Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok henüz kimseden randevu almadım hala doktor arayısındayımAynen bende araştırmadayım. Nafiz korezden kbb uzmanı Özmen karaya randevu aldim ameliyatları çok başarılı görünüyor. Bi kaç kişide yenimahalle eğitim araştırmada aydın koç u tavsiye etti ne olacak bakalim. Sen randevu felan almadinmi
Hayirlisi olsun inşallah. Bende hafif kemik eğriliği varmış içte ve etlerde şişlik varmış o yüzden kbbye gittim . Marta verdi ama ya randevuyu çok uzakYok henüz kimseden randevu almadım hala doktor arayısındayım
Canım özmen kara fiyat olarak ne dedi ve ne kadar attı günüAynen bende araştırmadayım. Nafiz korezden kbb uzmanı Özmen karaya randevu aldim ameliyatları çok başarılı görünüyor. Bi kaç kişide yenimahalle eğitim araştırmada aydın koç u tavsiye etti ne olacak bakalim. Sen randevu felan almadinmi
Muayne ediyo mu yoksa direk gün mü veriyo canım bazı yerlerde doktor bile bakmıyo asistan bakıyo maalesefMart ayında dedi 1700 2000 arası dedi. Tabi burnum kalın ve kemerli
Aa bu çok iyiymiş ben sanırım hemen olmak isterimBaktı içine canim ameliyat edelim etmişken düzeltelim dedi .atarsak martta hemen olmak iistersen 4000 tl dedi
Eğer öyle bi imkanın varsa hemen git bence . Insta adresi var ozmen kara diye ordan bakabilirsinAa bu çok iyiymiş ben sanırım hemen olmak isterim
Özmen kara hangi hastanede randevu nasıl alabilirim acaba ? Bir de ameliyat oldunuz mu memnun musunuz?Aynen bende araştırmadayım. Nafiz korezden kbb uzmanı Özmen karaya randevu aldim ameliyatları çok başarılı görünüyor. Bi kaç kişide yenimahalle eğitim araştırmada aydın koç u tavsiye etti ne olacak bakalim. Sen randevu felan almadinmi
Size mesajım geldimi özelden mesajınız cevaplanamiyorÖzmen kara hangi hastanede randevu nasıl alabilirim acaba ? Bir de ameliyat oldunuz mu memnun musunuz?
Bende ocak ayinda olacagim ozmen hoca kilinik aciyormus acaba randevularimizda sorun yasanir mi devlette devam eder mi?Hayirlisi olsun inşallah. Bende hafif kemik eğriliği varmış içte ve etlerde şişlik varmış o yüzden kbbye gittim . Marta verdi ama ya randevuyu çok uzak![]()
Randevu verdiyse yapar mecbur sorun olacağını sanmıyorum. Klinik açacağını yeni duydumBende ocak ayinda olacagim ozmen hoca kilinik aciyormus acaba randevularimizda sorun yasanir mi devlette devam eder mi?