Ankara doğum paketi ve öneri doktor ?

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
946
291
53
Merhaba 6 haftalık hamileyim . Ankarada doğum paketi fiyatları nasıl acaba? Birde önerilen hastane veya doktor var mı ?

Merhaba, konuyu açalı 2 3 gun olmus ama genede yazym. Özel de düşünüyorsan liv de ebru hanım Dı sanırım eltim 8 ay once orada doğum yaptı 9 500 TL idi paket fiyatı suan nedir bilemiyorum. Telefonla arayıp sorunca bilgi veriyor bir cok yer.

Ben kendim Galen Center a gidiyorum klinik.
Dr um Reyyan Özcan Temizkan.
İlk dogumum da da gebelık takıbımı dogumumu kendisi yaptırmştı gayet memnundum tercihim yine o oldu. İsimle arastrrsanz gorursunuz zaten ilgisi bilgisi anlayışı mükemmel bir hekim.

Saglıklı gebelikler dilerm sizede

Çok teşekkür ederim sağlık sigortamın koru hasanesi ile anlaşması varmış oraya gideceğim diğerlerine göre uygun oluyor ama orada hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederik cevabınız için

Ben ilk dogumumu koru da yaptım canım Dr u mun o hastaneyle de anlaşması vardı iyi bir tercih köklü bir hastane. Aylin hanım vardı orada halen devam ediyor mu bilmiyorum ama onu da cok oneren oluyor..

Birde ne kadarmıs koruda doğum öğrendin mi

Aydan Biri yi de aile hekimimiz onermsti bana koru da dogum yapacağımı duyunca ama benm doktorum belliydi hastaneyle işim yoktu, Dr um dışarıdan dı. O sebeple hiç düşünmedim.
Ama " aydan hanım cok basarılı eşimi kendisi doğurtmustu " demişti aile hekimimiz.

12.500 dedilee koruda doğum paketlerine. Ama doktor arayışındayım dediğim gibi aylin hanıma bi bakarım :)

Aydan biri internette gördüm canım onuda olabilir tabi :)

Merhaba bende Reyyan hocayi araştırıyorum . Soğuk paketi mi aldınız hangi hastane ile anlaşmalı,fiyatı nedir rica etsem paylaşır mısınız ?

Koruda Duygu Altan'a gidiyorum ben. Çok ilgili anlayışlı bir doktor. İşim gereği bir süre şehir dışında idim başka doktorda o süreçte bile tüm sorularıma cevap verdi vatsaptan sorduğumda.

Tavsiye ederim kesinlikle.

Duygu altan devam ediyormusun?
Ben 8 haftalik hamileyim doktor karar vermedim.

Koru hastane baktim, elif ozan sahin veya duygu altan düşünüyorum.

Evet devam ediyorum. Hala çok memnunum :) inşallah devam sürecinde de böyle devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…