Ankara da yaşayanlar yardımcı ola bilir mi

Elifkskl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.178
978
123
Kızlar merhaba ankara etlik Zübeyde Hanım da önereceğiniz iyi bir doktor var mı yardımcı olur musunuz

Sami ulus bestepe ek binasini oneririm ben orda takip oldum ve dogum yaptim oguz hocayi ve yesim hocayi siddetle tavsiye ederim

Sami ulus bestepe ek binasini oneririm ben orda takip oldum ve dogum yaptim oguz hocayi ve yesim hocayi siddetle tavsiye ederim
Oradaki drlar ihmali yüzünden düşük yaptım lekelerim ve ağrım olduğu halde beni eve yolladılar asla gitmem oraya daha

Bence direk k Zübeyde hanımdan uzak dur canım çoğu tecrübeye göre hastane başlı başına iyi değil

Gittiğim özel bir klinik var devlet olarak da hep gülhaneye gittim virüs dolayı hiç bir yok şuan zebeyde kadın doğum üzerine olduğu için orda dr araştırmak istedim canım senin tavsiye edeceğin başka hastane varsa olur
Zekai Tahir Burak duruyor mu hala bilmiyorum duruyorsa orayı öneririm. Özel de lokman hekim önerim olur.

Gittiğim özel bir klinik var devlet olarak da hep gülhaneye gittim virüs dolayı hiç bir yok şuan zebeyde kadın doğum üzerine olduğu için orda dr araştırmak istedim canım senin tavsiye edeceğin başka hastane varsa olur
Valla bende zubeydede buyuk problemler yasadim adim atmam cok kotu bi hastane baskada bilmiyorum ki neresi var

eklemek isterim. iki bebegimde de gerek hastane gerek doktorlar o dogum halinde travma yasattilar herkes de aynı seyi söyledi cevremde.

Valla bende zubeydede buyuk problemler yasadim adim atmam cok kotu bi hastane baskada bilmiyorum ki neresi var
Banada hep kötü şeyler anlattılar orası ile ilgili bilmiyorum canım valla nereye gideceğimi şaşar oldum artık hangisi carem olacak bilmiyorum

Rahmi sinan karadeniz var cok iyi bi doktor ama malesef ona randevu aliyosunuz asistan doktorlar bakiyo her seferinde
Şuan bütün hastaneler öyle sanırım gülhanede vardı gitğim drlar ama şuan hiç biri yok hep asistan oda bi kan alıp yolluyor bende özel kliniği olan dr buldum ona gidiyorum ama kan felan devlette vermek zorunda kalıyorum 2 tahlille özel 300 tl istiyor bende kan sonuçları ordan alıp dr arıyorum gel dediği zaman gidiyorum özelde hem kan vermeyi devam ettireceğim hem de varsa devam ederim diye düşündüm muayne ücretleri arttı iyice bi gidişte 250 kafadan gidiyo

evet orayı diyorum. korkutmak istemem gercekten üzgünüm.. memnun musun?
Ilk dogumumda tek sıkıntım bi odada 5 kişi kalmakti onun dışında hasta bakıcı felan güzel ilgilenmişti kontrole gittiğimde de oyle kotu bişeyle karşılaşmadım kadin doktorlar genelde cok tersliyolar tercih etmiyorum bende

Şuan bütün hastaneler öyle sanırım gülhanede vardı gitğim drlar ama şuan hiç biri yok hep asistan oda bi kan alıp yolluyor bende özel kliniği olan dr buldum ona gidiyorum ama kan felan devlette vermek zorunda kalıyorum 2 tahlille özel 300 tl istiyor bende kan sonuçları ordan alıp dr arıyorum gel dediği zaman gidiyorum özelde hem kan vermeyi devam ettireceğim hem de varsa devam ederim diye düşündüm muayne ücretleri arttı iyice bi gidişte 250 kafadan gidiyo
Nereye gidiyosunuz doktorunuz nasıl peki bu haftadan sonrada hiç bi yer kabul etmez gerci ama fiyatları felan nasıl

Nereye gidiyosunuz doktorunuz nasıl peki bu haftadan sonrada hiç bi yer kabul etmez gerci ama fiyatları felan nasıl
Eder neden etmesin para verince herkes kabul ediyor keçiörende bir dr gidiyorum bağlı olduğu hastane keçiören özel ama bunu çok met ettiler bana şehir dışından çok gelen oluyormuş bende memnunum

Back
X