Ben gecen gün bozuk yoktu 10 tl verdim annesi ölmüş yan sitede oturutorizdedu bende yeni tasindim tanımadığım için komşuları verdim 1 bir saat sonra odun kamyonu siteye gelecek dedi baktım ne kamyon var ne odun güzel giyimli de temizliği gidecegine 10 dk 10 kisiden 5 tl alsa alsana 50 tl cok karlı bir iş olarak görüyorlar pislikler.Hic inanmam boylelerine. Para vermem. Gozumun gordugune ihtiyaci olana veririm
Evet insanların zaaflarını duygularını sömürüp kandırıyorlar bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara da inancımız kalmadıAçmayın kapıyı. .
İnsanlara güven yok artık. .
Acmiyorum zaten kv var KP bekliyorduk bakmadan açtım kv bir güzel kovdu OH iyi oldu kapıya yazı yapistirdim Zile basmayın rahatsız etmeyin zaten ailem ist gelirse kv geliyor oda arıyor zaten SİTE yönetimine söyleyeceğim pazar toplantı var nasıl giriyorlar içeri böyleAcmaniz bile hata kuzum siz hic haber izlemiyorsunuz.galiba millet 5 tl icin olduruluyor.. tanimadginiz.kimseyi kapi ac ma yin..!! Ankarada yasiyorum ve sokaktan.bile gecemiyoruz cogu zaman ama tartsma icine felan.aslaaa aman diyim girmeyin
Ben losev ,çocuk esirgeme kurumuna yardım yapılması taraftarıyım orada ihtiyacı olan bir sürü çocuk var .Evet insanların zaaflarını duygularını sömürüp kandırıyorlar bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara da inancımız kalmadı
Evet paranın nereye gittiği içimiz rahatBen losev ,çocuk esirgeme kurumuna yardım yapılması taraftarıyım orada ihtiyacı olan bir sürü çocuk var .
Kapının arkasından niye geldiniz diyorum Zile cok bastıları için geçen bir adam takım elbiseli elinde güller var bahçe düzenlemesi için geldik dedi bende çiçekçi sandım eşim bana çiçek göndermiş süpriz yapmış sandımAçmayın kapıyı. .
İnsanlara güven yok artık. .
Güvenlik yok mu. Eskiden bizde de geliyorlardi tabi fazla değil tek tük genel de satıcı gelirdi koca koca çantaların için de ama artık onlarda gelemiyor guvenlikler sıkı çalışıyor bu konuda suan.Acmiyorum zaten kv var KP bekliyorduk bakmadan açtım kv bir güzel kovdu OH iyi oldu kapıya yazı yapistirdim Zile basmayın rahatsız etmeyin zaten ailem ist gelirse kv geliyor oda arıyor zaten SİTE yönetimine söyleyeceğim pazar toplantı var nasıl giriyorlar içeri böyle
Kameralar var yok kapılar şifreli ama giriyorlar yine deGüvenlik yok mu. Eskiden bizde de geliyorlardi tabi fazla değil tek tük genel de satıcı gelirdi koca koca çantaların için de ama artık onlarda gelemiyor guvenlikler sıkı çalışıyor bu konuda suan.
Şifre ise basit onu cozerler genel de bilindik şifre kullanılıyor 1234 gibi. Güvenlikte şart sadece kamera yetmez.Kameralar var yok kapılar şifreli ama giriyorlar yine de
Biri Daha gelirse arayacağım polisi bilgi vereceğim buraya yazdım ki benimle aynı durumda olan var mı diye ?İllegal bir örgüte toplanmadığı ne malumemniyete ihbar edebilirsiniz şu gün şu saatte geldiler buara yoğun bir şekilde buralarda böyle böyle paralar toplanmakta bilgi verme amaçlı aradım diye
Kapının arkasından niye geldiniz diyorum Zile cok bastıları için geçen bir adam takım elbiseli elinde güller var bahçe düzenlemesi için geldik dedi bende çiçekçi sandım eşim bana çiçek göndermiş süpriz yapmış sandımaçmadım
Gercekten öyle. .Evet insanların zaaflarını duygularını sömürüp kandırıyorlar bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara da inancımız kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?