Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kliniği var malesef hastanede çalışmıyor.Teşekkürler Hangi hastanede acaba çağrı bey
Devlette bana da kızıma hamileyken sıkıntılı dediler zakai Tahir hastanesinde başka hastanede bir sıkıntı olmadığını söylediler 3 düşük yaptım bu defa da yapmaktan korkuyorum dün Zübeyde Hanım hastanesine gittim oda dedi kesede bozukluk var 23 mm olana kadar bekleyelim dedi şuan 13 mm o kadar moralim bozuk ki bu durumu yaşayıp sıkıntısız bebeğini kucağına almış birisi vardır diye bir umut arıyorumAnkara üniversitesi Prof Dr Ruşen Aytaç.. Tunalı Hilmi'de özel muayenehanesi de vardı..
Benim oğlum için devlet hastenesindeki Dr'lar 3 kere detaylı usg'ye sokmuştu karın bölgesi dar şöyıe zayıf böyle zayıf diye korkuttular sürekli beni..
Ruşen Hoca 3500 e yakın doğar bir sorun yok dedi ve 3430 la kucağıma aldım oğlumu.. Hala çalışıyormuş hastanede, muayenehanesi ne durumda bilmiyorum ama güvenebilirsiniz..
Kardeşimin 2 düştüğü benim 1 düştüğüm olmuştu Ruşen hocadan önce ikimizde aynı Dr ile doğum yaptık..
Özel hastaneye gitmek için inanın şuan maddi durumum yok olsa hiç beklemeden gidicemEsra aktepe keskin özel muayenesi var
Bence bir perinatoloji uzmanı ile ilerleyin sonuçta riskli gebelik grubundasınız 3 düşük ile.Devlette bana da kızıma hamileyken sıkıntılı dediler zakai Tahir hastanesinde başka hastanede bir sıkıntı olmadığını söylediler 3 düşük yaptım bu defa da yapmaktan korkuyorum dün Zübeyde Hanım hastanesine gittim oda dedi kesede bozukluk var 23 mm olana kadar bekleyelim dedi şuan 13 mm o kadar moralim bozuk ki bu durumu yaşayıp sıkıntısız bebeğini kucağına almış birisi vardır diye bir umut arıyorum
Evet maalesef öyle bende güvenemiyorum pazartesiye kadar bekleyip özele gidebilirsem gidicem ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sağolun ilginiz içinBence bir perinatoloji uzmanı ile ilerleyin sonuçta riskli gebelik grubundasınız 3 düşük ile.
Zekai Tahiri de Zübeyde hanımı da beğenmiyorum ben. Zekai Tahir'de çok sorun yaşadım. Öyle Büyük doğum falan dediklerine bakmayın..
Bende aynı durumdayım5+4 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim kese olması gerektiği gibi değil yamuk dedi bende başka bir doktora daha görünmek istiyorum yardımcı olur musunuz kesesi yamuk olup sonrasında düzelen var mı