• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Önerebileceğiniz Hastane.. Lütfen Önemli

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.652
448
Arkadaşalar Ankara da tavsiye edebileceğiniz cildiye/ dermotoloji bölümü nerde var acaba...
Adam gibi hangi hastanede ilgileniyorlar.. Gittim Sincana ama hüsran :(
Diğer büyük hastanelerdede sanırım sıra sorunu var.. ben nereye gidebilirim, her yer işyerime uzak bir günümü yiyor büyük hastaneler:ssz:

Ankara'yı tam bilmiyorum fakat beni bulunduğum ilden cildiye için Ankara'ya sevk etmişlerdi. Derdime derman o hastane olmuştu. O da gazi hastanesiydi.. geçmiş olsun.

Benim yıllar önce saçlarım birden dökülmüştü ve kocaman bir boşluk oluşmuştu. Akropol hastanesinin dermatoloğuna gitmiştim. Doktor tam filmlerdeki tonton amcalardan:D Bağışıklık sistemim çökmüş falan filan ama beni muayene ederken sende troid ve şeker var kızım dedi, ben de nasıl anladınız yüzüme bakarak dedim :D İyi doktor anlar dedi D: Hakikaten birkaç ay sonra dediği gibi hastalıklarıma teşhis konuldu.

Muayene ücreti de 50 lira fln.

Benim yıllar önce saçlarım birden dökülmüştü ve kocaman bir boşluk oluşmuştu. Akropol hastanesinin dermatoloğuna gitmiştim. Doktor tam filmlerdeki tonton amcalardan:D Bağışıklık sistemim çökmüş falan filan ama beni muayene ederken sende troid ve şeker var kızım dedi, ben de nasıl anladınız yüzüme bakarak dedim :D İyi doktor anlar dedi D: Hakikaten birkaç ay sonra dediği gibi hastalıklarıma teşhis konuldu.

Muayene ücreti de 50 lira fln.

Genelde muayene ücretleri 50 -80 TL civarı özellerde
Bu hastaneyide değerlendireceğim.. teşekkürler,benim derdim bilindik. dudak üstünde kararma var bıyık gibi
Bilge hastanesine gideyim diyorum ama emin değilim.
size de çok geçmiş olsun:16:

yazdıklarımın dışında sincanda koru hastanesi de var.
sincandakine hiç gitmedim ama balgattakine lazer için gitmiştim.
bu hastanede genel anlamda iyidir.dün arayıp sormuştum muane ücretini 77 tl imiş.

yazdıklarımın dışında sincanda koru hastanesi de var.
sincandakine hiç gitmedim ama balgattakine lazer için gitmiştim.
bu hastanede genel anlamda iyidir.dün arayıp sormuştum muane ücretini 77 tl imiş.

Gazi hastanesine randevu alınıyormu.
Açıkcası şu sıra özel hastanelere başka durumlardan dolayı baya para harcadığım için
Devlet hastanesine gideyim istiyorum. Gazi hastanesine hiç gitmedim. ama iyi diyorlar
Nasıl bir yol izlemeli.. randevu vermiyolar gaziye, üniversite hastanesi olduğu için

182 den alamıyorsun.
sabah erken gideceksin randevu için.
telefonla da alınıyordu bir ara.

Ben hastaneye degil ama Nihat Ozkan in muayenehanesine gitmistim ve cok memnun kalmistim. Deneyimli ve bilgili bir profesor.

Merhaba,
Atatürk Hastanesi'nin Cildiye bölümüne ben birkaç kez gitmiştim. Sıra çok ama doktor da 2-3 tane olunca hızlı ilerliyor baya. Tavsiye ederim.

Back
X