Doğuma Hazırlık Ankara da oturan arkadaslarim yardım eder misiniz.Lutfen!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Snyalp

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
135
68
13
36
Çukurambar Koru Hastanesi'nde kadın doğum doktoru olarak tavsiye edeceğiniz biri var mı acaba.. ve ya Batıkent medikalpark da olabilir. Lütfen yardım edin. Gebelik takibi yaptırmak istiyorum
 
Merhabalar, Koru'da Zahide Küçük hanımdan birçok hasta memnun gibi; ama kendisi biraz yoğun bir doktor anladığım kadarıyla, instagram sayfası da var oradan da bakabilirsiniz. Ayrıca kendi özel muayenehanesi de var; ama bildiğim kadarıyla Koru'da da hasta bakıyor. Medicalpark'ta da ben Pınar Telli Celtemen'i çok araştırmıştım, onun hakkında da iyi şeyler duydum genelde; hatta onunla anlaşmayı düşünüyordum; ama sonra özel bir muayenehane ile anlaşmaya karar verdim Koronavirüs ve yakınlık dolayısıyla.
 
Teşekkür ederim. Zahide hanıma randovu yok . Sanırım hastanede yok artık . Bende kararsız kaldım
 
Zahide hanım şu an kendi muayenehanesinde kontrol edip doğumu koru da yaptırıyor vvedoğum.paketi anlaşması olmadığı için 8750
 
Teşekkür ederim. Zahide hanıma randovu yok . Sanırım hastanede yok artık . Bende kararsız kaldım
Eğer Koru'yu sigorta vs. yüzünden düşünmüyorsanız özel muayene de bakabilirsiniz. Ben Aslıhan Yazıcıoğlu'na gidiyorum, kendi muayenehanesi var; ama doğumları Koru'da yaptırıyor, şu ana kadar çok şükür ben memnun kaldım kendisinden. Bir de forumda Koru'daki doktorlar hakkında eski başlıklar var, illa orası olsun derseniz o başlıklardan da bakabilirsiniz doktorlara.
 
Medicalpark Pinar hanim ablmn gecen yil hamilelik sureci takibinde ve dogumunda doktoruydu. Ablm cok memnundu
Doktorun kendisi de yeni dogum yapti sanrm. Bir de Ahmet Süha Özer cok begeniliyor orda. Bilginiz olsun
 
Çukurambar Koru Hastanesi'nde kadın doğum doktoru olarak tavsiye edeceğiniz biri var mı acaba.. ve ya Batıkent medikalpark da olabilir. Lütfen yardım edin. Gebelik takibi yaptırmak istiyorum
Ben Esra Çabuk Cömert e gidiyorum bir araştırın isterseniz. Anlaşmalı olduğu hastaneler var sizin seçiminiz göre değişiyor 8750 lira tuttu sanırım toplam doğum paketi.
 
Back
X