Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi hastanesinde tüp bebek yaptiran var mı?

:) beyaz tişörtüm lacivert pantolonum var. Güldüğüme bakma çok gerginim hastane fiyatlara %100 zam yapmış. 6000 e çıkmış. Kabul etmedik :(

Arkadaşlar merhaba, bugün hastaneyi aradim yaşimin rapor almak icin uygun olduğunu ögrendim mutlu oldum...çünkü aylardir takipte olduğum doktorumu pek bırakmak istemedim.. Bundan sonrada ayni doktorumla tüp bebeğe devam edeceğim inşallah..
Sizler ne yaptınız gazi de başlayanlarınız ya da düşünenleriniz var mı ??

Sabahtan haberimiz yoktu iste sonradan oldu ama tedaviye baslamadigimiz için isterseniz yaptirmayabilirsiniz dediler ama o saatten sonra başka şansımız yoktu malesef..kac yumurtan oluşmuş biliyo musun

Canım 1 yumurta 10 mm civarında diğer ikisi 8 ve 9 şimdilik. Başka yumurta yok zaten :)
Senin nasıl gidiyor?

Arkadaşlar merhaba, bugün hastaneyi aradim yaşimin rapor almak icin uygun olduğunu ögrendim mutlu oldum...çünkü aylardir takipte olduğum doktorumu pek bırakmak istemedim.. Bundan sonrada ayni doktorumla tüp bebeğe devam edeceğim inşallah..

Biz elif ece 068 elif ece 068 ile başladık. Hayırlısı bakalım

Canım 1 yumurta 10 mm civarında diğer ikisi 8 ve 9 şimdilik. Başka yumurta yok zaten :)
Senin nasıl gidiyor?
Canım bugun bugun gördüm seni..ogle saatinde ben girerken siz çıkıyordunuz uzaktin biraz seslenemedim.yazacaktim ben de sana;))benim bugün 17 15 15 14 kucuklerde varmış galiba biraz.gonalf 300 oldu menegon yine.bugunle 3gun olcak cetrotide yapıyorum.çarşamba gelcem kısmet olursa..buyuk ıhtimal cuma toplarnir dedi hemşire bakalım..sen nezamn geleceksin

Bugun
Bugün ogle saatinde mi aradin acaba canım.ben oradayken sekreter konusuyordu birisyle evt rapor çıkar diye;))23yaşındamiydin acaba..kime gelmek istiyorsun..hayırlısı olsun herşeyin

Bugun

Bugün ogle saatinde mi aradin acaba canım.ben oradayken sekreter konusuyordu birisyle evt rapor çıkar diye:KK66:)23yaşındamiydin acaba..kime gelmek istiyorsun..hayırlısı olsun herşeyin
Evet cnm bugün aradim 23 yasindayim. benim doktorum ismail bey. zaten iki tane doktor var sen hangisine gidiyorsun ?

Ben geçen konustum gaziyle ama basari orani ile ilgili bisey sormadim acaba sonucu olumlu olanlar çok mu ya da laboratuvari nasildir bilmiyorum ?

Back
X