Ankara devlet hastanesinde ameliyat

bbstyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
104
54
48
28
Arkadaşlar ankarada devlet hastenelerinde ameliyat olan ya da olmayı düsünenler var mı. Önerebilceğiniz doktorlar varsa fikrinizi almak isterim. Maalesef 2 aydır doktor arayısındayım hala karat veremedim

Aynen bende araştırmadayım. Nafiz korezden kbb uzmanı Özmen karaya randevu aldim ameliyatları çok başarılı görünüyor. Bi kaç kişide yenimahalle eğitim araştırmada aydın koç u tavsiye etti ne olacak bakalim. Sen randevu felan almadinmi

Aynen bende araştırmadayım. Nafiz korezden kbb uzmanı Özmen karaya randevu aldim ameliyatları çok başarılı görünüyor. Bi kaç kişide yenimahalle eğitim araştırmada aydın koç u tavsiye etti ne olacak bakalim. Sen randevu felan almadinmi
Yok henüz kimseden randevu almadım hala doktor arayısındayım

Yok henüz kimseden randevu almadım hala doktor arayısındayım
Hayirlisi olsun inşallah. Bende hafif kemik eğriliği varmış içte ve etlerde şişlik varmış o yüzden kbbye gittim . Marta verdi ama ya randevuyu çok uzak😔

Canım özmen kara fiyat olarak ne dedi ve ne kadar attı günü

Mart ayında dedi 1700 2000 arası dedi. Tabi burnum kalın ve kemerli

Baktı içine canim ameliyat edelim etmişken düzeltelim dedi .atarsak martta hemen olmak iistersen 4000 tl dedi

Özmen kara hangi hastanede randevu nasıl alabilirim acaba ? Bir de ameliyat oldunuz mu memnun musunuz?

Hayirlisi olsun inşallah. Bende hafif kemik eğriliği varmış içte ve etlerde şişlik varmış o yüzden kbbye gittim . Marta verdi ama ya randevuyu çok uzak😔
Bende ocak ayinda olacagim ozmen hoca kilinik aciyormus acaba randevularimizda sorun yasanir mi devlette devam eder mi?

Back
X