Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska hastane seceneginiz var mı?Kızlar merhaba ankara etlik Zübeyde Hanım da önereceğiniz iyi bir doktor var mı yardımcı olur musunuz
Oradaki drlar ihmali yüzünden düşük yaptım lekelerim ve ağrım olduğu halde beni eve yolladılar asla gitmem oraya dahaSami ulus bestepe ek binasini oneririm ben orda takip oldum ve dogum yaptim oguz hocayi ve yesim hocayi siddetle tavsiye ederim
Gittiğim özel bir klinik var devlet olarak da hep gülhaneye gittim virüs dolayı hiç bir yok şuan zebeyde kadın doğum üzerine olduğu için orda dr araştırmak istedim canım senin tavsiye edeceğin başka hastane varsa olurbaska hastane seceneginiz var mı?
Zekai Tahir Burak duruyor mu hala bilmiyorum duruyorsa orayı öneririm. Özel de lokman hekim önerim olur.Gittiğim özel bir klinik var devlet olarak da hep gülhaneye gittim virüs dolayı hiç bir yok şuan zebeyde kadın doğum üzerine olduğu için orda dr araştırmak istedim canım senin tavsiye edeceğin başka hastane varsa olur
Valla bende zubeydede buyuk problemler yasadim adim atmam cok kotu bi hastane baskada bilmiyorum ki neresi varGittiğim özel bir klinik var devlet olarak da hep gülhaneye gittim virüs dolayı hiç bir yok şuan zebeyde kadın doğum üzerine olduğu için orda dr araştırmak istedim canım senin tavsiye edeceğin başka hastane varsa olur
eklemek isterim. iki bebegimde de gerek hastane gerek doktorlar o dogum halinde travma yasattilar herkes de aynı seyi söyledi cevremde.Gittiğim özel bir klinik var devlet olarak da hep gülhaneye gittim virüs dolayı hiç bir yok şuan zebeyde kadın doğum üzerine olduğu için orda dr araştırmak istedim canım senin tavsiye edeceğin başka hastane varsa olur
Tamam canım teşekkür ederimZekai Tahir Burak duruyor mu hala bilmiyorum duruyorsa orayı öneririm. Özel de lokman hekim önerim olur.
Rahmi sinan karadeniz var cok iyi bi doktor ama malesef ona randevu aliyosunuz asistan doktorlar bakiyo her seferindeKızlar merhaba ankara etlik Zübeyde Hanım da önereceğiniz iyi bir doktor var mı yardımcı olur musunuz
Banada hep kötü şeyler anlattılar orası ile ilgili bilmiyorum canım valla nereye gideceğimi şaşar oldum artık hangisi carem olacak bilmiyorumValla bende zubeydede buyuk problemler yasadim adim atmam cok kotu bi hastane baskada bilmiyorum ki neresi var
Zübeyde icin mi diyosun canım bunu bende ilk doğumu orda yaptim yine oraya gidiyorum korktum şimdi sen oyle diyinceeklemek isterim. iki bebegimde de gerek hastane gerek doktorlar o dogum halinde travma yasattilar herkes de aynı seyi söyledi cevremde.
evet orayı diyorum. korkutmak istemem gercekten üzgünüm.. memnun musun?Zübeyde icin mi diyosun canım bunu bende ilk doğumu orda yaptim yine oraya gidiyorum korktum şimdi sen oyle diyince
Şuan bütün hastaneler öyle sanırım gülhanede vardı gitğim drlar ama şuan hiç biri yok hep asistan oda bi kan alıp yolluyor bende özel kliniği olan dr buldum ona gidiyorum ama kan felan devlette vermek zorunda kalıyorum 2 tahlille özel 300 tl istiyor bende kan sonuçları ordan alıp dr arıyorum gel dediği zaman gidiyorum özelde hem kan vermeyi devam ettireceğim hem de varsa devam ederim diye düşündüm muayne ücretleri arttı iyice bi gidişte 250 kafadan gidiyoRahmi sinan karadeniz var cok iyi bi doktor ama malesef ona randevu aliyosunuz asistan doktorlar bakiyo her seferinde
Ilk dogumumda tek sıkıntım bi odada 5 kişi kalmakti onun dışında hasta bakıcı felan güzel ilgilenmişti kontrole gittiğimde de oyle kotu bişeyle karşılaşmadım kadin doktorlar genelde cok tersliyolar tercih etmiyorum bendeevet orayı diyorum. korkutmak istemem gercekten üzgünüm.. memnun musun?
Nereye gidiyosunuz doktorunuz nasıl peki bu haftadan sonrada hiç bi yer kabul etmez gerci ama fiyatları felan nasılŞuan bütün hastaneler öyle sanırım gülhanede vardı gitğim drlar ama şuan hiç biri yok hep asistan oda bi kan alıp yolluyor bende özel kliniği olan dr buldum ona gidiyorum ama kan felan devlette vermek zorunda kalıyorum 2 tahlille özel 300 tl istiyor bende kan sonuçları ordan alıp dr arıyorum gel dediği zaman gidiyorum özelde hem kan vermeyi devam ettireceğim hem de varsa devam ederim diye düşündüm muayne ücretleri arttı iyice bi gidişte 250 kafadan gidiyo
Kan vermek için gideyim o halde çünkü dr bi de başka hastanede ver dedi Zübeyde ye git dedi bende varsa orda iyi dr gideyim dedimeklemek isterim. iki bebegimde de gerek hastane gerek doktorlar o dogum halinde travma yasattilar herkes de aynı seyi söyledi cevremde.
Bende duydum kötü şeyler asla orda doğum yapamamZübeyde icin mi diyosun canım bunu bende ilk doğumu orda yaptim yine oraya gidiyorum korktum şimdi sen oyle diyince
Eder neden etmesin para verince herkes kabul ediyor keçiörende bir dr gidiyorum bağlı olduğu hastane keçiören özel ama bunu çok met ettiler bana şehir dışından çok gelen oluyormuş bende memnunumNereye gidiyosunuz doktorunuz nasıl peki bu haftadan sonrada hiç bi yer kabul etmez gerci ama fiyatları felan nasıl