ankara da yardım bahanesiyle para toplanmasi

Çok var böyle ya, hele bazı semtlerde daha yoğun. Bana ayda yılda bir gelirler mesela, annemlere daha sık geliyorlar. Bazıları gerçek oluyor ama sosyal sorumluluk projeleri için tiyatro bileti satıyorlar 50 liraya falan. Tabi onlar da gerçek mi bilmem. :)
Kızılaydakiler daha fena, bir şey sorabilir miyim şeklinde yanaşıp eline küçücük kağıt bayrak tutuşturup yardım diyerek para istiyorlar. Ne yardımı olduğu belli değil.

Gercekten öyle. .
Malesef. .
Direk kurumlara vermek garanti. .
İki küçük oğlum var güm içinde çeşitli saatlerde uyuyorlar bu kişiler gelip uyandırıyorlar iyice sinir oldum ateşler içinde yanıyor yavrum zil çalıyor para topluyoruz acarmisiniz hiç insan tersleyemem ama zivanadan çıkardılar beni

Zili Sök en iyisi çalamasın

Son zamanlarda birde bu tür şeyler çıktı çarşıda vs ellere küçücük dergi kitap tutusturmak tabi hepsini geri veriyorum :)

Bende Ankara'dayım bizim apartmanın dış kapısı hep kilitli zillere basıncada kim o demeden açmıyorlar.Yollar dilenen suriyelilerle dolu.Açık söyleyeyim bazılarına üzülüyorum ama bazılarına hiç acımıyorum.Bahçelievler'de "camiye yardım" diye topluyorlardı zabıtalar yakalamış meğerse adam alkolikmiş parası kalmayınca kolonya içiyormuşda içki parası topluyormuş"
Ayağım yok bacağım yok diye deniz kızö gibi yerlerde sürünüyorlar,kör topal numarası yapıyorlar.

Zili Sök en iyisi çalamasın
Onuda düşündüm aşağıdan basiyorlar bide yemin ederim hergün sanki sozlesmisler kv aynı semtte oturuyoruz ona gelmiyorlarmis hiç gelmemişler

Kapıyı bende Acmiyorum biri açıyor demek ki sonra tüm daileri geziyorlar yorulmadan asansörle çıkıyorlar bedava is gelsin Paralar

İnsanlar nasıl beleş para kazanılır öğrenmişler . .

İnsanlar nasıl beleş para kazanılır öğrenmişler . .
Fakir fakirin halinden anları eskiden artık kime guvenecegimizi şaşırdık hırsızlık diz boyu kendi sitemizden birisi olsa gözüm kapalı yardım ederim hastalıktır ölümdür ama böyle insanlara güvenmiyorum.

Yaa evet ben de Ankara dayım
Nasıl bakımlı takım elbiseli geliyolar güzelce konuşuyorlar kaymakamlıktan geldik diyolar.ama artık açmıyorum hiç bir dilenciye de para vermiyorum 400 lira cezası varmiş

Aynenn öyle

Yaa evet ben de Ankara dayım
Nasıl bakımlı takım elbiseli geliyolar güzelce konuşuyorlar kaymakamlıktan geldik diyolar.ama artık açmıyorum hiç bir dilenciye de para vermiyorum 400 lira cezası varmiş
Para verenin mi alanın mi?

Dilenciye para vermenin cezası imiş.tv de duymuştum
Anammm dilenci gibi değil ki yardım amaçlı topliyorlar öyleyse bütün sitede sakin battı bir ay da en az 40 kişi geldi.

Anammm dilenci gibi değil ki yardım amaçlı topliyorlar öyleyse bütün sitede sakin battı bir ay da en az 40 kişi geldi.
valla o sayılır mı bilmiyorum ama sokaktaki dilenciye para vermek cezaya tabi imiş

Ay hakikaten gına geldi ya bide yolda yürürken durdurup yer yön sorup sonra yol parası isteyenler var. İlk defa başıma geldiğinde bilmiyordum bi kadın geldi bişey sorabilir miyim dşye çocuk da vardı yanında eşim cevap vermeden elimi tutup uzaklaştırfı kadının yanından şaşırdım bende eşimd kızıyorum kadın yer soracaktı niye cevap vermedin diye :) meğer adamın işe gidip gelirken hergün başıns geliyormuş da ordan biliyormuş :) insan yolda yürüyemez oldu böyleleri yüzünden

Bir kaç kişi de bundan şikayetci demek ki bir yayılma var millet beleş para kazanma pesinde

Sitenin panosuna uyarı kağıdı asacagim kapıyı açmayın ve para vermeyin diye aklıma aksam bu geldi herkes görür böylelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…