Ankara da prof.dr.hakan yaralı hastalararııı!!!

kahveguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4
0
36
Ankara
Arkadaşlar,merhabalar...Ben kendimi biraz size anlatmak istiyorum;

Ben 6 yıldır çocuk sahibi olmak için yola çıktım.Fakat ne yazık ki hep hüsranla sonuçlandı.Bursa ,İstanbul derken ve şimdi de ankaradayım..Taktir edersiniz ki oldukça çık bilgilendim..Tüp bebek nedir,ilaç kullanımları,tüp bebek merkezleri...Hakan hoca ile ilgili de birçok iyi bilgiler aldım,fakat siz deneyimli arkadaşlarımında fikirlerini almak istiyorum..çoook istiyorum bebeğim olsuuuun:))) :(((

Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım tüp bebek merkezleri bölümünde bu adrese girersen şimdiye kadar orada tedavi olmuşları görürsün allah yardımcın olsun inş.bebeğin gelir en kısa zamanda

Merhaba arkadaşım benim yakınım 13 yıllık evli ve çocuğu olmuyordu.Daha öncesinde İstanbul İzmir gibi birçok yerde tüp bebek denemeleri oldu en son eşinin tayini çıktı.Ankaraya geldiler tavsiye üzerine Hakan beye gittiler micro yapıldı. Üçüzlere hamile kaldı ama risk oluşacağı için biri sonlandırıldı. Şuan 1,5 yaşındalar ikiside sağlıklı tavsiye ederim.Ben kendimde Prof Dr.Timur Gürgana gittim bende pco hastasıyım.Bu arada Timur bey de Türkiyenin sayılı doktorlarından ilk aşılamam da hamiş kaldım şükürler olsun Timur beyi de şiddetle tavsiye ederim.Tabi karar senin.....

Arkadaşlar,merhabalar...Ben kendimi biraz size anlatmak istiyorum;

Ben 6 yıldır çocuk sahibi olmak için yola çıktım.Fakat ne yazık ki hep hüsranla sonuçlandı.Bursa ,İstanbul derken ve şimdi de ankaradayım..Taktir edersiniz ki oldukça çık bilgilendim..Tüp bebek nedir,ilaç kullanımları,tüp bebek merkezleri...Hakan hoca ile ilgili de birçok iyi bilgiler aldım,fakat siz deneyimli arkadaşlarımında fikirlerini almak istiyorum..çoook istiyorum bebeğim olsuuuun:))) :(((
Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum tedavinin.ben de çok zor günler ve hüsranla biten tedaviler geçirdim.İnşallah sen de benim gibi Hakan hoca ile bebeğine kavuşursun.Ben şu anda gebelik takibim için anatolia ya gidiyorum.senin tedavin hangi aşamada belki karşılaşırız.

Arkadaşlar teşekkürler ilginiz için.Timur bey in adını evet duydum ben de,ama çoğunlukla umutsuz konuşuldu,san ki önceleri daha başarılıymış gibi geliyor bana.Hakan hoca daha ağır basıyo sanki yine de offff:(( bu arada sude80,hayırlı olsun arkadaşım..darısı isteyen herkese olsun inşallah..

kahvegüzeli cnm ben hakan beyi 2005 yılından beri tanıyorum 1 asılama ve 4 micro denemem var üçüncü denememde bir kızım oldu suan 3.5 yasında dördüncü yani suan yaptırdığım tedaviminde sonucu pozitif hayırlısıyla 10 gün sonra kalp atısını dinliyeceğiz.hakan beyden memmunum calışanlardanda hakan hocayı fazla göremiyorsun zaten ilk görüşmede opu da ve de transferde görürsün genelde ama ekibide gayet ilgili ve basarılı en azından bana göre öyle.tutacaksa hersey bahane yeter ki Rabbim ol desin.bir an önce hamile kalman dileğiyle........

arkadaşlar bugün gebelik kotrolum için haka hocama gittim.bayramını ailelerinde uzakta, bir umut peşinde başka şehirde geçiren bir sürü isan var. birkez daha Allah herkese nasip etsi diyorum, gelecek bayramlarımızı oluk çocuk sağlıkla kutlarız inşallah, hepinizin geçmiş bayramı mübarek ve hayırlara vesile olsun.

Hakan beyin hastasıyım suan 3basarisiz tüpbebek gecirdim.hakan beye gittim suan icin cok ta memnunum gerçekten Allahin izniye ocakta tüp bebek planliyoruz herkese Rabbim gönlüne göre verir insaallah

Back
X