- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
Foto atabilirmsnzBurun ameliyatında Serhat hocayı tavsiye ediyorum ben 3 gün önce oldum çok memnunum işinin ehli çok iyi bir doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto atabilirmsnzBurun ameliyatında Serhat hocayı tavsiye ediyorum ben 3 gün önce oldum çok memnunum işinin ehli çok iyi bir doktor
Nasıl randevu aldınız kendisindenFoto atabilirmsnz
Nasıl randevu aldınız kendisinden bilgi verebilir misiniz?Burun ameliyatında Serhat hocayı tavsiye ediyorum ben 3 gün önce oldum çok memnunum işinin ehli çok iyi bir doktor
Meraba ameliyat oldunuz mumerhaba kısa bir süre sonra bende serhat şibara ameliyat olmayı düşünüyorum daha önce olan ya da olmayı düşünen var mı ?
Ameliyat oldunuz muMerhaba bende pazartesi ameliyat olucam resim yollayabilirmisiniz bana çok korkuyorum
Nasıl randevu aldınız kendisinden bilgi verebilir misiniz?Merhaba geçmiş olsun benimde 9unda randevum var çok bilgi bulamıyorum biraz bilgi verirmisiniz
Hangi tarihe verdi size ameliyat günü nü ?Merhaba,
Ben Erkan Denizden ameliyat günü aldım. Erkan Denize ameliyat olan varmı ?
Ameliyati kaç gün sonraya veriyor ?Serhat şibar muayene ücreti almıyor, ameliyatı 1500 lira
Randevuyu ne zaman aldınız ben aradığımda martta açılacak randevu sistemi denmistiMerhaba geçmiş olsun benimde 9unda randevum var çok bilgi bulamıyorum biraz bilgi verirmisiniz
Ben randevuyu kasım ayında aldımRandevuyu ne zaman aldınız ben aradığımda martta açılacak randevu sistemi denmisti