ankara da yardım bahanesiyle para toplanmasi

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.016
1.608
698
İki güne bir kapı çalıyor yok ozurluler Derneğinde geldik yardım topluyoruz yok annesi ölmüş bir çocuk var ona para topluyoruz diye sürekli geliyorlar bugün gelen kadını kv kovdu devlet zaten yardım ediyor maaş bagliyolar diye ne parası topluyorsunuz dedi kadın kacarcasina cevap vermeden gitti 5 dk sonra kv markete gitti kadını görmüş birçok kişiyle şebeke gibi insanları kandiriyorlar. Paraları cebe indiriyorlar.sizede böyle gelip para isteyen insanlar var mı yoksa ankaraya özel bir durum mu NOT kadınlar acayip bakimlilar

Düzenleme geçen gün takım elbiseli elinde kırmızı güller olam biri geldi Zile bastı bastı bende kapı arkasından niye geldiniz dedim cevap bahçe düzenlemesi hakkında dedi bende eşim bana süpriz yaptı çiçek gönderdi sandım gidermisiniz hemen dedim basmayın Zile dedim.kapıya kocaman Zile basmayın yapistirdim inş çözüm olur kv sağ olsun usenmeden gidip kirtasiteden aldı geldi.

Son düzenleme:
Acmaniz bile hata kuzum siz hic haber izlemiyorsunuz.galiba millet 5 tl icin olduruluyor.. tanimadginiz.kimseyi kapi ac ma yin..!! Ankarada yasiyorum ve sokaktan.bile gecemiyoruz cogu zaman ama tartsma icine felan.aslaaa aman diyim girmeyin

bir kez adamın biri dergi satıyordu güya iki gün sonra arkadaşının kızı ameliyat olacakmış diye.
Kızın ismini söyledi, ben de babasının ismini sordum. Soyismi ne dedim. Bilmiyorum dedi. Insan arkadaşının soy ismini bilmez mi dedim nerden bileyim dedi.. Makbuz dagitiyordu güya ama kardeşim 5 tl verdi makbuz istedim, sen para vermedin ki dedi. Kardeşimin verdiği paranın makbuzunu istiyorum dedim istemeye istemeye verdi. Sonra makbuzun üzerindeki numarayı aradım söyledim, makbuzu vermek istememesinin sebebi paranın kendisine kalmasını saglamakmis. Makbuzu almasak atacakti cebe. Iyi niyetli yapılan birseymis gibi görünse d3 değildi.
O yüzden sorgulayin zaten kendilerini ele veriyorlar

Hic inanmam boylelerine. Para vermem. Gozumun gordugune ihtiyaci olana veririm
Ben gecen gün bozuk yoktu 10 tl verdim annesi ölmüş yan sitede oturutorizdedu bende yeni tasindim tanımadığım için komşuları verdim 1 bir saat sonra odun kamyonu siteye gelecek dedi baktım ne kamyon var ne odun güzel giyimli de temizliği gidecegine 10 dk 10 kisiden 5 tl alsa alsana 50 tl cok karlı bir iş olarak görüyorlar pislikler.

Acmaniz bile hata kuzum siz hic haber izlemiyorsunuz.galiba millet 5 tl icin olduruluyor.. tanimadginiz.kimseyi kapi ac ma yin..!! Ankarada yasiyorum ve sokaktan.bile gecemiyoruz cogu zaman ama tartsma icine felan.aslaaa aman diyim girmeyin
Acmiyorum zaten kv var KP bekliyorduk bakmadan açtım kv bir güzel kovdu OH iyi oldu kapıya yazı yapistirdim Zile basmayın rahatsız etmeyin zaten ailem ist gelirse kv geliyor oda arıyor zaten SİTE yönetimine söyleyeceğim pazar toplantı var nasıl giriyorlar içeri böyle

Birde boynunda kağıtta sağır ve dilsizdir yazıp kapı kapı gezenler var.

Evet insanların zaaflarını duygularını sömürüp kandırıyorlar bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara da inancımız kalmadı
Ben losev ,çocuk esirgeme kurumuna yardım yapılması taraftarıyım orada ihtiyacı olan bir sürü çocuk var .

Açmayın kapıyı. .
İnsanlara güven yok artık. .
Kapının arkasından niye geldiniz diyorum Zile cok bastıları için geçen bir adam takım elbiseli elinde güller var bahçe düzenlemesi için geldik dedi bende çiçekçi sandım eşim bana çiçek göndermiş süpriz yapmış sandım açmadım

Güvenlik yok mu. Eskiden bizde de geliyorlardi tabi fazla değil tek tük genel de satıcı gelirdi koca koca çantaların için de ama artık onlarda gelemiyor guvenlikler sıkı çalışıyor bu konuda suan.

Güvenlik yok mu. Eskiden bizde de geliyorlardi tabi fazla değil tek tük genel de satıcı gelirdi koca koca çantaların için de ama artık onlarda gelemiyor guvenlikler sıkı çalışıyor bu konuda suan.
Kameralar var yok kapılar şifreli ama giriyorlar yine de

İllegal bir örgüte toplanmadığı ne malum emniyete ihbar edebilirsiniz şu gün şu saatte geldiler buara yoğun bir şekilde buralarda böyle böyle paralar toplanmakta bilgi verme amaçlı aradım diye

Kameralar var yok kapılar şifreli ama giriyorlar yine de
Şifre ise basit onu cozerler genel de bilindik şifre kullanılıyor 1234 gibi. Güvenlikte şart sadece kamera yetmez.

İllegal bir örgüte toplanmadığı ne malum emniyete ihbar edebilirsiniz şu gün şu saatte geldiler buara yoğun bir şekilde buralarda böyle böyle paralar toplanmakta bilgi verme amaçlı aradım diye
Biri Daha gelirse arayacağım polisi bilgi vereceğim buraya yazdım ki benimle aynı durumda olan var mı diye ?

Hay Allah

Evet insanların zaaflarını duygularını sömürüp kandırıyorlar bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara da inancımız kalmadı
Gercekten öyle. .
Malesef. .
Direk kurumlara vermek garanti. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…