- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Amin insallahDoktoru bilmem de bebek ne kadar güzel kokar oyyyyyyAllah bana da nasip etsin inşallah
Hiç tereddütsüz Medicalpark diyorum. Şuan ki fiyatları nasıl bilmiyorum ama 3 yıl önce çoğu özel hastaneye göre çok makuldu. Herşey harikaydı kötü diyebileceğim hiçbir anım yok hatta bazen keşke o güzel anları tekrar yaşayabilsem diye geçiriyorum içimden :) kızımın 2 yaşına kadar olan bütün kontrolleri ve aşılarını da o hastanede yaptırdım. Bir araştırın ben çok memnun kaldım eğer 2. Çocuğu Rabbim nasip ederse yine aynı hastaneyi seçerim.Arkadaşlar mrb. Ankara da sezeryan için hangi dr hangi hastane önerirsiniz. Ailem ankara da diye orda doğum yapacağım. Özel hastane olursa daha iyi ama dr ve anestezi uzmanı filan iyi olmalı ve de tabi ki fiyatı da makul olmalı yardimci olabilir misiniz lütfen bilenler. Şimdiden çook tsk ler
Aminnnn bana da :))Doktoru bilmem de bebek ne kadar güzel kokar oyyyyyyAllah bana da nasip etsin inşallah
Tez zaman da ve hayırlısıyla burnunuzun dibinde olaun evladınızın kokusu inşallahDoktoru bilmem de bebek ne kadar güzel kokar oyyyyyyAllah bana da nasip etsin inşallah
Dr olarak kimleri önerir sinizIki dogumumu da Koru cankaya da yaptim memnun kaldim. Medical park da iyi bir hastane
Ben mehmet erdemin hastasiyim. Ama kendisi hastanede calismiyor. Disaridan . Hala da oyle. Bir de basindan beri takibimi o yapti.Dr olarak kimleri önerir siniz
Tsk ederim. Ücret ne kadardi peki birde mamak à yakın mi o hastaneMerhaba, biz bayındır hastanesi(söğütözü)Halime Kaya Sezer’in hastasıydık..epidural sezeryan ile doğum gerçekleşti..gebeliğin başından beri de dr’umuz ilgilendi..biz memnun kaldık,tavsiye edebilirim..sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kavaklıdere de sanırım,biz o dönem çankaya da oturuyorduk,bize yakındı arabayla,ama mamak olarak bilemeyeceğim..fiyat konusuna gelirsek 2014 yılında doğum yaptı kardeşim,şimdi ki güncel fiyatlar konusunda bilgim yok,tek bildiğim ilgili ve özenli bir dr’du ve biz memnun kalmıştık..isterseniz hastahane ile iletişime geçip,gerekli soruları sorup,bilgi alabilirsiniz.Sevgiler.Tsk ederim. Ücret ne kadardi peki birde mamak à yakın mi o hastane
Bunları doktor kendisi mi söyledi yoksa hastane mi?Medicalpark bana ticarethane havasi cizmisti. 28den sonra paket su.. yok doktorunuz mesai saati disinda dogurursanz ve gelirse +500,epidural alirsaniz +500 .. cok sacma. Doguma bi doktor gircen diyosa girmeli.. epidural da keyfi alinan birsey degil. Insanla bastan bukadar pazarlik yapilmasi moral bozucu oluyor. Rahat rahat doguramiyo insan..
Hastane kendisi soyledi. Bilmiyorum ben politikalarini begenmedim. Doktorlarin fiyatlari da farkli. Bunh da sacma buluyorum. Atiyorum birisi 220 tl ise birisi 270 tl mesela..Bunları doktor kendisi mi söyledi yoksa hastane mi?
Hepsi aynı ücret değilHastane kendisi soyledi. Bilmiyorum ben politikalarini begenmedim. Doktorlarin fiyatlari da farkli. Bunh da sacma buluyorum. Atiyorum birisi 220 tl ise birisi 270 tl mesela..
Muayene sonrasi bana tahlil sonuclari verilmedi internet uzerinden bakabilecegimi de merak edip hastaneyi arayinca soylediler. Ha o konuda evet ben cahil kalmis olabilirim devir oyle cunku. Ama sonraki gittigim hastanede bebegin resmi sonuclar hersey cikti olarak odadan cikmadan ve ben talep etmeden verildi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?