Eşim instagramda arama kısmına sexy yazıp kadın fotoğrafları ve videoları izliyor :(

Artık bu tarz konuları açan kişilerin çoğunun gerçekten harekete geçeceğine pek inanmıyorum.
Genellikle kendi haklılıklarını teyit edip, eşe birkaç laf ettirip iç rahatlatma çabası gibi geliyor bana.
Bazı insanlar için ilişkide “haklı konumda olmak”, o ilişkiyi sürdürmelerinin koşulu haline geliyor.
Yani “Ben doğruyum, düzgünüm, hata onda” demek bir tür üstünlük hissi yaratıyor.
Bu yüzden boşan diye dil döken arkadaşlarım, bence boşuna uğraşmayın. Bu hanımefendi pek boşanacak gibi durmuyor.

Bu adamla evliliği sürdürmek kendinize yapacağınız en buyuk saygısızlıktır. Bir de utanmadan size sığ düşünceli,muhafazakar falan demiş. Manipülatörlük de var yani. Afedersiniz ama kocanız bir abaza ve önüne geçmeniz mümkün değil. Eğer çocuğunuz yoksa düşünmeden boşanın ve iletişimi derhal kesin. (Varsa da boşanın ama o zaman biraz daha zor oluyor diye yoksa diye belirtiyorum.) Zaten sizinki de sevgi değil takıntı olmuş, kendime bağlamak zorundayım takıntısı yapmışsınız ve kendinize zarar veriyorsunuz. Kendisine sorun bakalım farklı erkeklerle görüşüp, hatta ilişkiye girerseniz, sürekli erkeklere ağzınızın suyu akar gibi bakarsanız kendisi "sığ düsünceli" bir şekilde tepki gösterecek mi? Bosayin gitsin her gün şüpheyle yaşamaya değer mi ya

Merhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…🥹 birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp :(
Yanii hak ettiğin kabullendiğin hayattasın ne denir ki bu adam düzelmez sen ayrılmazsın bari kurcalama bilme görme duyma

Kadın size içini dökmüş sizin yazdığınıza bakın.

Yazan kişiler gerçekten doğru şeyler söylüyor. Belki olayın içerisindeyken durumun vehametini göremiyor olabilir. Adamın kumaşı çok belli, hencinsimiz kanmış, güvenmek istemiş. Bu konuda hemcinsimizi uyarmış çoğu arkadaş. Hadi yalnız olsa bir nebze ama bu bayanın evladı var. Sapkınca, cinselliğe aç hareketlerde bulunuyor eşi ve eşine de bunu normal göstererek onun da yapabileceğini bildiriyor. Allah korusun çok kötü insanlar var etrafımızda. Yarın öbür gün maddi durumlar kötüleşirse vs söylemek bile utanç verici bu kadını para kazanmak amaçlı bile kullanabilir. Çünkü kıskançlık sözde var şiddete varırcasına ama altı maalesef boş. Resmen açık evlilik konuşuyor kadınla. Evladına yapabileceklerini düşünemiyorum bile. Öncelikle evladını sonra kendini sapkınca düşüncelerden ve eylemlerden korumak zorunda. Daha dün hemcinsimiz boşanmış olduğu eşi tarafından defalarca kurşun yiyerek canice öldürüldü. Tek başımıza bile biriyle görüşürken çok dikkat etmemiz gerekirken evlat sahibi ise x100 düşünmemiz gerek. Ben artık çok korkuyorum. Çünkü bu olaylar çok yaygınlaştı.

Son düzenleme:
Adam bariz aldatmış ve aranıyor halen bunun neresi ergenlik ?
Cinselligin azalmasının nedenide başka kadınları arzuluyor olması eli bile sizden daha çekici
Sonunda cinselliginiz hepten bitecek.Aldatmayla kalmayıp kendi terkeder

