- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
Once 182 den randevu aliyosun 1 veya 2 gun icinde veriyolar gidip konusup karar verirsen tahlilleri tamamliyosun sonra devlet hastanesinde olmak ostersen tam 2 veya 2.5ay gun veriliyor
Bide burun amliyati yazin zor oldugu icin kisin tercih ediliyor daha cok
Sicak iyi gelmiyor enfeksiyon riski oluyor gunesede cikmaman gerek bi sure
Gazi de ameliyat yapıyor mu serhan beyGazi üniversitesi hastanesinde Serhan Tuncer e ameliyat oldum
Ben fiyat sorduğumda 950 tl idi. Hoca farkı mıdır bu rakamMerhaba ben ankara tıp devlet cebecideki hastanesinde burun estetiği oldum doktorumun ismi mehmet serdar gültan ve gerçekten çok memnunum. Kendisi anabilim dalı başkanı yani işinde çok iyi ve 2.500 e oldum ameliyatı. Nefes alma sorunum yoktu şuan 1 ayı geçicek ameliyat olalı ve gerçekten memnunum:)
Kafalarına göre fiyat veriyorlar arkadaşıma da 1.300 demişlerdiBen fiyat sorduğumda 950 tl idi. Hoca farkı mıdır bu rakam
Sakıncası yoksa nerde olduğunuzu söyler misinizDevlette oldum tavsiye etmiyorum. Kavisli ve kalkık istemiştim. Doktorum ameliyattan 20 gün sonraya gün verdi ilk kontrol için. Kontrole kadar zaten içim içimi yedi, ne kavis vardı, ne burnumda önemli bi değişim. Hafif kemer vardı, onu bile törpülemeye korkmuş doktor. Kontrolde de sana doğal burun yaptım, yapay olsun istemedim dedi. E mübarek ben öyle mi istedim. Sanki bana değil kendine burun yapıyor. Kavis yok, hafif kemer var burnumda dedim. çok canını sıkarsa 5 ay sonra tekrar yaparız dedi. Kaldı 4 ayım. 4 ay sonra aynı doktora revizyona gideceğim. Evet çok canımı sıkıyor, boşuna ameliyat oldum, devlette maalesef hastanın görüşü pek dikkate alınmıyor, bu gerçek! Şimdiki aklım olsa direk özelde yaptırırdım ama revizyon ücretsiz olacağı için yine mecburen devlette olacağım.
Ameliyat ücreti miBen fiyat sorduğumda 950 tl idi. Hoca farkı mıdır bu rakam
Özelden doktorunuzu söyler misiniz acaba plastik cerrahiye mi yoksa kbbye mi oldunuz ve ameliyatı ne zamana alabildiniz muayeneden sonraAnkara eğitim hast. Sağlık sorunu da olduğu için bi kısmını devlet karşıladı. 1400 tl tuttu
Hng DrDevlette oldum tavsiye etmiyorum. Kavisli ve kalkık istemiştim. Doktorum ameliyattan 20 gün sonraya gün verdi ilk kontrol için. Kontrole kadar zaten içim içimi yedi, ne kavis vardı, ne burnumda önemli bi değişim. Hafif kemer vardı, onu bile törpülemeye korkmuş doktor. Kontrolde de sana doğal burun yaptım, yapay olsun istemedim dedi. E mübarek ben öyle mi istedim. Sanki bana değil kendine burun yapıyor. Kavis yok, hafif kemer var burnumda dedim. çok canını sıkarsa 5 ay sonra tekrar yaparız dedi. Kaldı 4 ayım. 4 ay sonra aynı doktora revizyona gideceğim. Evet çok canımı sıkıyor, boşuna ameliyat oldum, devlette maalesef hastanın görüşü pek dikkate alınmıyor, bu gerçek! Şimdiki aklım olsa direk özelde yaptırırdım ama revizyon ücretsiz olacağı için yine mecburen devlette olacağım.
Canım baya herkese soruyosun ama sanırım bilinen bi doktor degil ya da forumda yaptıran yok daha bilindik bi doktor tercih et istersen en azından bir kaç örneğini görebilecegin bende gata da olucam ve ben biraz daha bildigim bi doktora olucam ve de gata evime yakın diye orayı tercih ettim imkanın varsa bilinen devlettede olsa tanınmış bi doktor tercih etKızlar gatada özgür hürkal hiç duydunuzmuu?
Ay günde alındı bakalım nolcak sonuccCanım baya herkese soruyosun ama sanırım bilinen bi doktor degil ya da forumda yaptıran yok daha bilindik bi doktor tercih et istersen en azından bir kaç örneğini görebilecegin bende gata da olucam ve ben biraz daha bildigim bi doktora olucam ve de gata evime yakın diye orayı tercih ettim imkanın varsa bilinen devlettede olsa tanınmış bi doktor tercih et
Ne zamana gün verdiler canımAy günde alındı bakalım nolcak sonucc
Bende ona gitmeyi düşünüyordum fakat çok duyulan biri olmadığı için vazgectim ne kadar fiyat verdi ve günü ne zamana verdiAy günde alındı bakalım nolcak sonucc
merhaba endişelenmeyin ben kendisine asistan iken ameliyat oldum. İşinde başarılı bir cerrahAy günde alındı bakalım nolcak sonucc
Bana da detay verebilir misin rica etsemözel mesaj attım
nasıl şuan burnunuz beğeniyomusunuz güzelmi ya fotoğraf ata bilme imkanınız varmı bende olucamdaGazi üniversitesi hastanesinde Serhan Tuncer e ameliyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?