Ankara Devlet Hastanesinde Burun Estetigi

Jamiryo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
14
6
86
Merhaba arkadaslar Ankarada devlet hastanesinde burun estetigi yaptirmak istiyorum. Daha onceden yaptiranlar, doktor onerebilicekler yazabilir mi..luutfennnn

Merhaba arkadaslar Ankarada devlet hastanesinde burun estetigi yaptirmak istiyorum. Daha onceden yaptiranlar, doktor onerebilicekler yazabilir mi..luutfennnn
Merhaba ben ankara tıp devlet cebecideki hastanesinde burun estetiği oldum doktorumun ismi mehmet serdar gültan ve gerçekten çok memnunum. Kendisi anabilim dalı başkanı yani işinde çok iyi ve 2.500 e oldum ameliyatı. Nefes alma sorunum yoktu şuan 1 ayı geçicek ameliyat olalı ve gerçekten memnunum:)

Fikir edinmen için öncesi ve sonrası resimleri de paylaştım resimler açılır inşallah:)

Eklentiler

• image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 1.945
  • image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 2.738
Ben kendisinden randevu almaya calistim ama alamadim bana ozelden ulasabilir misin rica etsem

Arkadaşlar 3 gün önce ameliyat oldum. Bu morluk ve şişlikler için öneriniz var mi????? Ve tampon cikarken aciyor mu

Gazi üniversitesi hastanesinde Serhan Tuncer e ameliyat oldum
Merhabalar burnunuzun ilk ve son halini çok rica etsem atar mısınız ki özel mesajlardan? ben Serhan Tunceri istiyordum ama sonra medicana hastahanesine geçti dediler,bir doktor daha var kafamda bir de karşılaştırıp düşünmek istiyorum,teşekkür ederim şmdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…