Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani hangisinden baslayım ki bilmiyorum bi kere ii törpülememiş cıkıntı var bnm burun bi kösesinde cöküntü var sonra bikac ay sonra burun ucu düstü, bi tarafımdan hic nefes alamıyorum dikişleri ii olmadıgı için erken cıktı o da kıkırdagın cıkmasına sebeb oldu burun kanadında bi taraf daha sis vs...
yani daha ne olsun ki sakın olma bnce bi de 10 dakikalık işlemleride yok ortada:/ gazi hastanesi temizlik noktasında da cok zayıfmıs bu sene hastanede staj yapınca anladım
bnce burun ameliyatı olucaksın 1 kez tam iyi bi yerde olmalısın sonra revizyon derdine düsüyosun
Ah senin adına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyi bi doktora duzelttirirsin. Çok dikkatli olmak lazım. cevabın için teşekkür ederim. Ameliyat olmak konusunda o kadar emin değilim artık. Allah yardımcın olsun.
Birebir aynı benm sorunlarım :/
cnm naptın uzun zmndır sesin cıkmıyodu bu kıkırdagı ne yapcaz biz ya:/
rewendcim sen naptın sende vazgectin galiba kemal fndkcıoglundn
misimissy gerçekten üzüldüm senin için :ss peki gazide osman latifoğlu hakıknda bilgin varmı? ameliyatlarını özel koru hast. yapıyomuş bildiğim kadarıyla ama nasıl bi dr, yaptığı burunlar nasıl hiç bi fikrim yok(
Birebir aynı benm sorunlarım :/
misimissy gerçekten üzüldüm senin için :ss peki gazide osman latifoğlu hakıknda bilgin varmı? ameliyatlarını özel koru hast. yapıyomuş bildiğim kadarıyla ama nasıl bi dr, yaptığı burunlar nasıl hiç bi fikrim yok(
arkadaşlar resim koymaya çalışıyorum ama umarım olmuştur :))
bu ameliyat öncesi hali xxxxxx
bu da sonrası :)xxxxxxx
ha bu arada artık tecrube sahıbı bırı olarak tavsıyem kemal hocaya muhakkak resım goturun kı ben goturdum cok ıyı yapmıssın dedı hanı bırebır olmasada ne ıstedgını bılırım dedı..sormak ıstedgınız bısey varsa cvplarım
sanırım kemal beye ameliyat olmuşsunuz ve resim eklemişsiniz fakat ben göremiyorum acaba görmem mümkün mü ? çünkü önümüzdeki günlerde ben de ameliyat olmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
bende göremiorum resmleri :/
yakın zamanda gazi hastanesıne muayeneye gıden oldumu
kızlar ben yaklaşık 4 ay önce kırdar güneye ameliyat oldum.Öncelikle forumda okuduğum kadarıyla kemal fındıkçıoğluyla görüşmeye gitmiştim gazi hastahanesine ancak tam gün yasası çıktıktan sonra hocalar ameliyat yapmayı bırakmış,baş asistanlar yapıyormuş ameliyatları.Kırdar bey baş asistandı açıkçası hakkında pek birşey bilmiyordum ama güler yüzlü,samimi gelmişti.Güler yüzüne kanıp araştırmadan etmeden ameliyat oldum,çok pişmanım.Gün geçtikçe düzelmesi gerekirken burnum daha da kötüye gidiyor,nefes almak neredeyse imkansız,geçen gün ciddi bir kanama geçirdim.Kbb iç yüzeyde et yapışması olduğunu söyledi tekrar ameliyat olmam gerekicek.Bu arada kırdar beyin asistanlığıda 1 ay içinde bitmek üzere,mecburi hizmete gidecek.Resmen ortada kaldım. Benimle kimin ilgileneceği bile belli değil.Ameliyat olmayı düşünenler benim düştüğüm hataya düşmesinler, doktorunu önceden iyi araştırsınlar.Birde çok aciliyeti yoksa bir daha düşünün kızlar gerçekten çok zor bir iş.Allah yardımcınız olsun.