Doğuma Hazırlık Ankara Epidural Normal Dogum yaptiran hastaneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ankara epidural normal dogum yaptiran ozel hastane bilenler veya daha once yapanlar

• Yapanlar

OY: 0 0,0%
  • Bilenler

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Hsynda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
118
102
18
Kizlar ben Nisam da dogum yapacagim insallah normal dogumdan cok korkuyorum ama sezeryani da hic istemiyorm bu yuzden epidural normal dogum yapmak istiyorum Ankarada özel bi hastanede daha once epidural normal dogum yapan var mi lutfen yardimci olabilir misiniz en iyi yer neresi

Kizlar ben Nisam da dogum yapacagim insallah normal dogumdan cok korkuyorum ama sezeryani da hic istemiyorm bu yuzden epidural normal dogum yapmak istiyorum Ankarada özel bi hastanede daha once epidural normal dogum yapan var mi lutfen yardimci olabilir misiniz en iyi yer neresi
En iyi mi bilemem ama ortadoğu Özel yapıyor

Ya anestezi uzmaninin iyi olmasi gerekiyor hastaneleri ogrenip gidip gorusecegim yapan hastanedekilerle tesekkur ederim
Ne sorcaksınız mesela ? anestezi uzmanı iyi mi değil mi bunu epidural dopum yapan kişilerden Öğrenmek daha mı doğru acaba

Ne sorcaksınız mesela ? anestezi uzmanı iyi mi değil mi bunu epidural dopum yapan kişilerden Öğrenmek daha mı doğru acaba
haataneyi bulduktan snra hastanelerle gorusup nasil yapildgini ogrenecegm anrada burda konu acip yaptiran kisilerden bilgi alacagim

Back
X