- 21 Mayıs 2025
- 11
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi cekirdeksizdomates
-
Bahçecide oldu ikisi deHangi kliniklere gittiniz
Size de çok geçmiş olsun ve çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hangi hocada tedavi gördünüz acabaMerhabalar oncelikle gecmis olsjn cok. Bende laparosskopi oldum tuplerimin biri alindi ve digeri de kist kapliymis temizlendi kisaca boyle ozetleyeyim. Bb tup merkezinde oldu butun tedavim ve ikinci ttansferden sonra cok sukur hamileyim. Ben her seyden cok memnun kaldim. Gonulden tavsiye ederim
Bahçecide oldu ikisi de
Ben de bahçeciyle mi görüşsem diyordum bahçecide lenfosit aşısı gebelik aşısı intralipid tarzı bağışıklıik için hazırlık yapılıyor muBahçecide oldu ikisi de
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, inşallah en kısa sürede güzel bir sonuca ulaşırsınızbizim tedavimiz Centrumda Recai Pabuccuda devam ediyor, Aralıkta transfer olacak her şey yolundaysa.
Görüşmenizi tavsiye ederim, dünya tatlısı bir hoca. Ekibi de öyle.
Bana yapılmadı onlar açıkçası bilgimde yok var mı yok mu diye kişiye özel yapılıyor mu bilmiyorumBen de bahçeciyle mi görüşsem diyordum bahçecide lenfosit aşısı gebelik aşısı intralipid tarzı bağışıklıik için hazırlık yapılıyor mu
İnşallahÇok teşekkür ederimsizde umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizin kaçıncı deneme peki ve herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı
COk tesekkur ederim Timur hocada tedavi gordum. Ameliyatlarimi da o yaptiSize de çok geçmiş olsun ve çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hangi hocada tedavi gördünüz acaba
Bahçeci de tüp bebek ücretleri ne kadar çok yüksekstir diye düşünüyorumBahçecide oldu ikisi de
Oranın laboratuvarı nasıl peki gelişmiş mi çünkü biz bu sefer sperm ve yumurta kalitesine iyice bakılsın genetikleri ölçülsün pgt yapılsın istiyoruz, artık boşa kürek çekecek gücümüz kalmadıBahçeci de tüp bebek ücretleri ne kadar çok yüksekstir diye düşünüyorum
Etlik şehir hastanesinin tüp bebeği bence iyi ve raporunuz çıkarsa çok uygun çıkmazsa da özele göre uygun
Siz soru sorup size sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz sanırımOranın laboratuvarı nasıl peki gelişmiş mi çünkü biz bu sefer sperm ve yumurta kalitesine iyice bakılsın genetikleri ölçülsün pgt yapılsın istiyoruz, artık boşa kürek çekecek gücümüz kalmadı
Ben yinede cevap veriyim pgt yok Etlik şehir de . Ama labaratuvarı sistemleri hocaları çok iyiOranın laboratuvarı nasıl peki gelişmiş mi çünkü biz bu sefer sperm ve yumurta kalitesine iyice bakılsın genetikleri ölçülsün pgt yapılsın istiyoruz, artık boşa kürek çekecek gücümüz kalmadı
Niye öyle bir şey yapayımSiz soru sorup size sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz sanırım
İşte çok yüksek fiyatlar . Birde negatif sonuçlanınca maddi manevi zararNiye öyle bir şey yapayımkafam bi dolu olduğu için sorunuza unuttum yazmayı. Ben girişte 111 binle başladım geçen sene 60 bin histereskopi oldum sonra da 99 bin ikinciye ödedim. Ama bu fiyatlar zamlandı yüzde 10 civarı artış oldu sanırım
Teşekkür ediyorum yorumlarınız desteğiniz içinİşte çok yüksek fiyatlar . Birde negatif sonuçlanınca maddi manevi zarar
Etlik şehirde transfer ve dondurma ücreti toplamda 17 bin rapor çıkıyorsa . Çıkmıyorsa 55 /60 bin tl
Düşünürseniz diye bildiklerimi söylüyorum
Bende siz gibi bir kere olsun temiz olsun artık parasında değilim diye Acıbadem Kayseri Mustafa taş hocaya gittim aşırı ilgi yoktu bence başarısız oldular diyemem ama çok çok pahalı en son eşimle hesap yaptığımızda 3 transfer histereskopi rahime çizik embriyo yapıştırma derken 350 bin TL gitmiş .. Teşekkür ediyorum yorumlarınız desteğiniz içinevet biz bir kere olsun en iyisi olsun diye düşündük maddi manevi seferber ettik ama umduğumuz gibi olmadı maalesef şimdi zaten yeni bir sürece başlıcak durumumuz da kalmadı, bu süreci araştırma süreci olarak geçireceğim. sizin durumunuz nedir peki kaçıncı denemeniz oldu gebeliğiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?