Doğuma Hazırlık Ankara da özel veya devlet hastanesine giden hamişler burada toplanalim❤

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım bende gataya gidiyorum gerçekten güzel bnde ilk tercihimdeki doktorlar yüzünden nefret etmiştim ama iki tane doktor buldum bal kaymak 'dan isimlerini vereyim randevusuz git ne çok beklersin biri doç dr uğur keskin birde yrdmci doç dr ulas fidan ikisi de harika doktorlar

bakayım bu hocalara, nasıl randevu alınıyor mhrs yada 182 denmi, bu arada semt polikilinğe gittim eğitim araştırmanın polikiliği ordada hoca sinirli ve sert tavırda o yüzden orayıda eledim semt polikiliği olduğu için isim vermiyorum, hamile değilim bu arada.. testleri yaptırdım temiz çıktı.

Evet canım gulhane eğitim araştırma hastanesi ücret alınmıyor sigorta varsa ama mhrs den yada 182 sen alınabiliyor randevu ama dediğin hocalara bir türlü bulamıyorum randevu ama çok memnunum bn rabbim isteyen herkese nasip etsin bebis

Aynenn katiliyorm fikir olsun diye yazmak istedim uzerinden zaman gecms ama olsun arastiranlara fikir olur
İlk baslarda iyidi sonra a demenin kredi karti postundan gecmesi gerektigini farkettigimde birdaha gitmedim.uzakta olsa eryaman hastanesine gidiyorum suan fakat neredeyse randevu saati doktorum beni bekleyecek o derece ikide bir girip aklima geleni sordugumda tavir almiyorlar.bilmiyorum ortadogu gercekten sadece para demek daha cok sikayetim varda yeter bukadar

Nurten hanım hakkında bilgilendirirmisiniz acaba ücretlendirmeler nasıl herzaman randevu alabiliyormuyuz ben biraz heyecanlı bir anne adayıyım da :)

Bir sene olmuş siz bu yorumu yapalı bende natomede gidiyorum orda doğum yapmak istiyorum siz doğumu nerde yaptınız acaba taner hocamız çok iyi

Koonuyu yakından takip eden bendim. O kadar hastane, doktor arastirdim. Gittim etlik Zübeydede doğum yaptım . Insana hayvan gibi davraniyorlar. Birçok hasta var ondan olabilir. Fakat hastaneyi zaten Suriyeliler basmis. Gelen doğuruyor giden doğuruyor. Etlik zübeydeye gitmeyin mümkünse

Evet
evet malesef suriyeliler istila etmiş heryeri valla gözümü karartıp özelde yapacam yoğun bakım ünitesi yok ama napıyım doktorumuz çok iyi biri

Evet

evet malesef suriyeliler istila etmiş heryeri valla gözümü karartıp özelde yapacam yoğun bakım ünitesi yok ama napıyım doktorumuz çok iyi biri
Şunu da diyeyim. Bende ozelde yapacaktim. Ama neler sunuyorlar sordum. Devletten farkli hiçbir ozellik sunmuyorlardi. Sadece tekli Özel oda. Onun dışında bir artısı yoktu. Kapi susu veriyorlar o bile geri vermek şartıyla sende kalmıyor ozeldeki doktor normal dogum yaptirabilse bile sezeryan yaptiriyor. Dogumda da ebeler doğumu yaptırıyor. Doktor bir kordonunu kesmeye geliyor gibi bir sey . Ozelde de iyi davranacaklari garanti değil. Ancak çok iyi Özel hastane olmasi lazim. İnsan gibi davransinlar isteniyorsa. Etlik zübeydede iyi davranilmadi. Fakat aylar sonra yapilan muameleyi unutuyorsun. Sonuçta devlet ne yaparsin diyorsun. Hic olmazsa etlik Zübeyde normal doğum yaptırıyor. Ne olursa olsun. Yemegi suyu geliyor. Dogum konusunda da islerinde iyiler. Çünkü onlarca, yuzlerce doğum yaptiriyorlar. Özele o kadar para vereceğine devlette yapip koluna bir bilezik doğum hediyesi yaptirirsin. Sahsen benim düşüncem oydu. Onun masrafına o denk gelsin diye haaa bilezigi falan da kapamadim o ayrı. Belesine dogum yaptik. Ikilem yaratmak istemem sana ama artilarini, eksilerini iyi düşün Allah kurtarsın

Son düzenleme:
Evet çok doğru canım ama benim hem takibimin yapıldığı hemde doğumu orda yapmak istediğim natomed hastanesinde de yemek veriyorlar birde doktorumuz normal doğumdan yana o yüzden tek sıkıntı yoğun bakım ünitesi olmaması ne olur ne olmaz diye kafam çok karışık

Iyi bir hastane , doktor bulmak çok zor. O yüzden Allah yardımcın olsun :) hayırlısı

Bende Yenimahalle devlet hastanesini çok merak ediyorum...çok övüyorlar temizliğinden odalarından memnun olan varmı..bide doktor tavsiyesi tabi...Tülay özkılıç Dr un yorumları güzel ama bakalım
Kızlar bakın ocakta böyle yazmışım.. Ağustosta doğumumu bu hastanede yaptım..Kontrollere de Tülay özkılıç Dr a gittim.Doğumum normaldi..Bayramın 3 günü sancıyla gittim.hemen aldılar.aynı özel hastane gibi.tek odada herşeyimle ilgilendiler..çok güzel bir doğum oldu.bebeğimi yanımda giydirdiler kontrol ettiler..hatta ordaki ebe yardımcısı burayı neden tercih ettin dediler.bende çok güzel olduğunu duydum dedim..onlarda olsun sen yinede burayı kimseye övme doğum hastanesine gitsinler dedi

Şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım çok aradım çok araştırdım.Zübeyde hanımda benden önce arkadaşım doğum yaptı. Kasaphane gibi sakın gitme dedi bende özelde doğum yapacağımı söylemiştim zaten.Esra Çabuk Cömert Eşliğinde Lokman Hekim Akay'da doğumum gerçekleşti.Normal doğum yaptım 2 ay oldu kontrollerimiz yapıldı ilgi hiç eksik olmadı.Masraflarımızı da son kuruşuna kadar hak ediyorlar.Doktorum ve ekibine teşekkürlerimi iletirim tekrar doktor arayışında olan arkadaşlara da öneririm.

Hayırlı olsun gözün aydın Fiyat ne canım

04.09.2019 günü eşim Çukurambar Koru Hastanesinde doğum yapmıştı. Doğum sonrası ne olduğunu o an için bilmediğimiz bir durum gerçekleşti ve bir anda aşırı şekilde kanaması meydana geldi. Yapılan ilk müdahalelerin ardından derhal ameliyata alındı. 3 kez ameliyat geçirmesine rağmen yapılan müdahalelere olumlu cevap vermedi ve hayati riski söz konusu oldu. Akabinde kanama 24 saati geçkin bir süre sonra durduruldu. Defalarca kan verildi. Bu yaşananlar sonrasında vücuttaki bütün organlar büyüklü küçüklü zarar gördü. Bu seferde bunun mücadelesi başladı. Yaşananlar bir kabüs gibiydi. Doğum için kendimizce etkinlikler planlamış, bunların heyecanına kapılmıştık. Ama her şey dediğim gibi bir kabusa dönüşmüştü. Eşim 7-8 gün yoğun bakımda kaldı. Bir süre de serviste kalarak 12 gün sonra hastaneden taburcu olabildik. Halan da kontrolleri devam etmektedir. Bu yüzeysel olarak anlattıklarımda insan canın doktorlar için ne kadar anlamlı, ne kadar değerli olduğu, bir annenin hayata sımsıkı tutulmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak, her şey için teşekkür etmek istiyorum.

Ben benimle gözleri dolan, olumsuzluklarda boğazı düğümlenen, heyecanla sağa sola koşturan, ağızdan çıkacak tek kelime güzel şeylere muhtaç olurcasına gözlerine baktığımda güven bana dercesine titreyen gözlere sahip doktoru sizinle gördüm.

Zahide Küçük hocam size ne desem, ne yapsam, ne söylesem, duygularımı nasıl ifade etsem, şükranlarımı, minnettarlığımı nasıl dile getirsem bilemiyorum. inanın kendimden çok şu hayatta sizlere dua eder oldum. Kendi evini, eşini, çocuğunu bir kenara koyup hastası olan eşimin başından 72 saat boyunca hiç ayrılmadınız. Bir şeyler yolunda gitmeye başladığında zaman zaman durumu değerlendirmek için konuştuğumuzda tabi gecenin bir vaktinde ki hala siz hastanedesiniz ve bana dönerek "çok yıprandın sende, iyiye gidiyoruz, hadi sende dinlen biraz” demeleriniz aklıma geldiğinde, kendinizi düşünmeden hala eşimi ve beni yani bizi düşünen bir doktorun vefakarlığı; o doktorun Allah katında ne kadar güzel yerinin olduğunu düşündürüyor bana. Sizi iyi ki tanımışız. Her daim dualarımdasınız. Hatta o günlerde Cuma vakti namaz kılmak için camiye gittiğimde hoca hutbede " bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir, bir insanı yaşatmakta bütün insanlığı yaşatmak gibidir” dedi. Ve aklıma o an siz geldiniz. Gözlerimi yumdum ve ellerimi açarak sadece size dua ettim. Siz bizim sağlımızı düşündüğünüz kadar Allah da sizin her daim sağlığınızı korusun. Sizler var oldukça nice insanlar var olmaya devam edecek.

Uzunca gibi ama bence çok kısa duygularımı kaleme aldığım şu yazıda insan canın doktorlar için ne kadar anlamlı olduğunu, ne kadar değerli olduğunu, bir annenin hayata sımsıkı tutulmasının ne kadar önemli olduğunu; bu sebep ile doktorluk vazifesini layıkıyla, helaliyle yapan doktorların varlığını hissettiğimi, gördüğümü ve şahit olduğumu vurgulamak istedim. İyi ki varsınız. Ben sizden razıyım. Allah' da sizden razı olsun. Sonsuz Teşekkürler..

Doktor seçimi çok önemli güzel anneler.. imkanınız varsa zahide hanıma gidin derim. Doğumda tecrübe ve bilgi çok önemli. Benim doktorum zahide küçük hocaydı. Kendisinden çok memnunum. Onun sayesinde hayata tutunan bir annenin eşinin her yerde paylaştığı yorumunu bende sizlerle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…