Gebeliğe Hazırlık Ankara denge labaratuarinda hsg cektirenler varmii kizlarrr yardım edin 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vesvey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
13
0
1
27
Tüp bebek tedavisindeyiz doktorum Recai pabuccu bana rahim filmi cektrmem gerektiğini söyledi ve denge görüntüleme merkezinde cektirmem daha iyi olurmuş fakat anestezi yapmiyolar çektiren varsa bilgi verebilirmi çok korkuyorum

Ben ankara baskent hastanesinde çektirdim . Anestezisiz olmasina rağmen hic agrim sizim olmadı. Personeller gayet iyiydi. Sonrasinda çıktım gezdim yürüdüm 2-3 gün kanama oldu sadece. Ancak kişiden kişiye cok değişiyor okudugum kadariyla cok ağrılı olanlarda varmış.

Evet öyleymiş bende iki üç güne gitmem gerekiyo çok korkuyorum napicam nasıl olucak hiç bir fikrim yok

Evet öyleymiş bende iki üç güne gitmem gerekiyo çok korkuyorum napicam nasıl olucak hiç bir fikrim yok
Bende çok korkuyordum senin gibi. Hatta o gün sabaha kadar uyumadim o derecede. Sonra meger bisey yokmuş dedim

Korkucak hicbisey yok inan canım. Bende anestezide korktuğum için anestezisiz cektirmistim başkentte. Yanında pet götür sadece işlem sonrası kanama değilde lekelenme şeklinde olmustu benim. Bide randevu saatinden 1 saat önce ağrı kesici al..
Umarım sıkıntısız atlatırsın sonucunda temiz çıkar.. Peki Recai hocadan memnun musun? Bide ücret için ne kadar dediler ?

Hangi ağrı kesiciyi kullaniyim ? Çok memnunum inanılmaz derecede ilgili kendisi daha öncede başka bir doktorda tedavi görmüştüm sadece muayene ederek tüp bebeğe yönlendirdi bizi sonuç kötüydü baya ama Recai hoca çok inceliyo bazı testler yapıldı kan falan verdim rahim filmi istedi bidahaki ayada ignelerim baslicak inşallah ücreti 18 bin TL dedi herşey içinde diğer tarafta aynı almıştı zaten rosi tekniği uylucaz bu sefer bakalım canım aklıma takılan bı rahim filmi işte nasıl oluyo nasıl bı acı hiçbir fikrim yok

Ben arveles almıştım ağrı kesici olarak kuzum. Korkma çok kısa bir işlem zaten. Stres olma sakın ol...
18 bin TL içinde neler var ?? Hani embriyo dondurma falan da var mı? Bide hangi problemle tüp bebeğe basliyorsunuz?

Elimde degil yarın 2 de gidicem işte bakalım canım hepsi içinde rosi tekniği mikro tese ilaçlar benim ve eşimin muayene ücreti dondurma yumurta toplma vs . Eşim azosperm bende polikistik over hastasıyım

Elimde degil yarın 2 de gidicem işte bakalım canım hepsi içinde rosi tekniği mikro tese ilaçlar benim ve eşimin muayene ücreti dondurma yumurta toplma vs . Eşim azosperm bende polikistik over hastasıyım
İnşallah saglikla evladın sımsıkı tutunur kuzum. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Tatlım bugün gidecektim doktora yanılmıyorsam.. nasıl geçti ?
Tatlım bugün gidecektim doktora yanılmıyorsam.. nasıl geçti ?
Çok agriliydi ama dayandım güzelim ya şuan biraz kaskla bel ağrısı var çok korktum girerken ama daha uzun surseydi bayilabilirdimde ne yalan soyliyim ama doktorlar çok ilgiliydi sonuçlar güzele benziyo dedi oradaki doktor kağıda baktım bende sonuçlar iyi diyo sanırım bildiğim kadarıyla bakalım Recai hocaya goturucez bide antibiyotik verdi onu kullanmaya biraz çekiniyorum yemek borusunu tahriş ediuomus sanırım

Ohhh sonuçlarin güzel temiz çıkışı unutturmustur acılarını.. gözün aydın canım..
Adı ne antibiyotiğin? Kuzum kullan bence çünkü o da bı operasyon Allah korusun iltihabı önlüyor o antibiyotik..

Allah razı olsun canım benim tetradox verdi kapsül halinde bı antibiyotik

Reçetesinde yaziyo canım mideyle bı anlasmazligi varmış hapın
Tetradox u bol su ile ic. Ictikten sonra en az 2 saat yatma uzanma. Dik oturabilirsin sandalye oturuşu şeklinde. Yada yürüyüş yapabilirsin. Geçmiş olsun canim.

Fiyati ne kadardi acaba bende cektircem devlette iptal olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…