- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
- Konu Sahibi ayse_firuzemm
-
arkadaşlar ben boluda yaşıyorum.istanbul da emsey hospital varmış orasıda iyi diyorlar tüp bebekte bilgisi olanlar lütfen yazın bakıp geçmeyin.
azdığım yukarıda yankara ve istanbuldaki merkezler arasında kararsız kaldım:26::18:
yanlış konu açmışım.
mehmet erdem ve ahmet erdem genartta değilmiş.
gazi üniv. hastahanesinde imiş arkadaşlar.
yokmu mehmet erdem ve ahmet erdemin hastası?
lütfen acele cvp yazın
Merhaba canım. Ben uzun süredir Ahmet Erdemin hastasıyım ve şu an tüp bebek aşamasındayım. Kesinilkle tavsiye edeceğim bi doktor. Muayenehanesinde bakıyor, tüp bebeği ise yeni açtıkları tüp bebek merkezinde yapıyor. Raporu Gazi de rahatlıkla çıkarıyorsun doktorun yardımıyla. Ben çok memnunum, bi çok kişi de oyle. Umarım yardımım dokunmuştur. Allah kolaylık versin.
Selam ben de 15 güne kadar tüp bebek sürecine giriyorum Mehmet erdem de düşünüyorum kısmetse. Ismini olumlu yönde çok duydum. Ekim ayında yeni bir yer açtı tedavilerini orada yapıyor genart ile çalışmıyor. tavsiye ederim. Bir de Ankara tüp bebek merkezinde Cem akarsu yu araştırabilirsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin yüce Rabbim
Selam arkadaşlar genart tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı acaba?
Ben mehmet erdem ve ahmet erdem arasında kararsız kaldım.VE HER İKİ DR UNDA ÇOK İYİ OLDUKLARINI DUYDUM.
Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.
Lütfen cvp yazmadan geçmeyin
canım başladınmı?
Selam durumunuz ne merak ettim başladınız mı tedaviye ??
Bende yarin Mehmet erdem beyle başlıcam tedaviye cok metini övgüsünü duydum en yakın aile dostlarımdan.insallah bizim icinde hayırlı uğurlu olur 👶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?