Artık bu tarz konuları açan kişilerin çoğunun gerçekten harekete geçeceğine pek inanmıyorum.
Genellikle kendi haklılıklarını teyit edip, eşe birkaç laf ettirip iç rahatlatma çabası gibi geliyor bana.
Bazı insanlar için ilişkide “haklı konumda olmak”, o ilişkiyi sürdürmelerinin koşulu haline geliyor.
Yani “Ben doğruyum, düzgünüm, hata onda” demek bir tür üstünlük hissi yaratıyor.
Bu yüzden boşan diye dil döken arkadaşlarım, bence boşuna uğraşmayın. Bu hanımefendi pek boşanacak gibi durmuyor.
Ben bosaniyorum tarih belli

Cidden sapık denebilcek derecede mi ya bunlar normal diye diye nasıl manipüle ettiyse beni vardır bir yolu diye düşündüm ama çok haklısınız bende hep çevremdeki insanlardan duyunca böyle şeyler ayrıl ben arkandayım fln derim ama yıllardır bunu yaşıyorum kendim yapamıyorum
Yavrum canlı yayına girip kaıdnalra para atmak ne demek? Hemde evli barklı adamın. Tabi sapık. Evli bile olmasa bu hareket hiç normal değil. Daha önce aldatılmışsın paranoyak olmuşsun bir ilişkide güven bittiys gerisi boş. Keşke ayrılmışken yoluna baksaydın. Neyse çocuk yoksa bir tekme vur totosuna

Bu adamla evliliği sürdürmek kendinize yapacağınız en buyuk saygısızlıktır. Bir de utanmadan size sığ düşünceli,muhafazakar falan demiş. Manipülatörlük de var yani. Afedersiniz ama kocanız bir abaza ve önüne geçmeniz mümkün değil. Eğer çocuğunuz yoksa düşünmeden boşanın ve iletişimi derhal kesin. (Varsa da boşanın ama o zaman biraz daha zor oluyor diye yoksa diye belirtiyorum.) Zaten sizinki de sevgi değil takıntı olmuş, kendime bağlamak zorundayım takıntısı yapmışsınız ve kendinize zarar veriyorsunuz. Kendisine sorun bakalım farklı erkeklerle görüşüp, hatta ilişkiye girerseniz, sürekli erkeklere ağzınızın suyu akar gibi bakarsanız kendisi "sığ düsünceli" bir şekilde tepki gösterecek mi? Bosayin gitsin her gün şüpheyle yaşamaya değer mi ya
O kadar doğru anlatmışsınız ki beni sanki yakından tanır gibi konuşmuşsunuz kendime bağlama takıntısı çok haklısınız beni aydınlattınız gerçekten herkes soruyordu çevremdeki insanlar olsun buradaki insanlar olsun gerçekten ben çözemiyordum neden neden diye kendimi sorguluyordum haklısınız her gün bi şüphe maaşı yatıyor mesela acaba yine girdi mi baktı mı uygulamalara diye düşünüyorum

Yavrum canlı yayına girip kaıdnalra para atmak ne demek? Hemde evli barklı adamın. Tabi sapık. Evli bile olmasa bu hareket hiç normal değil. Daha önce aldatılmışsın paranoyak olmuşsun bir ilişkide güven bittiys gerisi boş. Keşke ayrılmışken yoluna baksaydın. Neyse çocuk yoksa bir tekme vur totosuna
Yok canlı yayın değil canım azar diye bir uygulama var görüntülü sohbet ediyorsun insanlarla ve para yatırarak sadece kadınlarla sohbet etmeyi tercih ediyorsun. Evet güven kalmadı kendisi de zaten tekrar güven inşa etmek yerine daha kötü durumlara soktu kendini sizlerin sayesinde cesaretlendim ve istemiyorum artk bu ilişkiyi diye söyledim konuşalım bunu dedi ve uyudu ona bile saygısı yok

Yok canlı yayın değil canım azar diye bir uygulama var görüntülü sohbet ediyorsun insanlarla ve para yatırarak sadece kadınlarla sohbet etmeyi tercih ediyorsun. Evet güven kalmadı kendisi de zaten tekrar güven inşa etmek yerine daha kötü durumlara soktu kendini sizlerin sayesinde cesaretlendim ve istemiyorum artk bu ilişkiyi diye söyledim konuşalım bunu dedi ve uyudu ona bile saygısı yok
Anaa birebir mi konuşmuş birde 😧 ay snei hiç ciddiye almıyor çok üzüldüm :(

Yanii hak ettiğin kabullendiğin hayattasın ne denir ki bu adam düzelmez sen ayrılmazsın bari kurcalama bilme görme duyma
Sizde erkeksiniz sanırım belli sizde aynı kafadasınız hiçbir kadın hatta hiçbir erkek insanlar olarak bizler bu muameleyi haketmeyiz insan sevince gözü görmüyor ama birkaç iyi niyetli beni anlayarak konuşan insanlar sayesinde cesaretlendim sağolsunlar.

