B Babyyoda Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 1.296 1.006 333 39 22 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #1 Arkadaşlar yumurta rezervi ve kalitesi düşük olanlar için Ankara’da doğal siklus uygulayan doktor tavsiyesi olan var mısır acaba ? Aret kamar gibi ?
Arkadaşlar yumurta rezervi ve kalitesi düşük olanlar için Ankara’da doğal siklus uygulayan doktor tavsiyesi olan var mısır acaba ? Aret kamar gibi ?
umutcannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 726 En iyi cevaplar 1 300 33 22 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #2 Babyyoda .!.: Arkadaşlar yumurta rezervi ve kalitesi düşük olanlar için Ankara’da doğal siklus uygulayan doktor tavsiyesi olan var mısır acaba ? Aret kamar gibi ? Genişletmek için tıkla... Gerekli gördüklerinde yapıyorlar diye biliyorum
Babyyoda .!.: Arkadaşlar yumurta rezervi ve kalitesi düşük olanlar için Ankara’da doğal siklus uygulayan doktor tavsiyesi olan var mısır acaba ? Aret kamar gibi ? Genişletmek için tıkla... Gerekli gördüklerinde yapıyorlar diye biliyorum
Misapasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2019 2.009 1.800 133 22 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #3 Babyyoda .!.: Arkadaşlar yumurta rezervi ve kalitesi düşük olanlar için Ankara’da doğal siklus uygulayan doktor tavsiyesi olan var mısır acaba ? Aret kamar gibi ? Genişletmek için tıkla... Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim
Babyyoda .!.: Arkadaşlar yumurta rezervi ve kalitesi düşük olanlar için Ankara’da doğal siklus uygulayan doktor tavsiyesi olan var mısır acaba ? Aret kamar gibi ? Genişletmek için tıkla... Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim
B Babyyoda Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 1.296 1.006 333 39 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #4 Misapasa .!.: Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... cok teşekkür ederim sizin de mi yumurtanız az çıkıyordu acaba?
Misapasa .!.: Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... cok teşekkür ederim sizin de mi yumurtanız az çıkıyordu acaba?
B Babyyoda Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 1.296 1.006 333 39 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #5 Babyyoda .!.: cok teşekkür ederim sizin de mi yumurtanız az çıkıyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Misapasa .!.: Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Bu arada çok tebrik de ederim onu atlamışım umarım sağlıkla gelir bebeğiniz
Babyyoda .!.: cok teşekkür ederim sizin de mi yumurtanız az çıkıyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Misapasa .!.: Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Bu arada çok tebrik de ederim onu atlamışım umarım sağlıkla gelir bebeğiniz
umutcannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 726 En iyi cevaplar 1 300 33 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #6 Misapasa .!.: Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... merhaba doğal deniyor bende de bi görünen yumurtam vardı 6 gün kullandım Gonal f gelişmemiş yeni oluşan var bi tane ondan devam edicem dedi. Niye böyle oldu anlamadım.
Misapasa .!.: Bize Bahçeci tüp bebek merkezinde Yusuf Aytaç bey doğal siklüs uyguladı pozitifi gördük Allah a şükür,çok ilgili bir dr ve merkez tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... merhaba doğal deniyor bende de bi görünen yumurtam vardı 6 gün kullandım Gonal f gelişmemiş yeni oluşan var bi tane ondan devam edicem dedi. Niye böyle oldu anlamadım.
Misapasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2019 2.009 1.800 133 25 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #7 Babyyoda .!.: cok teşekkür ederim sizin de mi yumurtanız az çıkıyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Bizim spermde sorunumuz vardı,doğal sikküs bildiğim kadarıyla yumurtalığı normal olup düzenli adet olanlara yapılıyordu
Babyyoda .!.: cok teşekkür ederim sizin de mi yumurtanız az çıkıyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Bizim spermde sorunumuz vardı,doğal sikküs bildiğim kadarıyla yumurtalığı normal olup düzenli adet olanlara yapılıyordu
umutcannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 726 En iyi cevaplar 1 300 33 25 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyyoda #8 Ben de rezervi az olanlarda uygulanıyor diye biliyorum çünkü zaten az ilaçla da az oluyo ilaç vermek yerine doğal yapıyorlar
Ben de rezervi az olanlarda uygulanıyor diye biliyorum çünkü zaten az ilaçla da az oluyo ilaç vermek yerine doğal yapıyorlar