Tüp Bebek Merkezleri ankara gazi hastahanesinde prof. dr.mehmet erdem de tüp bebek yaptıranlar 2013

ayse_firuzemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
503
84
118
Selam arkadaşlar genart tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı acaba?
Ben mehmet erdem ve ahmet erdem arasında kararsız kaldım.VE HER İKİ DR UNDA ÇOK İYİ OLDUKLARINI DUYDUM.
Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.
Lütfen cvp yazmadan geçmeyin

Son düzenleme:
17 kişi bakmış ama cvp yok??
yokmu burada tedavi olmuş yada olacak?
lütfen cevap yazın arkadaşlar

Son düzenleme:
yanlış konu açmışım.
mehmet erdem ve ahmet erdem genartta değilmiş.
gazi üniv. hastahanesinde imiş arkadaşlar.
yokmu mehmet erdem ve ahmet erdemin hastası?
lütfen acele cvp yazın

ya kafam iyice karıştı mehmet erdemin muayenehanesi balgattaymış ama tüp bebeği genartta yapıyormuş.
yokmu bu konuda tecrübesi olan yada şu an tedavi gören neden herkes okuyor ama cvp yazmıyor ki

arkadaşlar ben boluda yaşıyorum.istanbul da emsey hospital varmış orasıda iyi diyorlar tüp bebekte bilgisi olanlar lütfen yazın bakıp geçmeyin.
azdığım yukarıda yankara ve istanbuldaki merkezler arasında kararsız kaldım:26::18:

Merhaba canım. Ben uzun süredir Ahmet Erdemin hastasıyım ve şu an tüp bebek aşamasındayım. Kesinilkle tavsiye edeceğim bi doktor. Muayenehanesinde bakıyor, tüp bebeği ise yeni açtıkları tüp bebek merkezinde yapıyor. Raporu Gazi de rahatlıkla çıkarıyorsun doktorun yardımıyla. Ben çok memnunum, bi çok kişi de oyle. Umarım yardımım dokunmuştur. Allah kolaylık versin.

çok teşekkür ederim cevap için.konuma hiç cevap alamayacağımı sanmıştımbana da bu ikiz kardeş doktorları bir hemşire arkadaşım tavsiye etti.onunda iki arkadaşı ahmet erdemde tüp bebek yoluyla ikiz gebe kalmışlar
bana da sizin gibi çok tavsiye ettiler.sizinde içiniz rahat olsun bu doktorların ikisininde çok methini duydum.
inşaallah tedaviniz pozitif olur
Rabbim yardımcınız olsun inşaallah

Selam ben de 15 güne kadar tüp bebek sürecine giriyorum Mehmet erdem de düşünüyorum kısmetse. Ismini olumlu yönde çok duydum. Ekim ayında yeni bir yer açtı tedavilerini orada yapıyor genart ile çalışmıyor. tavsiye ederim. Bir de Ankara tüp bebek merkezinde Cem akarsu yu araştırabilirsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin yüce Rabbim

evet gerçekten bu iki kardeş doktorların her ikisi de çok başarılılarmış hatta ileri yaş bayanlarında bu doktorlarda tüp bebek yoluyla gebe kaldıklarını duydum.ben boluda yaşıyorum ankara ve istanbul arasında kararsız kaldım ama eğer ankara olursa kesinlikle Ahmet erdem yada mehmet erdemi tercih edicem.Rabbim sizede.hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:
ben çokk araştırdım daha öncedende aşılama tüp bebek yaptırdım...aşılamamın birini devlet hastanesinde yaptırdım fakat git gel çok sorun olduğu için özele geçtik bu durum bizi yıpratmasın die direk tüp bebek yaptırdık fakat sonuç negatif oldu... ve bunun için 7.000 tl harcadık devlete gttim orda bir prf. bulduk yardımcı oldu aşılama yapıldı sonuç pozitif oldu 3 haftalıktı düştü bebek...şimdi yani pazartesi günü çok araştırarak gittim Turgut varlı ve Mehmet erdem adını ikiside dalında çok ünlüüü ve Mehmet hocada karar kıldım gittim görüşmemiz çok olumlu geçti bana herşey çokk ii en azından olumlu bir cvp vermişssiniz bn tekrar size aşılma yapcam dedii ve gazide hala öğretim görevlisi raporlar konusundada yardımcı oluyor... bence denemelisiniz...

canım başladınmı?

Gerek mesleğine olan yeterliliği, kişiliği gerekse tüp bebek merkezinde gösterilen özen itina, çalışanların ilgisi her şey fazlasıyla yerindeydi. Bugün transferim yapıldı. Merakla bekleyeceğiz artık. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin herkese. Iyi ki başka bir yer seçmemişiz. Biz eşimle çok çok memnun kaldık.

Bende yarin Mehmet erdem beyle başlıcam tedaviye cok metini övgüsünü duydum en yakın aile dostlarımdan.insallah bizim icinde hayırlı uğurlu olur 👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım başladınmı?

selam canım ben boluda yaşadığım için buradaki bir doktorun kontrolünde olduğumdan dolayı doktorumun ankalife ile bağlantısı vardı ve ben de ankalife yi tercih ettim ve ankalife de tüp bebek yaptırdım en son ve maalesef negatif sonuç çok üzgünüm ve ankalife için çok pişmanım asla kimseye tavsiye etmem.sadece ben negatif sonuç aldığımdan dolayı değil tavsiye etmemem her yönüyle kötü bir tecrübe oldu bana.
bir sonraki denememi ankarada ve mehmet erdem yada ahmet erdemde düşünüyorum.hayırlısı bakalım.
canım mesajlarına baktım pozitif sonuç almışsın hayırlı olsun ama merak ettim son durum nedir?

Selam durumunuz ne merak ettim başladınız mı tedaviye ??

biraz geç cevap yazdım ama bolu araştırma hastahanesinde dç. dr önder koç aracılığıyla ankalifede çok kötü bir tecrübe yaşadım.
özellikle dç. dr. önder koçu hiç kimseye tavsiye etmiyorum.ve onu Allah a havale ediyorum benim duygularımı sömürerek maddi manevi yıprattı ve asla hakkımı helal etmiyorum.
beni küçük ve basit bir kist için laparoskopi yaptı.çok zor ve kötü günler yaşadım.
en başından o na hiç güvenmedim ancak eşimin ısrarlarıyla bu dr da devam ettim ama çooooooook pişmanım.
bana çok büyük ders oldu bu.
bir daha asla tutarsızlıkları ve sahtekarlıkları yüzünden güven vermeyen bir dr la devam etmem.
sırf 3 kuruş para girsin diye ceplerine insanları kasap gibi kesip biçen canlarıyla oynayan dr lara Rabbim fırsat vermesin.
bir daha ki denemem için ahmet veya mehmet erdemi düşünüyorum ama yazılarından takip ettiğim kadarıyla sen bu dr larda devam etmemişsin neden acaba merak ettim canım paylaşabilirmisin?

selam canım acaba tedaviye başladın mı gelişmeler nasıl paylaşabilirmisin merak ettim.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…