Yazan kişiler gerçekten doğru şeyler söylüyor. Belki olayın içerisindeyken durumun vehametini göremiyor olabilir. Adamın kumaşı çok belli, hencinsimiz kanmış, güvenmek istemiş. Bu konuda hemcinsimizi uyarmış çoğu arkadaş. Hadi yalnız olsa bir nebze ama bu bayanın evladı var. Sapkınca, cinselliğe aç hareketlerde bulunuyor eşi ve eşine de bunu normal göstererek onun da yapabileceğini bildiriyor. Allah korusun çok kötü insanlar var etrafımızda. Yarın öbür gün maddi durumlar kötüleşirse vs söylemek bile utanç verici bu kadını para kazanmak amaçlı bile kullanabilir. Çünkü kıskançlık sözde var şiddete varırcasına ama altı maalesef boş. Resmen açık evlilik konuşuyor kadınla. Evladına yapabileceklerini düşünemiyorum bile. Öncelikle evladını sonra kendini sapkınca düşüncelerden ve eylemlerden korumak zorunda. Daha dün hemcinsimiz boşanmış olduğu eşi tarafından defalarca kurşun yiyerek canice öldürüldü. Tek başımıza bile biriyle görüşürken çok dikkat etmemiz gerekirken evlat sahibi ise x100 düşünmemiz gerek. Ben artık çok korkuyorum. Çünkü bu olaylar çok yaygınlaştı.
Evet evet daha öncede evlilik yapmış ve bana önceden normaldi diyor yani o evliliğinde de normal görerek yapmış bunu ve bu benim düşüncem senin düşüncen farklı ya ben çok açık görüşlüyüm ya da siz yanlış düşünüyorsunuz diyor yeni bir İnstagram açmıştı acaba “sexy” yazarsam nasıl düzenlenir algoritması diye merak etmiş ahlaksızlık yapmak için yapmamış yani bahaneler bahaneler. Maddi durumu iyiye gitse daha çok kötü bence zaten asla kıskanmaz beni ben yapsam affetmezmiş öyle diyor yani sen salaksın diyor açık açık bende kapı açık artık sana dedim bakalım neler olacak 🤔 Allah korusun evet çok kötü olaylar yaşanıyor ben o dereceye geleceğini sanmıyorum onun garezi benimle ben onun üstüne çok gidince onu bu tarz şeylere itiyormuşum sözlere bakar mısınız

Anaa birebir mi konuşmuş birde 😧 ay snei hiç ciddiye almıyor çok üzüldüm :(
Evet uzun zaman oldu yapalı bunu ama geçmişi gösterdi bak konuşmadım kimseyle sonra yanlış yaptığımı farkedip çıktım diye göstermişti geçmişten gelme alışkanlık deyip okey dedim bir daha yapmadı ama şimdi de sosyal medyada vs sürekli “sexy kadınlar” adı altında fotoğraflara bakıyor videolar izliyor göğüslerini açanlar vs.

Evet uzun zaman oldu yapalı bunu ama geçmişi gösterdi bak konuşmadım kimseyle sonra yanlış yaptığımı farkedip çıktım diye göstermişti geçmişten gelme alışkanlık deyip okey dedim bir daha yapmadı ama şimdi de sosyal medyada vs sürekli “sexy kadınlar” adı altında fotoğraflara bakıyor videolar izliyor göğüslerini açanlar vs.
İlk defa duyuyorum instagrmada sexy kadınalr diye bölüm olduğunu. Yavrum kararını iyi ver hoş şeyler değil

Back
X