Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi hastanesinde tüp bebek yaptiran var mı?

Cnm geçmiş olsun insallah hayirli güzel sonuçlarin olur.

Bugün opu işlemi yapıldı. 4 yumurtam var Allah'a şükür Biraz sancım da var. Yarın sabah hastaneyi arayacağım durumları için dua edin kızlar
Progestanı vajinal kullan dediler ve kan sulandırıcı vermediler enteresan

Sizler ne durumdasınız?

Geçmiş olsun İnşallah güzel sonuçların olur cnm.progestanı bana aşılamada dedigin gibi jel olarak vermislerdi belki öyle daha iyidir.transferin oldu mu cnm sen bu mesaji yazali kaç gün geçmiş merak ettim?

Transfer oldu. 9. Gündeyim. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu sefer hiç umudum yoktu ama 12. Günü bekleyeceğim bakalım.

Sen ne yaptın nasıl gidiyor?

Testi erken yapmissin sanki biraz 12. Günü bekle insallah sonucun güzel olur Allah hayırlısıyla sevindirir insallah
Bende hastaneye gittim baslayacaktim ama doktorum izine gidecegi icin ertelendi

I

Iyiym canım bu satfadan neden hic bildirim gelmedi bilmiyorum.1tane 5.gun embriyosu transfer oldu canim şükür de tutundu kuzum ama 1haftadır lekelenmem var igneye başladım.ins bi sıkıntı olmaz sizler naptiniz
çok sevindim canımm.. inşallah sımsıkı tutunur yavrun sağlıkla kucağına alırsın..
ben beklemedeyim daha.. eşimi ikna edebilirsem eylül ayında gideceğiz..

Canım kac tane transfer oldu.donduruldu mu hiç..ins 12.gun çıkar canim hayırlı haberler verirsin

2 tane transfer oldu canım. Dondurulan hiç yok malesef. Yarın 12. Gün bakalım neler olacak?

Çok sevindim canım Allah tamamına ermeyi nasip etsin. Yavrunla eşinle sağlıklı mutlu bir yuvanız olsun. Lütfen bana dua et olur mu?

Testi erken yapmissin sanki biraz 12. Günü bekle insallah sonucun güzel olur Allah hayırlısıyla sevindirir insallah
Bende hastaneye gittim baslayacaktim ama doktorum izine gidecegi icin ertelendi
Inşallah tüm sonuçlarımız güzel olur arkadaşım.
Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün

Hadi bakalim Canim hayırlı haberler inşaallah.herzamn dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Nasip olur insaallh canım.Rabbim benimkininde devamini getrr inşaallah lekenlenmem vardı 1haftadr cok korktum da bugun şükür bitti sayılır insaalh tekrarlamaz.korkular hic bitmiyor.yarin yaz olur mu

Daha gitmedim hastaneye :)
Bugün de idrar testi yaptım tek çizgi vardı. Ama öğleden sonra gidicem inşallah.

Canım sen transfer sonrası özel birşey yaptın mı yeme içme veya hareket gibi?

Daha gitmedim hastaneye :)
Bugün de idrar testi yaptım tek çizgi vardı. Ama öğleden sonra gidicem inşallah.

Canım sen transfer sonrası özel birşey yaptın mı yeme içme veya hareket gibi?
Dikkat ettim tabi canm hareketlerime dinlendim de ama dolaştım surekli evde.2saat yol geldim trasferin 3.günü..ananas yedim kabak cekirdegi bunlar tutunmasınay yardımcı oluyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…