Ankara da yaşayanlar yardımcı ola bilir mi

Ilk dogumumda tek sıkıntım bi odada 5 kişi kalmakti onun dışında hasta bakıcı felan güzel ilgilenmişti kontrole gittiğimde de oyle kotu bişeyle karşılaşmadım kadin doktorlar genelde cok tersliyolar tercih etmiyorum bende
evet kadin doktorlardan sıkıntım. aynı odada sancı ceken bir bayana vurmustu doktor bagirdigi icin. erkek doktorlar ve bakicilar iyidi.

Bende duydum kötü şeyler asla orda doğum yapamam
Her yerde illa ki Iyide kotu de vardır bizim insanımız birazda abartmayi seviyo aslinda herşeyden korkutuyorlar iyisine denk gelmek gerçekten zor ilk doğumda dediğim gibi hasta bakıcı cok iyiydi cok guzel ilgilendi doktorlarda bi sıkıntı yaşamadım ama şimdi korkuyorum acikcasi

Eder neden etmesin para verince herkes kabul ediyor keçiörende bir dr gidiyorum bağlı olduğu hastane keçiören özel ama bunu çok met ettiler bana şehir dışından çok gelen oluyormuş bende memnunum
Anladım canım doktorun adını öğrenebilir miyim peki

Teşekkür ederim bende arastiriyim

Bedava yapmıyorlar ama bu işi sonuçta kimse kusura bakmasın ama vurmaya hakkı yok inşallah gerekli cezayı almistir
yani kimse zorlamadi da kendi sectigi meslek tahmin eder insan ne olacaagini. insallah sikayet de etmedim pisman oldum sonra. hatta o eylemden sonra baska bir doktor uyardi sonucTa aci cekiyor diye.

yani kimse zorlamadi da kendi sectigi meslek tahmin eder insan ne olacaagini. insallah sikayet de etmedim pisman oldum sonra. hatta o eylemden sonra baska bir doktor uyardi sonucTa aci cekiyor diye.
Ben haksızlık konusunda sessiz kalamıyorum cok anı tepkiler veriyorum tanıdığım tanımadığım olsun o an napardim acaba allah iyilerle karşılaştırsin

Keşke etseydin ne hakla vurur fitil fitil burnundan getirirdim doktor diye kendi bi halt zannedemez

Sami ulus bestepe ek binasini oneririm ben orda takip oldum ve dogum yaptim oguz hocayi ve yesim hocayi siddetle tavsiye ederim
Orada elif hoca ile arzu hocaya da ii diolar die duydum bende sehir hastanesine gidiorum da surekli doktor degisio asistanlar bakio adam akilli bilgi alamiosun kan ver gel ultrasona gir cik bugun git şu gün gel tatmin edici cevap alamiosun hastane değişikliği yapim diorum

Orada elif hoca ile arzu hocaya da ii diolar die duydum bende sehir hastanesine gidiorum da surekli doktor degisio asistanlar bakio adam akilli bilgi alamiosun kan ver gel ultrasona gir cik bugun git şu gün gel tatmin edici cevap alamiosun hastane değişikliği yapim diorum
Evet elif hocada cok iyi ama oranin sorumlusu sanirim genelde cok denk gelmiyor birde jinekoloji bolumuyle sanki daha fazla ilgileniyor ben gebeyken sadece iki kere denk getirebilmistim

Back
X