Ankara da sezeryan

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Arkadaşlar mrb. Ankara da sezeryan için hangi dr hangi hastane önerirsiniz. Ailem ankara da diye orda doğum yapacağım. Özel hastane olursa daha iyi ama dr ve anestezi uzmanı filan iyi olmalı ve de tabi ki fiyatı da makul olmalı yardimci olabilir misiniz lütfen bilenler. Şimdiden çook tsk ler

Hiç tereddütsüz Medicalpark diyorum. Şuan ki fiyatları nasıl bilmiyorum ama 3 yıl önce çoğu özel hastaneye göre çok makuldu. Herşey harikaydı kötü diyebileceğim hiçbir anım yok hatta bazen keşke o güzel anları tekrar yaşayabilsem diye geçiriyorum içimden :) kızımın 2 yaşına kadar olan bütün kontrolleri ve aşılarını da o hastanede yaptırdım. Bir araştırın ben çok memnun kaldım eğer 2. Çocuğu Rabbim nasip ederse yine aynı hastaneyi seçerim.

Son düzenleme:
Merhaba, biz bayındır hastanesi(söğütözü)Halime Kaya Sezer’in hastasıydık..epidural sezeryan ile doğum gerçekleşti..gebeliğin başından beri de dr’umuz ilgilendi..biz memnun kaldık,tavsiye edebilirim..sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Tsk ederim. Ücret ne kadardi peki birde mamak à yakın mi o hastane

Tsk ederim. Ücret ne kadardi peki birde mamak à yakın mi o hastane
Kavaklıdere de sanırım,biz o dönem çankaya da oturuyorduk,bize yakındı arabayla,ama mamak olarak bilemeyeceğim..fiyat konusuna gelirsek 2014 yılında doğum yaptı kardeşim,şimdi ki güncel fiyatlar konusunda bilgim yok,tek bildiğim ilgili ve özenli bir dr’du ve biz memnun kalmıştık..isterseniz hastahane ile iletişime geçip,gerekli soruları sorup,bilgi alabilirsiniz.Sevgiler.

Medikal park dr ertan ozturk. Dogumumu o yaptırdı çok memnun kaldim. Isının ehli, iletişimi iyi gayet güler yüzlü...

Ben medicalpark a gidiyorum
Yanılmıyorsam 5000-6000 arası bişeymiş doğum ücreti.
Hastaneden şimdilik memnunum. Doğumu orada yapmayı düşünüyorum

Ankara'da Tolga ECEMİŞ var. Hangi hastanede, fiyatı nedir bilmiyorum ama çevremdeki kişiler çok memnun kalmıştı. Bir araştırın isterseniz.

Medicalpark bana ticarethane havasi cizmisti. 28den sonra paket su.. yok doktorunuz mesai saati disinda dogurursanz ve gelirse +500,epidural alirsaniz +500 .. cok sacma. Doguma bi doktor gircen diyosa girmeli.. epidural da keyfi alinan birsey degil. Insanla bastan bukadar pazarlik yapilmasi moral bozucu oluyor. Rahat rahat doguramiyo insan..

Bunları doktor kendisi mi söyledi yoksa hastane mi?

Bunları doktor kendisi mi söyledi yoksa hastane mi?
Hastane kendisi soyledi. Bilmiyorum ben politikalarini begenmedim. Doktorlarin fiyatlari da farkli. Bunh da sacma buluyorum. Atiyorum birisi 220 tl ise birisi 270 tl mesela..
Muayene sonrasi bana tahlil sonuclari verilmedi internet uzerinden bakabilecegimi de merak edip hastaneyi arayinca soylediler. Ha o konuda evet ben cahil kalmis olabilirim devir oyle cunku. Ama sonraki gittigim hastanede bebegin resmi sonuclar hersey cikti olarak odadan cikmadan ve ben talep etmeden verildi bana..

Hepsi aynı ücret değil
Riskli gebelik takibi daha zor mesela
Ya da doçent olan daha fazla ücretli
Pek anlamıyorum anlaşmalı kurum işlerini ama özel sağlık sigortası canmış böyle durumlarda onu anladım
Kayıt yapılan bankolardaki kızlar sonuçları veriyor ama istemek gerekiyor onlardan da
Hiç aklıma gelmedi doğum ücretini konuşmak aslında pazartesi bir gidip konuşayım bende
Birde bugün süslü püslü bir oda gördüm kapıdan geçerken
Kadın nasıl doğurcam diye stres yapmamış da süs derdine düşmüş dedim ama hastane kendisi süslüyormuş galiba
Ondan istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…