• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara DSİ Lokalinde düğün ?

gulcinkaplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
12
0
36
Ankara
Merhaba arkadaslar.. yeni üyeyim ama gerçekten çok faydalı bir site tavsiyelerinizi bekliyorum...
nisan ayında DSİ LOKALİNDE düğün planlıyorum daha önce orada düğüün yapmış olan var mı ????
çok acil bilgiye ihtiyacım var ....:64:

ben biliyorum orda bi düğüne gitmiştik aynı yerse hatırladığım güzeldi fena değildi yeri bi çok düğün salonundan iyi en azından

teşekkür ederim... odtü nün karsısındaki lokali tutumayı düşünüyoruz ama karar vermek cok zor .......
daha önce orada düğüne gitmedim servis ve müzik nasıl olur diye endişeleniyorum..

teşekkür ederim... odtü nün karsısındaki lokali tutumayı düşünüyoruz ama karar vermek cok zor .......
daha önce orada düğüne gitmedim servis ve müzik nasıl olur diye endişeleniyorum..

müziği bence kendiniz ayarlayın çünkü tarzınıza yakın olmayabilir yeterince eğlendirmeyebilr zaten görüşmek için gittiğinizde bilgilendirirler bizim gittiğimiz düğünde pastayı orası yapmamıştı dışardan yaptırmışlardı nedenini bilmiyorum ama onuda bi sorun belki fiyatı uygun değildir herşeye para harcıycaksınız düşünmek lazım ince detayları çok masraf var çok :76:

Merhaba arkadaslar.. yeni üyeyim ama gerçekten çok faydalı bir site tavsiyelerinizi bekliyorum...
nisan ayında DSİ LOKALİNDE düğün planlıyorum daha önce orada düğüün yapmış olan var mı ????
çok acil bilgiye ihtiyacım var ....:64:

merhaba.. kardeşimde bu yaz evlenecek inşallah. düğünü Ankara da olmayacak ama güzel bir kına yapmayı planlıyoruz fiyatlar hk.bilgi alıoruz bakalımm.DSİ de fiyat nasıl peki ??

şimdiden mutluluklarrr:nazar:

Back
X