Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi hastanesi Dr. Mesut Öktem

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
Arkadaşlar ben ekim ayında rabbim izin verirse tüp bebeğe başlayacam bana mesut beyi önerdiler giden tüp bebek yapan varmı başarı oranı nasıl bide prof. Ahmet ve Mehmet erdem kardeşler varmış bilgisi olan veya tedavisini orda yapan varmı çok stresliyim

Muhat sendemi mesut hocada tedavi olacaksın ücret konusunu görüştünmü sen ben görüştüm aklıma yattı kuzenim 10yıl sonra mesut hocanın tedavisiyle kavuştu yavrusuna darısı bize inşallah ben 7 yıllık evliyim bizim sebepsiz infertil sizin sorun ne

ben de duydum ahmet ve mehmet erdem kardeşleri.. inançlı kişilermiş, ilgileniyorlarmış, moral veriyorlarmış hastanelerine ben de ekim ayında düşünüyorum .. prenses47 bu arada daha iyi bildiğin duyduğun doktor varsa paylaşırmısın.. kendine iyi bak.. Allaha emanet olun..

Arkadaşlar Merhaba,

Gazi Hastanesi Prof Mesut Öktem'i kesinlikle önermiyorum. Tüm randevularına geç kalan ve gayet sorumsuz bir doktor. Bugün giden tüm hastaları hamişler yazık bekledi hep Hiç bir tahlilimi yapmadı ve şekerim çıktığı halde ilgilenmediği için canımdan ve bebeğimden olmamak adına bugünden itibaren doktoru bıraktım. Ben asla önermem. Saygılar.

Merhaba arkadaşlar

ben de mesut ökdemi önermiyorum kesinlikle.ilk tüp bebek deneyimimizde kendisine gittik,kendisi hasta ile neredeyse hiç ilgilenmeyen, soru sorduğunuzda dahi yüzünüze bakıp cevap verme tenezzülünde bulunmayan biridir. benim yanımda benim yaşımı hemşireye soruyor düşünün artık..kaç embriyo konacağını transfer sırasında öğrenebildim yapılan hiç bir aşamada bilgilendirilmedik hatta transfer günü öne alınmış rastgele öğrendik biz arayınca söylediler.ilk denememiz olumsuz oldu bu arada.tekrar gittik nedenlerinin araştırılmasını istedik baştan savdı ilgilenmedi bile .tüp bebek rastlantilara birakılmayacak kadar önemli bir durum,başkaları da aynı hataya düşmesin die yazdım.saygilar

Arkadaslar bende mesut hoca'nin hastasiyim..tup bebek tedavisi ile hamile kaldim ve 1 ay sonra bebegimize kavusacagiz insallah...ilk denememizde oldu.. bircok doktora gitmeme ragmen iletisim kurabildigim,tam anlamiyla guvendigim tek dr o oldu.. simdiye kadar hicbir tahlili atlamadi..ne sorsam mesaj yoluyla cevapladi...hamileligim sirasinda kanama,erken dogum belirtileri gibi
gibi sıkıntılarim oldugunda hastanede yatarak tedavi gordum..gerektiginde ihmal etmemek icin gozlem altinda kalmami istedi.. oldukca ilgiliydi..ancak ozel muayenehanedeki ilgiyi ve zamani beklemeyin..hastasi oldukca fazla..yine de guler yuzunu hic eksik etmedi bizden..

Canim inş bebegini sağ salım kucağina alirsin.bende mesut hocanin hastasiyim dün transferim yapildi ama cok stresliyim ya tutmazsa diye.2 yumurta transfer edildi ama cok iyi kalite degildi.seninkileri merak ettim.kac yumurta toplanmişti kaçi döllendi ve durumu nasildi.mesut hocayi cok seviyorum.ama 2tane basarisiz aşilmam oldu.

Sen nerde tüp bebek tedavisi yaptin.mesut hoca mi başka bi yer mi.inş sağ salim bebeğine kavuşursun

Sen nerde tüp bebek tedavisi yaptin.mesut hoca mi başka bi yer mi.inş sağ salim bebeğine kavuşursun

merhaba cnm ben tüp bebek tedavisi olmadan hamile kaldım. rutin kontroller ve doğum için bu hocaya gidiyordum ancak dediğim gibi çıktı. şu an turgut özal üniversitesi hastanesine gidiyorum. o kadar ilgili bir hastane ki, tüm çalışanları güleryüzlü, anlayışlı. hastane zaten tertemiz. benimle ilgilenen emine hanım. kendisi asistan olmasına rağmen hiçbir kontrolümü aksatmadı. bu arada ben normal doğumu düşünüyorum. hastaneye her gidişimde de hep bir normal doğum oluyor buda benim motivasyonumu gerçekten artırdı.

tatlım bu arada ilk iki denemede mesut hocada mı oldu?? birde bu konuda gerçekten titiz davranmak gerekiyormuş benden bir öneri istersen turgut özal da herhangi bir doktor yada akropolde bülent alp aydın. kendisi çok başarılı bir doktordur ve burda verdiğin paranın daha azını ödersin. çevremde bülent hocadan çok memnun arkadaşlar var.

Evet cnm iki asilamayida mesut hoca yapti, olmayinca tüp bebeke karar verdik.surekli doktor degistirmeyi sevmiyorum.inş tutarda gerek kalmaz baska yere gitmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…