ankara doğum için zekai tahirde doktor tavsitesi ?

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
2
296
37
Ankara
7+3 günlük gebeyim ama bi r türlü karar veremedim herkesin farklı yerlerde farklı anıları var hayırlssı diyorum artık ne diyim.özele gidemem çok para alıyorlar.ssk lıyım.bide gebeliğin ilk günleri nelere en çok dikkat edilmeli sağlık ocağına gidip kayıt yaptırcam aşı için.2. kontroluüme bi doktor girsin onunlada sona kadar gideyim sitiyorum.

7+3 günlük gebeyim ama bi r türlü karar veremedim herkesin farklı yerlerde farklı anıları var hayırlssı diyorum artık ne diyim.özele gidemem çok para alıyorlar.ssk lıyım.bide gebeliğin ilk günleri nelere en çok dikkat edilmeli sağlık ocağına gidip kayıt yaptırcam aşı için.2. kontroluüme bi doktor girsin onunlada sona kadar gideyim sitiyorum.

öncelikle bebeğin hayırlı olsun,
ankarada yaşıyorsun sanırım.sana tek tavsiyem etlik doğumevine gitmek gibi bir hata yapma..:19:
ben orada doğum yaptım tabiri caizse ölümlerden döndüm..hadi ben bir istisnayım diyeyim,
gözümün önünde sancı çeken kadınları çok bağırıyor diye tokatlamak,sürekli azarlamak,stajerlerin ikide bir gelip parmakla güya muayene etmesi,daha neler neler...........bunlarda istisna olamaz heralde....
bu hastane dışında diğer ssk hastanelerini tercih edebilirsin iyice araştırıp çünkü ben araştıramadım pek fazla.kontrollerini yapan dr.unda doğumuna girmesi için o doktarla anlaşıp bi ücret ödemek durumundasın maalesef...
sağlıklı hamilelik dönemi ve hayırlı doğumlar diliyorum sana.rabbim bi avazda kurtarır inş.:79::79:

Back