaj icin bile 200-300 tl istiyorlar. Benim icin fazla geldi. Senin icin uygunsa gidebilirsin :)kızlar memnun kaldınız mı?
canım sana kesinlikle güvenle önerebileceğim bir yer Batıkentte SOSYETE HAİR STYLE&CURE. Ben batıkentte oturmama rağmen arkadaşlarımın tavsiyesiyle geldim buraya ve bir buçuk senedir başka bir yere gitmiyorum. Gerçekten alanında kendini çok iyi yetiştirmiş kuaförlerin çalıştığı bir yer burası. Kesim Konusunda özellikle Sosyete'nin sahibi Mustafa Beyi sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Kendisi sanki saç kesmiyor adeta saçlarda sanat eseri yaratıyor. Biz ailecek Sosyete'ye geliyoruz. Her türlü saç kesimi, boya, röfle hatta gelin başları için de tek adresimiz sosyete. Fiyatları da kalitesine göre inanamayacağın kadar uygun. Her anlamda memnun kalacağın garanti.MERHABA HANIMLAR, ANKARADA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İYİ BİR KUAFÖR VAR MI???
Vassago ankamall'da öneririm özellikle gidersen aslı çok başarılı 5 senedir gidiyorum ve çok memnunum.MERHABA HANIMLAR, ANKARADA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İYİ BİR KUAFÖR VAR MI???
ankara etlikte alis kuaförü öneririm lüks bir salon değil ama ali bey yıllardır bu cevrede ve her gun birsürü müşterisi olan bir kuaför sac boyama ve kesim konusunda profesyonel biri koyu kumral saclarımı hic acmadan karamel üstüne ısıltı yaptı ve sonucu ben ve cevremdekiler cok begendi fiyatları da diğer kuaförlere göre oldukca uygun.
Yeri etlik kuyuyazı cad. No.22 De yeri kolay bir yerde cadde üstüetlik in neresinde acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?