ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kemal fındıkcıogulunu duydm ve gazi iyimiş gercekten fiyat olarak da 850 tl yaptıranlarda var(:
osman latifogluna yaptıranlar ne kadar fiyat verdiniz

bende kemal fındıkcıogulunu duydm ve gazi iyimiş gercekten fiyat olarak da 850 tl yaptıranlarda var(:
osman latifogluna yaptıranlar ne kadar fiyat verdiniz

kemal fındıkçıoğlunu evet ben de burda duydum,ama ameliyat olan birilerini görebilseydik keşke..

Kemal fındıkçıoglu hakkında daha fazla paylaşım olsa keşke ya,merak uyandırdı bende. hem devlet hastanesi doktoru. bütçeme gerçekten uygun .

arkadaşlar resim koymaya çalışıyorum ama umarım olmuştur :))
bu ameliyat öncesi hali xxxxxx
bu da sonrası :)xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ameliyat öncesi hali Eki Görüntüle 397150
bu da sonrası :)Eki Görüntüle 397157 Eki Görüntüle 397156

Anestiss Allah senden razı olsun,uzun zamandır kemal beyin bi hastasını görmek istiyordum,fotoğraf yüklemen çok büyük bi incelik olmuş,çok iyi olmuş. bence de çok güzel olmuş burnun,çok kibar .benim kuzenimin burnuna bayılırım mesela ben,kendisi de çok güzeldir,onun burnu doğal tabi ve senin ameliyat sonrası halini,burnunu falan ona benzettim. geçmiş olsun.ben de böyle bir burna sahip olabilirim umarım:)

Anestiss Allah senden razı olsun,uzun zamandır kemal beyin bi hastasını görmek istiyordum,fotoğraf yüklemen çok büyük bi incelik olmuş,çok iyi olmuş. bence de çok güzel olmuş burnun,çok kibar .benim kuzenimin burnuna bayılırım mesela ben,kendisi de çok güzeldir,onun burnu doğal tabi ve senin ameliyat sonrası halini,burnunu falan ona benzettim. geçmiş olsun.ben de böyle bir burna sahip olabilirim umarım:)

çok teşekkürler,inşallah istediğin gibi olur :) kemal beyde olmayı düşünüyosan eğer bence hiç tereddüt etme derim.tamponsuz,ağrısız,en az şişle çıkartıyo ameliyattan bi aksilik olmadıkça.bi arkadaşım daha benle birlikte ameliyat oldu başka bi hastanede o tamponunu aldırmaya gittiğinde ben alçılarım çıkmış bi şekilde sınava gitmiştim :)

çok teşekkürler,inşallah istediğin gibi olur :) kemal beyde olmayı düşünüyosan eğer bence hiç tereddüt etme derim.tamponsuz,ağrısız,en az şişle çıkartıyo ameliyattan bi aksilik olmadıkça.bi arkadaşım daha benle birlikte ameliyat oldu başka bi hastanede o tamponunu aldırmaya gittiğinde ben alçılarım çıkmış bi şekilde sınava gitmiştim :)

evet ya gercekten cok güzel ve dogal olmus masallah^^
peki ne kadar verdn ve nezmn yaptırdıgınıda ögrenebilirmiyiz
bide randevuyu nasıl aldın cnm ya ben gazi hastanesinden ulasmaya calıstım ama ulasamadım özel muayenesine mi gittin
birazda o asamaları anlatırsan cok mutlu oluruuz(;

evet aynı şeyi soracaktım ben de missimiy,kesinlikle sürekli meşgul çalıyor gazi hastanesi plastik cerrahi sekreterliği

evet aynı şeyi soracaktım ben de missimiy,kesinlikle sürekli meşgul çalıyor gazi hastanesi plastik cerrahi sekreterliği

ben gecen aradım ama bana tüm doktorların artık kendi muayenesinde muayene yaptıgını söylediler
gercekten ulasmakda cok zor ve tlfn açan kişilerin çok ilgisiz=((
oyüzden olan arkadaslar nasıl randevu aldınız onuda bi alnatabilirseniz gercketen cok seviniceez^^

bu ameliyat öncesi halixxx
bu da sonrası :)xxxxxxxx

süper olmuş çok beğendim bende böyle bir burun istiyorum:46:. arkadşlar sormuş ama bede sorayım randavuyu nasıl aldın kaça yaptırdın canım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben direk plastik cerrahi bölümüne çıktım ve sekreterle görüştüm uygunsa o gün muayene ediyo değilse başka güne randevu veriyorlar.telefonla fln uğraşmayın hiç cidden işkence oluyo.bide dedikleri doğru her doktor kendi ofisinde muayene ediyo ama kemal beyde öle bi sorun yok.kendi muayenehanesi yok diye biliyorum.bide ben yatak bedeli hariç hiç bi para ödemedim.benim nefes alma problemimde vardı asıl ameliyat amacım oydu hazır kırılıyorken şekil konusunda da anlaştık :) tüm masraflarımı sgk karşıladı benim.yine doktorla ücret konuşuluyo tabi.genelde kullanılan anesteziye göre fiyat değişiyo ama sizde ameliyat sonrası benim gibi bi sürprizle karşılaşabilirsiniz belki :) kemal bey de bana 1000-1500 arası değişir demişti fiyat için.

kzılar ben de yaptırmak istiyorum.en fazla 1000 tl felan olursa yaptırırım.kemerimde yamukluk var.hafif kambur.çok birşey değil aslında sadece 2-3 mm gidecek.gazide mi yaptırsam.bilemedim.çok ağrır diye korkuyorummm

merln hiç korkma ilk gün biraz ağrın oluyo ona da ilaç veriyorlar 2 saate bir hissetmiyosun bile.sonrasında ben ağrı kesici içme ihtiyacı bile duymadım.en ağrısız ameliyat burun ameliyatıymış zaten :34:

Back
X