peki nasıl ben en çok iran istiyorum bakımı kolay mı tüyleri çok dökülüyor diyolar ama
merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum ve yavru kedi sahiplenmek istiyorum internet sitelerinden 1 yıldır takip ediyorum fkat ya ulaşamadım ya başkaları sahiplendi bi türlü bana kısmet olmadı. Bir de şansımı burada denemek istedim
Aslında öncelikle cins bir kedi olursa daha iyi olur. tepki gösterenler olabilir ama seçimim o yönde. Bu yüzden de ücretsiz bulmam çok zor ve 1 senedir uğraşıyorum. İran himalayan chinchilla siyam olabilir. ankara kırıkkale kırşehir kayseri illeride olabilir.kırma olabilir,rengi hiç önemli değil, tuvalet alışkanlığı ve aşıları gibi detaylarda önemli değil
teşekkür ederim...
bu gruba uye olun sahiplenmeyi bekleyen bir suru bebek var. aralarinda cins de var cins olmayan da.. sansiniz varsa cins bulursunuz ama bence her bebegin sahiplenilmeye hakki var neyse bu konuya hic girmeyeyim yoksa veryansin edicem
Kizimizin ciftlesmesine daha cok var.
1bucuk 2seneyi buluyormus.
Hem babamiz vermemize musade etmez sanirim.
Cok duskun kizimiza.
Dedigin gb cok pahallilar.
Ama paraya kiymaya degiyor.
bu gruba uye olun sahiplenmeyi bekleyen bir suru bebek var. aralarinda cins de var cins olmayan da.. sansiniz varsa cins bulursunuz ama bence her bebegin sahiplenilmeye hakki var neyse bu konuya hic girmeyeyim yoksa veryansin edicem
şu an öğrenciyim babam almak istiyo ama kendi evnde kalmasını istiyo bende öğrenci evime götürmek istiyorm ders çalışmazsn diyo öyle bi uzlaşamadık =)
öncelikle teşekkür ederim ben bu siteyi bir süre takip ettim ama bi sonuç alamadım cins kediler vardı ama hep başka şehrlerdeydi. bir de ilana düştüğü anda kendiyi sahiplendirirler facebook çabuk işliyor çünkü önerebileceğiniz başka site var mı
Ne mutlu sana yaa
Benimde babam istemezdi. Esim aldi banada.
Ders calismani engeller ewt ama nasil
Gelir defterinin kitabinin uzerinde yatar.
Kalemini isirir, atar.
Kagitlarini kemirir
Biz kizimla boyle ders calisiyoruz.
Ne mutlu sana yaa
Benimde babam istemezdi. Esim aldi banada.
Ders calismani engeller ewt ama nasil
Gelir defterinin kitabinin uzerinde yatar.
Kalemini isirir, atar.
Kagitlarini kemirir
Biz kizimla boyle ders calisiyoruz.
google'a kedi sahiplendirme yazarsaniz orada 4-5 tane site cikiyor ucretsiz sahiplendirme yapan. oralara bakabilirsiniz benim bildigim haysev disinda bir yer yok cunku.. bir de ladyevil var kk'de biliyorsunuzdur, onlar da sanirim sahiplendirme yapiyorlar ve de ankaradalar. yalniz illa cins istiyorum derseniz bilmiyorum size yardim edebilirler mi..
bu arada,
neden yalnizca cins kedi istiyorsunuz peki, merakimi bagislayin..
Misiriniz da pek sevimliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?