Ankara' da yavru kedi sahiplenmek istiyorum

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.328
2.762
448
merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum ve yavru kedi sahiplenmek istiyorum internet sitelerinden 1 yıldır takip ediyorum fkat ya ulaşamadım ya başkaları sahiplendi bi türlü bana kısmet olmadı. Bir de şansımı burada denemek istedim
Aslında öncelikle cins bir kedi olursa daha iyi olur. tepki gösterenler olabilir ama seçimim o yönde. Bu yüzden de ücretsiz bulmam çok zor ve 1 senedir uğraşıyorum. İran himalayan chinchilla siyam olabilir. ankara kırıkkale kırşehir kayseri illeride olabilir.kırma olabilir,rengi hiç önemli değil, tuvalet alışkanlığı ve aşıları gibi detaylarda önemli değil
teşekkür ederim...

Konunuz ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme bölümüne taşındı..

Iyi geceler canim.
Ucretsiz cins kedi bulman cok zor olur sanirim.
Bizim kizimiz 4bucuk aylik oldu.
2aylikken aldik bizde.
170 riyale. Tl bazinda 850 Tl.
Fotografta gordugun benim kizim.
Cok akilli masallah
Cokta cana yakin.
Gelir kendisi koynuma sokulur oyle uyuruz.
Sariliriz birbirimize.
Simdilerde sut dislerimizi dokuyoruz.
Biraz sikintimiz var yani.
Bu arada bir yurtdisindayiz.

peki nasıl ben en çok iran istiyorum bakımı kolay mı tüyleri çok dökülüyor diyolar ama

peki nasıl ben en çok iran istiyorum bakımı kolay mı tüyleri çok dökülüyor diyolar ama

Bizde siyam yada iran arasinda kalmistik.
Siyamlarda cok guzel. Heleki gozleri.
Ama bir kizimizi gorur gormez iste bu dedik
Oncelikle sdc seninle beraber senin yataginda yatiyor.
Kendi yatagi yok yani.
Tuyleri dokuluyor ewt ama eger arastirdiysan igneleri kontrolleri tamsa sorun yasanmiyor.
Bizde kizimizin kontrollerini aksatmiyoruz.
Ilk asimizi olduk.
Haftaya ikinci kontrolumuze gidecegiz.
O kadar akilli ki, biz kumunu balkona koyduk.
Cisi kakasi gelince de balkon kapisinin onunde miyavliyor
Aciktiginda da aynisini yapiyoruz.
Bakimlari cok kolay.
Cokta cana yakinlar.
Benim biricik kizim o
Varsa baska sormak istedigin dinliyorum.

ay çok güzel ya bende iran istiyorum ama çok pahalılar ne yapıcam bilemedim

bu gruba uye olun sahiplenmeyi bekleyen bir suru bebek var. aralarinda cins de var cins olmayan da.. sansiniz varsa cins bulursunuz ama bence her bebegin sahiplenilmeye hakki var neyse bu konuya hic girmeyeyim yoksa veryansin edicem

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizimizin ciftlesmesine daha cok var.
1bucuk 2seneyi buluyormus.
Hem babamiz vermemize musade etmez sanirim.
Cok duskun kizimiza.
Dedigin gb cok pahallilar.
Ama paraya kiymaya degiyor.

öncelikle teşekkür ederim ben bu siteyi bir süre takip ettim ama bi sonuç alamadım cins kediler vardı ama hep başka şehrlerdeydi. bir de ilana düştüğü anda kendiyi sahiplendirirler facebook çabuk işliyor çünkü önerebileceğiniz başka site var mı

Kizimizin ciftlesmesine daha cok var.
1bucuk 2seneyi buluyormus.
Hem babamiz vermemize musade etmez sanirim.
Cok duskun kizimiza.
Dedigin gb cok pahallilar.
Ama paraya kiymaya degiyor.

şu an öğrenciyim babam almak istiyo ama kendi evnde kalmasını istiyo bende öğrenci evime götürmek istiyorm ders çalışmazsn diyo öyle bi uzlaşamadık =)

Cok haklisin bencede. Her bebegin sahiplenmeye hakki var. Biz kizimizi aldiktan 1ay sonra yolda basi bos gezen kucucuk bir kopek yavrusu gorduk. Cok istedik alip onada bakmayi ama Misirla ayni ortama koydugumuz anda kizimiz hirlayip saldirmaya basladi. Caresiz gordugumuz yere geri biraktik. Annesi belki oralardadir diye.

şu an öğrenciyim babam almak istiyo ama kendi evnde kalmasını istiyo bende öğrenci evime götürmek istiyorm ders çalışmazsn diyo öyle bi uzlaşamadık =)

Ne mutlu sana yaa
Benimde babam istemezdi. Esim aldi banada.
Ders calismani engeller ewt ama nasil
Gelir defterinin kitabinin uzerinde yatar.
Kalemini isirir, atar.
Kagitlarini kemirir
Biz kizimla boyle ders calisiyoruz.

google'a kedi sahiplendirme yazarsaniz orada 4-5 tane site cikiyor ucretsiz sahiplendirme yapan. oralara bakabilirsiniz benim bildigim haysev disinda bir yer yok cunku.. bir de ladyevil var kk'de biliyorsunuzdur, onlar da sanirim sahiplendirme yapiyorlar ve de ankaradalar. yalniz illa cins istiyorum derseniz bilmiyorum size yardim edebilirler mi..
bu arada,
neden yalnizca cins kedi istiyorsunuz peki, merakimi bagislayin..

Ne mutlu sana yaa
Benimde babam istemezdi. Esim aldi banada.
Ders calismani engeller ewt ama nasil
Gelir defterinin kitabinin uzerinde yatar.
Kalemini isirir, atar.
Kagitlarini kemirir
Biz kizimla boyle ders calisiyoruz.

işte babamda benmle kalıcak diyo bu durumda 2 kedi almalıyız ama çok pahalı oluyo işte
arkadaşımın 2 tane iran ı var çok şekerler ya çok alıştım onlara o yüzden iran istiyorum

biliyorum can candır böyle uğraşması hoşuma gidiyor . arkadaşımında iran kedisi vardı beraber uyuduk alıştım onun yerini doıldurmak istiyorum

Ne demek canim benim. Elimden gelen birsey olsaydi keske.
Ama bir gun kedin olursa seninde, diledigini danisabilirsin bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…