Ankara Gata da doğum yapan var mı?

dev_katana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
111
4
68
Ankara
merhaba arkadaşlar,Ankara Gata'da doğum yapan var mı aranızda?orada doğum yapıcam da merak ettiklerimi sormak isterim.

arkadaşlar hastane ve doktor hakkındaki fikirleriniz ya da tecrübelerinizi ayrıntılı yazmanız mümkün mdür acaba?

Bende kontroller için gataya gidiyorm.dogum orda olcak 1 aralıkta. Dahaacık yazarmısınız nasıldı odalar, refakatcıda sorun oldumu, kaç gün kaldınız,hangi doktor girdi dodogumunza.hemşireler nasıldı. :) fazlaca merakla cvbınızı bekliyorum.

bende gataya gitmek istiyorum ama hiç bir şekilde açıklama bulamadım sorularımı aydınlatacak

şu an gittiğim bir hastane yok araştırıyorum.gata ya gitmek istiyorum bende orda doğmuşum.böyle bir imkan varken gataya gitmek isterim ama gitmeden önce tecrübeli arkadaşlardan dinlemek isterim.

birde sizden ricam gidenler lütfen hangi doktora gittiğinide söylesin gatada.
gata da hekim seçilmiyor diye biliyorum . bende doğum için gataya gideceğim de .
bide sivillerin eşlerini doğum için almıyorlar diye biliyorum
doğum yapan arkadaşıma sorayım yazarım buraya da .

doktor seçimi açısından değil.sonuçta takibini bir doktor yapmıyormu.her gittiğinde başkasımı bakıyor? o açıdan doktor sordum

doktor seçimi açısından değil.sonuçta takibini bir doktor yapmıyormu.her gittiğinde başkasımı bakıyor? o açıdan doktor sordum
hım ben bunu sorar birazdan yazarım tam emin değilim yanlış olmasın...
bende merak ettim şimdi.

tamam teşekkür ederim:)
arkadaşım doktor secimi yok diyor hangisi gelirse oraya gidip sıra alıp muayene oluyorsun . tek bir yerde muayene var çok kalabalık olmuyo bi tane de bayan doktor varmış. öyle dedi. geçen sene martta doğum yaptı arkadaşım.

Canım biz karı koca öğretmeniz.Askerlikle bir ilgimiz yok.Biz de orada muayene olabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…