Cnm geçmiş olsun insallah hayirli güzel sonuçlarin olur.Olsun canm sagol.bende dun cok kotu oldum karın agrim oldu kanama oldu biraz eve gelince.de sonra yine hastahane ye gittik şükür sıkıntı yokmuş normal dendi bayag kontrol oldu.7 yumurta toplandı canim bugun arayamiykrum yarin ariycam cok merak ediyorum bakalim kismet ne olcak..ben hicbizamn sormadim canm kan sonuçlarını bi sıkıntı olsa söylerler zaten
Hayırlısı olsun inşallah. Ne zormuş be! Delik deşik oldum resmen. Bi de şu her şeyi bildiğini sanan eşlerin çok konuşması insanda hal bırakmıyor...[/Q
zorlamak istemedim eşimi ama şimdi diyorum dinlemeseydim keşke gitseydim..Canim benim çok tesekkur ederim.ama madem oyle sorunlar var yerinde olsam hic beklemem
elif ece 068 naptın canım ne durumda senin yavru adayları :)
Geçmiş olsun İnşallah güzel sonuçların olur cnm.progestanı bana aşılamada dedigin gibi jel olarak vermislerdi belki öyle daha iyidir.transferin oldu mu cnm sen bu mesaji yazali kaç gün geçmiş merak ettim?Bugün opu işlemi yapıldı. 4 yumurtam var Allah'a şükür Biraz sancım da var. Yarın sabah hastaneyi arayacağım durumları için dua edin kızlar
Progestanı vajinal kullan dediler ve kan sulandırıcı vermediler enteresan
Sizler ne durumdasınız?
Iyiym canım bu satfadan neden hic bildirim gelmedi bilmiyorum.1tane 5.gun embriyosu transfer oldu canim şükür de tutundu kuzum ama 1haftadır lekelenmem var igneye başladım.ins bi sıkıntı olmaz sizler naptinizelif ece 068 naptın canım ne durumda senin yavru adayları :)
Canım kac tane transfer oldu.donduruldu mu hiç..ins 12.gun çıkar canim hayırlı haberler verirsinTransfer oldu. 9. Gündeyim. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu sefer hiç umudum yoktu ama 12. Günü bekleyeceğim bakalım.
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?
çok sevindim canımm.. inşallah sımsıkı tutunur yavrunI
Iyiym canım bu satfadan neden hic bildirim gelmedi bilmiyorum.1tane 5.gun embriyosu transfer oldu canim şükür de tutundu kuzum ama 1haftadır lekelenmem var igneye başladım.ins bi sıkıntı olmaz sizler naptiniz
Aminn canım insallah sagolasin darısı isteyen herkese olsun.sende hayırlısıyla başla insallhçok sevindim canımm.. inşallah sımsıkı tutunur yavrunsağlıkla kucağına alırsın..
ben beklemedeyim daha.. eşimi ikna edebilirsem eylül ayında gideceğiz..
Canım kac tane transfer oldu.donduruldu mu hiç..ins 12.gun çıkar canim hayırlı haberler verirsin
Inşallah tüm sonuçlarımız güzel olur arkadaşım.Testi erken yapmissin sanki biraz 12. Günü bekle insallah sonucun güzel olur Allah hayırlısıyla sevindirir insallah
Bende hastaneye gittim baslayacaktim ama doktorum izine gidecegi icin ertelendi
Hadi bakalim Canim hayırlı haberler inşaallah.herzamn dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Nasip olur insaallh canım.Rabbim benimkininde devamini getrr inşaallah lekenlenmem vardı 1haftadr cok korktum da bugun şükür bitti sayılır insaalh tekrarlamaz.korkular hic bitmiyor.yarin yaz olur mu2 tane transfer oldu canım. Dondurulan hiç yok malesef. Yarın 12. Gün bakalım neler olacak?
Çok sevindim canım Allah tamamına ermeyi nasip etsin. Yavrunla eşinle sağlıklı mutlu bir yuvanız olsun. Lütfen bana dua et olur mu?
Hadi bakalim Canim hayırlı haberler inşaallah.herzamn dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Nasip olur insaallh canım.Rabbim benimkininde devamini getrr inşaallah lekenlenmem vardı 1haftadr cok korktum da bugun şükür bitti sayılır insaalh tekrarlamaz.korkular hic bitmiyor.yarin yaz olur mu
Dikkat ettim tabi canm hareketlerime dinlendim de ama dolaştım surekli evde.2saat yol geldim trasferin 3.günü..ananas yedim kabak cekirdegi bunlar tutunmasınay yardımcı oluyor diye duymuştumDaha gitmedim hastaneye :)
Bugün de idrar testi yaptım tek çizgi vardı. Ama öğleden sonra gidicem inşallah.
Canım sen transfer sonrası özel birşey yaptın mı yeme içme veya hareket gibi?
Canım sonucun ne olduDaha gitmedim hastaneye :)
Bugün de idrar testi yaptım tek çizgi vardı. Ama öğleden sonra gidicem inşallah.
Canım sen transfer sonrası özel birşey yaptın mı yeme içme veya hareket gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?