- 8 Haziran 2018
- 390
- 647
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahtan haberimiz yoktu iste sonradan oldu ama tedaviye baslamadigimiz için isterseniz yaptirmayabilirsiniz dediler ama o saatten sonra başka şansımız yoktu malesef..kac yumurtan oluşmuş biliyo musunSize yeni fiyat söylenmiş miydi?
Sabahtan haberimiz yoktu iste sonradan oldu ama tedaviye baslamadigimiz için isterseniz yaptirmayabilirsiniz dediler ama o saatten sonra başka şansımız yoktu malesef..kac yumurtan oluşmuş biliyo musun
Arkadaşlar merhaba, bugün hastaneyi aradim yaşimin rapor almak icin uygun olduğunu ögrendim mutlu oldum...çünkü aylardir takipte olduğum doktorumu pek bırakmak istemedim.. Bundan sonrada ayni doktorumla tüp bebeğe devam edeceğim inşallah..
Sizler ne yaptınız gazi de başlayanlarınız ya da düşünenleriniz var mı ??
Canım bugun bugun gördüm seni..ogle saatinde ben girerken siz çıkıyordunuz uzaktin biraz seslenemedim.yazacaktim ben de sanaCanım 1 yumurta 10 mm civarında diğer ikisi 8 ve 9 şimdilik. Başka yumurta yok zaten :)
Senin nasıl gidiyor?
Bugün ogle saatinde mi aradin acaba canım.ben oradayken sekreter konusuyordu birisyle evt rapor çıkar diyeArkadaşlar merhaba, bugün hastaneyi aradim yaşimin rapor almak icin uygun olduğunu ögrendim mutlu oldum...çünkü aylardir takipte olduğum doktorumu pek bırakmak istemedim.. Bundan sonrada ayni doktorumla tüp bebeğe devam edeceğim inşallah..
Sizler ne yaptınız gazi de başlayanlarınız ya da düşünenleriniz var mı ??
Evet cnm bugün aradim 23 yasindayim. benim doktorum ismail bey. zaten iki tane doktor var sen hangisine gidiyorsun ?Bugun
Bugün ogle saatinde mi aradin acaba canım.ben oradayken sekreter konusuyordu birisyle evt rapor çıkar diye)23yaşındamiydin acaba..kime gelmek istiyorsun..hayırlısı olsun herşeyin
Hayırlısı olsun inşallah güzel güzel bebişlerimiz olsun rabbim hepimizin yardimcisi olsunBizelif ece 068 ile başladık. Hayırlısı bakalım
Evet bende Ismail bey..nezamn gelceksinEvet cnm bugün aradim 23 yasindayim. benim doktorum ismail bey. zaten iki tane doktor var sen hangisine gidiyorsun ?
Önümüzdeki ay baslamayi düşünüyorum inşallahEvet bende Ismail bey..nezamn gelceksin
AnlAdım canim gorusemeyiz ozamanÖnümüzdeki ay baslamayi düşünüyorum inşallah
Ben igne kullanıyorum canım kısmetse cuma toplancak galiba bakalimAynen cnm sen hangi aşamadasin